• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
bende aksam 2 tane haşlanmıs kanat yedim derisini yemedim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği yedim
onun dısında bır sey yemedım 19:15 de yemeğimi yedim saat 21:00 gibi bıraz pılates yaptım yaklasık yarım saat ama bu sefer karın kaslarımı çalıştıramadım sanırım çünkü karnımda bır acıma yanma hıssetmedım

bugun sanah 6:30 kaldım yaklasık bır saat hızlı tempoda ev topladım :52: kahvaltıda yağsız beyaz peynırlı tost 1 bardak yarım yağlı süt

ve işyerıne gelince 1 avuç sarı leblebı yedım sımdıde yeşil cayımı içiyorum

ne olur zayıflıyım :46: çok istiyorum ..
menülerım hakkındakı düşüncelerinizi beklıyorum nerde yanlış yaptım yada ne kadarı doğru
hı bırde aksam 15 dakıka kızımı okuldan alınca yurudum tabı sabah bırakırkende 15 dakıka yuruyorum

canım 4 yk kaşığı pilav ve 1 dilim ekmek yaklaşık2,5-3 dilim ekmek eder.ordaki ekmeği yemezsen hiç sorun yok.birde etlerin yanında yeşil mevsim salata yemek hem saglıklı hem daha hızlı sindirtiyormuş

sesim benim diyetisyenimin verdiği liste de var ara: meyve+artı iki büsküvi veya meyve+galeta. bir bildiği vardır diye düşündüm.aslında listeme tam uymuyorum genelde.

leslie 5 mil dnedim canım ben hepsini birden yapamazsın zaten 50 dakika sürüyor :9: ilk milinden başlıyosun 10-15 dk. 3 günde bir mil arttırıyosun canım öyle öyle gidiyo :9: Sabah kahvaltını beğendim bunun yanına peynirde ekleyebilirsin kalsiyum açısından iyidir , akşam yemeğin içinde kız 2 yemek aynı anda yenir mi :9: 5 çeşit yemişsin baya baya yemişsin sen ya :9: tarhana bamya ve bulgur yiyebilirsin veya tam tersi ama o börek olmamış kuzum ya öğlen yeseydin keşke gün içinde yakabilirdin, ama akşam yiyince yakmaya fırsat olmuyo direk yatıosun :9: 2-3 saat sonra yediklerin sindirime geçiyo ve yağ oluyo canım o yüzden akşam çok hafif yiyiyoruz.

Bugün evdeyim ne spora gidebildim ne işe boğazlarım parçalanıyo resmen yaa :52: umarım iyileşirim bugünde yarın ve cuma günü gidebilirim :31:

Yaaaa niye öyle diyorsun ama azıcık azıcık hepsinden yedim nefsimi körelttim hem porsiyon bile sayılmaz bir damla :1: O kadarda leslie yaptım:52: yada yapmak için çabaladım :1:

Yaaaa niye öyle diyorsun ama azıcık azıcık hepsinden yedim nefsimi körelttim hem porsiyon bile sayılmaz bir damla :1: O kadarda leslie yaptım:52: yada yapmak için çabaladım :1:

:52::52: aferin aferin :9: Ozaman söyle yapalım her yemekten bi yemek kaşığı 2 ymk bulgur olabilir ama ekmek yok :20: :52:

Cuma tartılıyoruz kızlar acaba ne kadar verdik veya aldık :32: unutmayalım ki her vucüt aynı tepkiyi göstermez :8:

Sabah ;

Kibrit kutusu kadar peynirle, 2 ince dilim salamı 2 dilim çavdar ekmeğinin arasına koydum yedim. Yanında 1 büyük bardak çay vardı. ( Eskiden bir büyük çay bardağına 4 küp şeker atıp içiyordum, şu ana 1'e kadar düşürdüm hedefim 1 ay içinde tamamen şekersiz içmek

Ara ;

1 Tane ceviz yedim.

evet öğlen yemeğinde
1 tabak kapuska
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt yedım

kahvaltıyla öğlen yemeği arasında 3 kayısı 1 bardak yesıl cay 1 bardak kuşburnu ve 750ml su içtim

kızlar değerlendirelim. :46::52::54:

Öğle yemeğim :
1 kase tavuksuyu çorba
1 tabak brokoli salatası
1 kase yoğurt
1 adet kemalpaşa tatlısı

Not: O tatlı ne öyle demeden önce lütfen dikkat öğünümde ekmek yok pilav yok makarna yok yemek yok eee onca fedakarlık bir tane tatlıyı haketti değilmi ? :46::36:

evet öğlen yemeğinde
1 tabak kapuska
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt yedım

kahvaltıyla öğlen yemeği arasında 3 kayısı 1 bardak yesıl cay 1 bardak kuşburnu ve 750ml su içtim

kızlar değerlendirelim. :46::52::54:

Afiyet olsun canım beyaz lahana gayet sağlıklıdır güzel beslenmişsin :46: Böyle giderse güzel kilolar veririn canım :16:
sinoptayımm canımm diyett namına bişeyy yokk bu günn bendee :50:

Hİç bişey için geç değildir ccanım, bu saatten sonra dikkat etmeye çalış :46:

Öğle yemeğim :
1 kase tavuksuyu çorba
1 tabak brokoli salatası
1 kase yoğurt
1 adet kemalpaşa tatlısı

Not: O tatlı ne öyle demeden önce lütfen dikkat öğünümde ekmek yok pilav yok makarna yok yemek yok eee onca fedakarlık bir tane tatlıyı haketti değilmi ? :46::36:

Aferin canım ekmek yok tatlı var tamam hadi görmedik onu ama kız sabahki böreği napıcaz :9:

zeyynooo canım kapuska çekti sayende ama bol acılı olacak şöyle pişerken içine atılacak kırmızı biber offff offff nasıl istedi canım evde benden başka yiyende yok annemde yok onunla yapıp yerdik :43:

zeyynooo canım kapuska çekti sayende ama bol acılı olacak şöyle pişerken içine atılacak kırmızı biber offff offff nasıl istedi canım evde benden başka yiyende yok annemde yok onunla yapıp yerdik :43:

bizim evdede yıyen yok kapuskayı eşim asla yemez ama işyerindeki ahçıyla canımızın çektiğini yiyoruz :3:

iş yerim istanbul/merterde yakındaysan gel beklerim :16:

Back
X