60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.bayramınızı da kutluyorum şimdiden,hepinizi öpüyorum.

diyete bayramdan sonra tam gaz başlayacağım inş,neyse ki kilo almamısım iftar öncesi 80 çıkıyorum günlerdir,o kadar açık ekmek yemeye yine iyiyim,eşim buranın havası temiz oksijeni bol oldugu için yediklerimizi yakıyoruz diyor,bir de diyet spor yaparsam kolay olur inş. kilo vermem.:97:

Öğle yemeğimi yiyip geldim :)
2 orta boy dolma, 1 kase yoğurt. Sonra da metabolizma çayım. Akşam ne yemem ideal olur sizce?

öğlen yemeğimi yazayım:
4-5 kaşık fırında güveç,
2 kaşık pirinç pilavı ,
bir küçük sandiviç ekmeği,
1 kapçe cacık,
1 küçük salkım üzüm.

birde dönüşte 1 bitter çikolata 4 kareden oluşuyordu.:52:

herkesin kandili mübarek olsun,

araöğün: 1/3 paket çubuk kraker,

1 şeftali

1 bardak yeşil çay

1 saat sonra; 1 salatalık,

Öğlen yemeği: 1 tabak yeşil mercimek yemeği,
yarım kase yoğurt,
1 dilim kepek ekmeği,
1 domates 3 biber, 1 salatalıkla yapılmış söğüş
yarım saat önce yemek yemiş biri olarak şimdi biraz zorlanmaya başladım çok gıcık bi durum ya, halbuki dün bütün gün yediklerim bile şu ana kadar ediğimden azdı. psikolojik herhalde:) ama başarıcam

canım benim seninde kandilin mübarek olsun.canım inşallah dedğin gibi güzel olur.birde dün gece rüyamda eşimle ümreye gittiğimi gördüm.çok güzeldi.ümrede ağlayarak dua ediyordum.işimiz yolunda gitsin diye.bir uyandım gözlerim yaşlı.hemen abdest aldım namaz kılıp dua ettim.inşallah hayır getirir..

canım benim insan ne kadar hastada olsa tele cevap verir.bak çokta hasta değilmiş en azında ağzı açılıp kuran okuyabiliyormuş.sana nispet kapris yapmış besbelli..sen canını sıkma.inşallah sizlerde sınıavları kazanır züel bir yee atanırsınız.ne kadar gözden ırak okadar iyi.keşke benimde tayinimi verselerde eşimde şehir dışında dükkan aşsa buralardan gidebilsem.herkesten herşeyden uzak...benimki biraz imkansız ama sizinki olabilir.inşallah canım benim...
ahhh ne güzel cnm benm işte belki bu eşinin işlerinin yolunda gideceğine mutlu olacağınıza bi işaretttr. çok güzel bi rüya cnm Allah gerçkten gitmeyide nasip etsin inş..

yaşım 23 boyum 173 kilom 68 belim ince ama ne varsa aşşağıda var:2: ne kadar rejim yapsam da gitmiyor genetil. basen çevrem 110 :5: kızlar yadım edin tecrübesi olanlar paylaşsın lütfeeeeennnnnnnn

cnm kardio yapacaksın ve bölgesel hareketler yapıcaksın pilates te olabilr.yağlı şeylerden de uzak durursan şerbtli tatlılardan uzak durarsan yağlarından da kurtulursun.basenlerinde giderr:34:
Ben de senin gibiyim kilomuş ve boyumuz nerdeyse aynı..Benimde basen bölgemde var ne varsa..kaç kere diyete başladım bozdum olmuyor uzun süreli diyet yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum:59::97:
bölgesel çalışcaksın cnm...
çanakkale üniversitesi ygs ile almış :44: ben ygsye giremiyorum değilmi öyle bi hakkım yokmu varmıı
cnm öss eskidendi şimdi lys ve ygs geldi işte. neden giremeyesin girersin elinde lise diploman varya işte

Öğle yemeğimi yiyip geldim :)
2 orta boy dolma, 1 kase yoğurt. Sonra da metabolizma çayım. Akşam ne yemem ideal olur sizce?
akşama sebze yemeği olabiler yamnında salata ilen 1 dil,m ekmekl ee:56::56::56::56:

ahhh ne güzel cnm benm işte belki bu eşinin işlerinin yolunda gideceğine mutlu olacağınıza bi işaretttr. çok güzel bi rüya cnm Allah gerçkten gitmeyide nasip etsin inş..
canım inşallah hayırlıysa olsun...evet inşallah gitmeyi çok istiyorum.bebişimi az büyüteyim nasip olursa rabbim ömür verirse gitmek isterim.

ah canım çok sıkıldı annemin göğsune morluk atmış dün film çekmişler bu gün çıkacakmış.inşallah birşey yoktur.birde annem kardeşime ablan beni sağlık karnesine alacaktı almadı demiş.üfffff ben bu annemle ne yapacağım bilmiyorum.kendisi yeşil kartlı anne git iptal ettir.bende seni burdan üzerime emekli sandığına alayım dedim.önce kabul etti.daha sonra elazığdayken vaz geçti seneye alırsın dedi. bende sen bilirsin nezaman istersen söyle sen iptal et ben hemen alırım dedim.ama şimdi kızlarım bana bir sağlık güvencesi istedim her hastaneye gitmek için çıkarmadılar demiş.kafayı yiyeceğim.akşam eve gelsin bir güzel fırçalayacağım.bayram sonu heen iptal etsin ben alayım.yoksa bir ömür boyu annemin çenesinden kurtulamam.:18:

ah canım çok sıkıldı annemin göğsune morluk atmış dün film çekmişler bu gün çıkacakmış.inşallah birşey yoktur.birde annem kardeşime ablan beni sağlık karnesine alacaktı almadı demiş.üfffff ben bu annemle ne yapacağım bilmiyorum.kendisi yeşil kartlı anne git iptal ettir.bende seni burdan üzerime emekli sandığına alayım dedim.önce kabul etti.daha sonra elazığdayken vaz geçti seneye alırsın dedi. bende sen bilirsin nezaman istersen söyle sen iptal et ben hemen alırım dedim.ama şimdi kızlarım bana bir sağlık güvencesi istedim her hastaneye gitmek için çıkarmadılar demiş.kafayı yiyeceğim.akşam eve gelsin bir güzel fırçalayacağım.bayram sonu heen iptal etsin ben alayım.yoksa bir ömür boyu annemin çenesinden kurtulamam.:18:

heee heep yanlış anlıyorlarr zatii :97:
kendi annemden yana şikayetim yok çok şükürr çok anlayışlıdırda gerisi malumm :97:

ben geldimmm herkese slmm.
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsunnn.Allah ibadetlerimizi kabul etsin günahlarımızı affetsinnn:26:
valiz hazırlama işini epey hallettim sayılır bir tek valize düzgünce yerleştrilmesi kaldı. çamaşırları çorapları blzları hurçlara koydum.takı incik boncuklarımıda kutuladım vs. ayarladım.
bakalım kaç kg gelecek. çok gelmese bari uçak limitimizi aşmasak.yoksa kilo başına 3 lira alıolar bizde hep evde tartıp ona göre götürüorz ama bu kez belki geçebilr.
cimcimecimm inşallah bu ramazan günü eşinin işleri yolunda gider bakarsın süper olur bu iş sizin için... hakkınızda hayrlısı olsunn..
hugocum ev işleri çok zordur bilrim neyseeki çoğunu halletmişsinizz...güle güle oturun inşallah.. sen yeni evinden giricen artık ben grdiğimde:34:
fambıkcııımm bayramda nire gidiyosunuz memleketemi?
sen nerelydin unuttum?:26:
nugim maaratona hazır görünüooo:1:kim kimle nirde yatacak karar verdinizmi?:1:

ivit canım teyzemin kızı bayramın birinci günü akşam yola çıkacaklarmış.oturma odasını onlara veriyorum diğerleride misafir odasında yada koridorda boş orda yatabülürler :60:

kızlarrrrr
ben çıkıyorum yavaştannn.
hazırlığımı yapayım duruma göre ya bugün öğleden sonra yada yarın sabah çıkıcaz inşallahhh..
kendinize iyi bakınn.
herkese iyi bayramlarrrrr...
çok yimeyelim emii ,inaşallah bende:9:
hadin görüşürüzzz canlarım benimmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
dipnot:kukimmmm eşimin memleketine gidicez,sivasa.
benim nereli olduğumu hiç sorma:40:

fambıkçık güle güle allah kazasız belasız tatilinizi geçirmeniz dileğiyle canım:16:

heee heep yanlış anlıyorlarr zatii :97:
kendi annemden yana şikayetim yok çok şükürr çok anlayışlıdırda gerisi malumm :97:

ahhhhhhhhhhhh canım benim.benim annem ve babama birşeyleri anlatmak okadar zordurki.kendi gerçekleri vardır dinlerler bizi ama hiçbir zaman kabul etmezler.çok zor anlaşıyoruz o yüzden.birşeyi anlayana kadar belki 10 defa anlatırım tamam anladık derler.ama 1 gün sonra der böyle dedi.oysa dedğimi yanlış anlamıştır yada kendisi o anlama geldi der kendine göre çevirir.ne yapalım bizde onların o haline alıştık...

yaşım 23 boyum 173 kilom 68 belim ince ama ne varsa aşşağıda var:2: ne kadar rejim yapsam da gitmiyor genetil. basen çevrem 110 :5: kızlar yadım edin tecrübesi olanlar paylaşsın lütfeeeeennnnnnnn

Ben de senin gibiyim kilomuş ve boyumuz nerdeyse aynı..Benimde basen bölgemde var ne varsa..kaç kere diyete başladım bozdum olmuyor uzun süreli diyet yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum:59::97:

kızlar hoşgeldiniz bizim yediklerimizi takip edin gerçi ben ramazandan dolayı menümü yazmıyorum az ve sık yiyerek yapıyoruz 4 ay tamamen şekeri bıraktım tatlıyıda sonra azar azar yemeye başladım şimdide yemiyorum ama reglime yakın canım istiyor o zaman yiyorum yada tarçınlı sütte şeker ihtiyacını kesiyo bilginize

napıysinizzz?:16::16:
cimcimec,m çok geçmiş olsun annene eğer yaşlılarsa gerçekten yaşlı insana laf anlatmak çok zor.

bu arada bende bi olaya üzüldüm.çok samimi olduğum üniversiteden bir arakadaşım var onla konuştum öğlen abisi boşanıomuş. çok üzüldüm:59:bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi daha yeni 1 sen eoldu.
ve borç dert evlendirm,işlerdi. daha 3 sene kredi ödeyeceklermiş:59:Allah kolaylık versin ne kadar çok arttı bu boşanmalarAllah hepimizn yuvasını korusun .huzurmruz bozmasın bu mübarek günde dualrımızı kabul olur inşallah yuvalarımızı Allah kem gözlerden nazarlardan korusunn:nazar:

ben geldim kızçeler neler kaynatıyonuz bakemm?bende pilatesimi yaptım öğle yimemi yedim geldim
5 kaşık dünkü sebzeli tavuk sote
5 kaşık yoğurt
ardından
nefis şekersiz türk kahvesi yanında 1 dene hurma ve limonlu sodamı da içtim.birazdan bergamotlu tarçınlı yeşil çayımı içcem.benden bu kadr..

napıysinizzz?:16::16:
cimcimec,m çok geçmiş olsun annene eğer yaşlılarsa gerçekten yaşlı insana laf anlatmak çok zor.

bu arada bende bi olaya üzüldüm.çok samimi olduğum üniversiteden bir arakadaşım var onla konuştum öğlen abisi boşanıomuş. çok üzüldüm:59:bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi daha yeni 1 sen eoldu.
ve borç dert evlendirm,işlerdi. daha 3 sene kredi ödeyeceklermiş:59:Allah kolaylık versin ne kadar çok arttı bu boşanmalarAllah hepimizn yuvasını korusun .huzurmruz bozmasın bu mübarek günde dualrımızı kabul olur inşallah yuvalarımızı Allah kem gözlerden nazarlardan korusunn:nazar:

ttlı sorma yaa o kadar arttıki boşanmalar sevgiliden ayrılmak gibi oldu iyice
o kadar aşina oldukki kulağımıza garip bile gelmiyor
eşimin arkadaşı süper düğün yapmıştı
dört dörtlük herşeylerini aldı borç yok harç yok anlaşamadılar ayrıldılar anlattıkları şeyler ceviz kabuğunu doldurmayan şeylerdi kadının
erkek istemiyodu ayrılmak
öyle böyle ayrıldılar çocuk 1 yıl sonra yeniden evlendi eşyaları herşeyi evi bile yeniledi şimdi
kolay değil

ben geldim kızçeler neler kaynatıyonuz bakemm?bende pilatesimi yaptım öğle yimemi yedim geldim
5 kaşık dünkü sebzeli tavuk sote
5 kaşık yoğurt
ardından
nefis şekersiz türk kahvesi yanında 1 dene hurma ve limonlu sodamı da içtim.birazdan bergamotlu tarçınlı yeşil çayımı içcem.benden bu kadr..

limonlu hazır sodamı hani şekerli oluyo ondanmı yoksa sen sade sodaya limon ekleyerek kendinmi yapıyosun :44:
ahh ahhh geçen kışş pilates hep yapıyodum bu sene ya evde hamile pilatesi yapıcam yada saatleri müsait olursa yoga kursuna gitcemm :97:

ttlı sorma yaa o kadar arttıki boşanmalar sevgiliden ayrılmak gibi oldu iyice
o kadar aşina oldukki kulağımıza garip bile gelmiyor
eşimin arkadaşı süper düğün yapmıştı
dört dörtlük herşeylerini aldı borç yok harç yok anlaşamadılar ayrıldılar anlattıkları şeyler ceviz kabuğunu doldurmayan şeylerdi kadının
erkek istemiyodu ayrılmak
öyle böyle ayrıldılar çocuk 1 yıl sonra yeniden evlendi eşyaları herşeyi evi bile yeniledi şimdi
kolay değil

evet cnm aynen öle yaaa.nie böle oldu hiç anlamıorum o kadar çok artııki.boşanma lafı çiftler için artık sakız gibi olmuş anlatılanlara göre ağızlarında sürekli baoşanalım .böle olursa boşanırız vs.
Allah bizlerin mutluluğunu daim etsin inşallahhh:nazar: ne dielim çok zor bi durum.

Back
X