@chemes
N
NANA81
ya o gobek herkesın sorunu galiba, benım de basenlerın cok genıs degıldır, gobek cıkınca dumduz gibi oluyorum , gobegı vereyım derken de basenler ıyıce gıdıyo, artık ortalama bı kıloda durmaya calısıyorum :)
siz soyleyınce aklıma geldi kızlar benim annem guzellık uzmanıdır, salnu vardı artık kapattı da orada yaptıkalrı bır uygulama vardı gobek sıkılastırmak ıcın : parafın diye mum gibi bir madde var, fiyatı da cok cuzi, onu alıp, benmari usulu gibi erıtıyorsun, bir miktar soguttuktan sonra (ama çok degıl, uyguladıgında hala bıraz yakıcak ) tum gobek bolgene suruyosun, ustune strecfılm sarıyosun, bır de kalınca bır seyler gıyıyorsun, şal falan da sarabılırsınız belınıze, soguyunca temizliyosun . Ne kadar sıklıkta yapılır hatırlamıyorum da, eger ilgilenirseniz detaylı bir şekilde sorarım.Müşteriler bundan çok memnundu . Annem de işe yaradıgını söylüyordu.Tabı yağ yakıcı değil yani sıkılaştırıcı .
Bir diğeri de korse takın mesela , benım bı arkadasım kullanıyo ozel gunlerde ya da kıyafetıne göre, o bıle kendını ıyı hıssetmenı saglar , belkı daha bıle motıve eder zayıflamak ıcın :)