Merhaba kızlar , ben 23 yaşında 64 kiloyum ,hedefim 54 veya 55 olabilmek , boyum 1,60 bıktım artık şu kilolardan, 2 haftadır diyetteyim, ama hep kaçamak yapıyorum, 66 kilo ile başladım şimdi 64 üm , ama 2 kilo vermeyi günlük 1 saat yürüyüş ve 2,5 Lt su ya borçluyum, çünkü akşamları dayanamayıp hep bozuyorum , :| ve buna dur demeliyim artık, daha kısa surede daha çabuk zayıflamam lazım, çok hoşlandığım Bi çocuk var, ve benimle ciddi düşünüyor, o beni zayıfken 57 kilolardayken görmüştü, şimdi 64 olduğumu bilmiyor tabi, tekrar buluşcas, bunun için kilo vermeliyim , biraz hızlı olmalı. Çokda hızlı değil tabiki 2 ayda 55 olsam bana yeter :)
bu arada üniversite mezunuyum. İstanbulda yaşıyorum,
yüzümü ve vücut tipimi beğeniyo arkadaşlarım, kilomu çok gostermediğimi söylerler , hatta resimlerde 50 kilo gibi çıkıyorum bunada anlam veremiyorum

d
ama ben aynaya baktığımda mutlu değilim, eski dar kotlarıma girmek , fit Bi hatun olmak istiyorum, her şeyden önemlisi kendimi mutlu hissetmek içinde zayıflamak istiyorum. :)
bu sitedeki günlükleri vesaire okudum, hırslandım, sizle birlikte ilerlemek istiyorum, boyle daha da istiyo insan, inşallah yeni diyet arkadaşlıkları edinebilirim ,
herkese merhaba :)