- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Günaydın. Ne güzel kilo vermişsiniz. Tebrikler. Bu topicteki kızlar ne hırslı MaşallahTeşekkür ederim canım senin kadar veremesemde kendi çapımda güzel.Bende seni tebrik ediyorum.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Ne güzel kilo vermişsiniz. Tebrikler. Bu topicteki kızlar ne hırslı MaşallahTeşekkür ederim canım senin kadar veremesemde kendi çapımda güzel.Bende seni tebrik ediyorum.
![]()
Tebrik ederim tatlmmmm![]()
Günaydın. Ne güzel kilo vermişsiniz. Tebrikler. Bu topicteki kızlar ne hırslı Maşallah![]()
Sayın K Kafein benim tarı günüm SalıTeşekkür ederim.sizin bildiriminizi göremedim merak ediyorum.bu hafta gerçekten herkes çok güzel kilo vermiş.
canlar bildirim geç yaptım baya yoğundum gündüz sabah tartıldım 68.9 geldi kahvaltı spor bol su derken çıktım tartıya 69,5anlamadım neden bu kadar fark var kahvaltıda pek birşeyde yemedim
Başlangıç: 77
Geçen hafta:70
Bu hafta:69,5 olsun
Giden kilo:0,500 gr
Toplam giden:7,500
HEDEFKK15:
Herkezi tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz![]()
bu sabah 69,5 çıktım doğru bildirim yapmışım o zmanCanım doğru kilon sabah aç karna ve lavaboya girdikten sonraki kilon.her zaman sabah tartılıyorum ben.sonra tartıldığında yediklerine bağlı olduğu için doğru takip yapamazsın.birde tartıya çıkmDan önce üzerimdekileri de çıkArırım.
hg aramızaa ben 20yaşında 69,5im doğumda 90olurum herhaldeGunaydin kizlar beni de araniza alirmisiniz. Iki yasinda kizim var dogum kilolarini veremedim daha bi on kilo fazlam var ne yaptiysam gitmedi benim hipotiroidim hasimoto ve demir eksikligim var bunlarda etki ediyor sanirim ve kilo vermedigimi gorunce cok cabuk pes ediyorum ama artik oyle olmicak kararliyim bundan sonra ve kilom 67.400 bu sabah olctum cuma gunlerimi bildirim yapioruz beyae kizlar cok konustum kusura bakmayin herkese guzel gunler diliyorum
Benimde 9 aylık bir oğlum var doğum kiloları bendede kaldı 63,3 ile başladım geçen hafta hedefim 54 kilo olmak hamile kalmadan 58 kiloydum ama dahada zayıflamak istiyorum şimdiki kilom 62,6 demir eksikliğim var benimde kiloları verip çıtır anneler oluruz inşallah :)Gunaydin kizlar beni de araniza alirmisiniz. Iki yasinda kizim var dogum kilolarini veremedim daha bi on kilo fazlam var ne yaptiysam gitmedi benim hipotiroidim hasimoto ve demir eksikligim var bunlarda etki ediyor sanirim ve kilo vermedigimi gorunce cok cabuk pes ediyorum ama artik oyle olmicak kararliyim bundan sonra ve kilom 67.400 bu sabah olctum cuma gunlerimi bildirim yapioruz beyae kizlar cok konustum kusura bakmayin herkese guzel gunler diliyorum
Hosbulduk canim bende 25 yasindayim benim boyum kisa ama bide butun kilolar sanki bel ve gobekte toplanmis ondan kotu duruyor bende hadi insaallah istedigimiz kiloya inerizhg aramızaa ben 20yaşında 69,5im doğumda 90olurum herhalderahat bence kilonuz normal
![]()
Ama iyi vermissin sen yani dogum oncesi kiona dort kilo kalmis benim daha on kilo fazlam var bi on kilo verdim ama bende 58 dim hamilelikten once sen kac kiloyla doguma girdin ayy hadi canim insaallah citir oluruz bizde..ben ama bugun tutmadim bogazimi hic diyet yapmaktan korkuyorum yine sonuc alamkcam diye neyse Allah buyuktur zayiflariz bizde insaallahBenimde 9 aylık bir oğlum var doğum kiloları bendede kaldı 63,3 ile başladım geçen hafta hedefim 54 kilo olmak hamile kalmadan 58 kiloydum ama dahada zayıflamak istiyorum şimdiki kilom 62,6 demir eksikliğim var benimde kiloları verip çıtır anneler oluruz inşallah :)