canım düğünde naptınn topuklu ayakkabı aldırmıyo benimki bale patiği alcam sana diyip duruyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama gelinliğin altınada küçük bi topuklu daha iyi gider yaa:jeyyar:
Saracım, o senın gun içerisinde yasın,boyun,enin ve cinsiyetin göz önunde alınarak hesaplanan hic bir aktivite ıcınde bulunmadan yaktıgın kalori miktari oluyor.bılırsın ınsan uykuda bıle enerjı yakar.benım de o civarda bişi cıktı. 1500 falan .. yas ılerledıkce falan acayıp dusuyor işe.. o yuzden kılo vermek zorlasıyor ya..
harbi doğru bişeymiki acep :uhm: eğer öyleyse ben zaten 1400 cal. almıyorum ama 1400 cal yakıyorsam şimdiye dal gibi olmam lasımdı yaww
1,65 - 65,3 hedeeeefff 55
listeyi 2 dak sonra görceksiniz canlarım.
masamda 1 saat uyumuşum valla kaydirigubbakcemile3 şimdi karnabahar haşlamamla yoğurdumuda yedim cokacimcoook
dün akşam elma kompostosu yapmıştım içine 2tanede greyfurt sıktım.kapatmadan tadına bakiim dedim sanki çok ekşi acı bişeymiş gibi gelmişti 1 kahve fincanı şeker koymuştum bu seferde şerbet gibi olmuş yaww :bbo: üzümler tadını soğuduktan sonra veriyormuş kızlar haberiniz olsun :içelim: