Hanımlar Selamlar . . .
İyiyim ablacığım benim . . .
Bünyeyi şaşırtmak istemen çok isabetli umarım faydasını görürsün benekli motivasyon kralicesi . . .
fium bunu çok duydum ve daha öncede bahsetmiştik forumda bu tekrardan sonra denemek farz oldu bana . . .
:1ninca:
soruyoruz tabi kiiii aaaa . . . delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
Merveciğim Saracığım neden olucak aldı tabi gül gibi hatunu 156 kiloyu bile taşırdı eminim o gece . . .
:jeyyar: terbiyesiz üye smili :jeyyar:
mavibenek1
SABUNNN nasılsın güzelim??
İyiyim ablacığım benim . . .
Bünyeyi şaşırtmak istemen çok isabetli umarım faydasını görürsün benekli motivasyon kralicesi . . .
slmlar,
İŞTAH SORUNU OLANLAR İÇİN:
Saraçoğlu, “Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.” diyor
fium bunu çok duydum ve daha öncede bahsetmiştik forumda bu tekrardan sonra denemek farz oldu bana . . .
:1ninca:
geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuzbiraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:
soruyoruz tabi kiiii aaaa . . . delikafadulden
ne mutlu sana tatlım benim öyle bi şansım hiç bi zaman olamadı (kocam benden 4 cm kısada kaydirigubbakcemile3 ) oda şimdi suyun kaldırma kuvvetinden yararlanarak denizde kucağına almaya çalışıyo :roflol: hatta bazen onuda beceremeyip ağzımı burnumu suyla dolduruyo kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-
bu erkekleri anlamak çok zor çünkü basit yaratıklar düşünce yapılarını anlayamıyoruz biz :roflol:
Merveciğim Saracığım neden olucak aldı tabi gül gibi hatunu 156 kiloyu bile taşırdı eminim o gece . . .
:jeyyar: terbiyesiz üye smili :jeyyar: