selam kızlarrr.bende şuan 60 kiloyuım.ilk diyete başladığımda 64 tüm.57 ye düştüm.harikaydı.
ama koruyamadım tekrar 60 oldum
şimdi 55 e düşeyim die uğraşıom çünkü benim 60 olcak 65.çok pis bünyem var.iki gün yiyiverim verdiklerimi hemen alıom.
diyete bende başlayamıom.sabahla öğlen istikrarlı devam ediom akşam eve gittiğimde aç köpekler gibi saldırıom.
iradeli olamıom.napcağımı şaşırdım.tekrar zayıflama ilaçlarına para bayılmak ve sağlığımı riske atmak istemiom.akıl verin lütfenn.iradeli değilim
ama koruyamadım tekrar 60 oldum
şimdi 55 e düşeyim die uğraşıom çünkü benim 60 olcak 65.çok pis bünyem var.iki gün yiyiverim verdiklerimi hemen alıom.
diyete bende başlayamıom.sabahla öğlen istikrarlı devam ediom akşam eve gittiğimde aç köpekler gibi saldırıom.
iradeli olamıom.napcağımı şaşırdım.tekrar zayıflama ilaçlarına para bayılmak ve sağlığımı riske atmak istemiom.akıl verin lütfenn.iradeli değilim
en sevmediğim kısım neyse aranıza döndüm ya çok şükür :) ben bu sabah yarım salatalık yarım kibrit kutusu kadar (yağlı bi peynirdi ondan yarım) peynir birde etiformun mısır ve pirinç patlağı bi tanede ondan yedim 3 çay bardağıda yeşil çay limonlu sabah sabah su içmeyi unutmuşum oyüzden işe gelince 3bardak suyu arka arkaya içtim. bakalım günün geri kalanı nasıl geçicek :)