ya kıslar çok sinirliyim kötükedihüso patronum sigara içiyo bizim masalardada kültabağı var benimde kokusundan midem bulanıyor ama gelip benim önümde içiyo zevk alıyo herhalde. sonra diğer çalışan arkadaşım kendi masasındaki kültabağı boşaltmaya kalktı benimkinide şurdan kaldırırmısın dedim banane kalk kendin dök dedi nasıl sinir oldum ben bütün gün çay getiriyorum ağzımı açıp bişi demiyorum kendim almıcaksam bile mutfağa gidince ona çay getiriyorum şekerini bile atıyorum bunu haketmiyorum iyi niyetim suistimal ediliyo kötükedihüso çokk sinirliyim yaaa
BOŞVER TATLIM BİLİYORUM BÖYLE TİPLERİ SALAK OLUYOLAR BİRAZ AMA TAKMAMAK GEREKİYO. ÖYLE Bİ ADAM YOK ARTIK :jeyyar: BUNDAN SONRADA B.K İÇSİN O ÇAY YERİNE kaydirigubbakcemile3 HİİÇ CANINI SIKMANA DEĞMEZ TATLIMM süprizzzzz
ya kıslar bişi dicem ben bazen kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba hatta dönüp bakıyorum acaba nette bir sorun oldu da görmediler mi diye ama yooo mesaj görünüyoo bana mı öle geliyo yoksa çok mu alınganım
TATLIMM BAZEN BANADA ÖYLE OLUYO AMA İLLAKİ YAZACAK BİŞEYLERİ OLANLAR YAZARLAR CANIMCIM.ÇOK TAKILMA BÖYLE ŞEYLER Şeniz
bi ara lafı geçmişti ben cappuccino yu çok severim diye. canım patronumun canı arkadaşı yurtdışından kutu kutu cappuccino getirmiş ve benim canım patronumda 2 kutusunu bana verdi senağlama bi hevesle aldım elime alışkanlıkya hani calori derecesine bakayım diye bi bardağı 55 cal yaaa Çok üzgünüm çoook 1 kutuda 30 tane var ve benim 60 tane cappuccinom var ama içmemeliyim dimi evet evet içmemeliyim yooo içmemeliyimmm