kilo aldıktan sonra beni birtek şışmanlar anladı birde tartımın boynu bükük rakamları bir gün bakacaksın dolabına göreceksın sana gelmeyenleri aklına gelecek eskıler kalbin atacak hıçkıra hıçkıra bir gün anlayacaksın ya utanacaksın yedıklerıne aklına gelecek zayıflıgın aglayacaksın hıçkıra hıçkıra(((((((((((((((((((((((((((((((((
Ya sen bunları beste için versen ne süper olur.
Sen başka şarkı sözleri de yazıyorsundur allah bilir?
Burda bir yetenek var gözümüzün önünde harcanıyorsun buralarda valla :)
biz normalde haşlıyoruz canım, ama kurutulmuşu da denicem, madem daha lezzetli oluyor..:)
sağol esenrüzgarcım :)
olsun memlekette ipin ucunu kaçırmazsan kilo alacağını sanmıyorum ben..alsan bile 1,2 kilo olur, onu da verirsin sen hemen
geç bile kaldın sen evden götürmek adına esencim..
aynen ben de cuma günü geçince bi rahatlama yaşıyorum ya meğer büyük stres altındaymışız
Günaydın kızlar, günaydın şekerler :)
ben 55,7 kiloyum.
64ten 55lere indim yaaa vay beeee :)
eşim de bugün dedi ki sen baya azaldın
ben bu gazla var ya, kaçamak bile yapmam![]()
İpin ucu kaçacak mı kaçmayacak mı görecez :)
Bir de oraya gidince kafam da rahatlar, uyku da uyuycam bir güzel öğlenlere kadar :)
Bu hafta yine sen baya verdin sanırım maxicim. Tebrik ederim seni bana yetişiyorsun
Sen kesin kopacak gibisindir ama şimdi. Boyun benden daha uzun çünkü. Bu arada ben de 36 beden olmuşum sanırım :)
Sen 34 beden olmaya çalışıyosun heralde maxicim
kalori hesaplama işinı ben anlamadım ya hesaplıyorum gunde bın yuz kalorı alıyorum ortalama ama sonuç 0 bır yerde yanlıs yapıyorum kanımca.((((((((8
Valla ben 1000'in altına düşmeyin diyorlar günlük olarak ama 1000'in altına düştüğümde kilo veriyorum ben. Bu son zamanlarda da 1000'in altına düşüyorum hep ama iyi olmuyor.
Bence seninki ideal olanı, sadece hareketin azdır veya yiyecek grubu olarak yanlış şeyler yiyorsundur.