öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım..
afiyet olsun canım. aman nesi güzel benım ölcülerin.
evet canım. hayırlı,ugurlu olsun maaşlarınızın. daim ve bereketli olsun.
kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:
olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak
Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak
yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38[/QUOTE]
canım bu arada ben senin başlangıç kilona hiç bakmamıştım ya yeni dikkat ettim helal valla sana
en kısa zamanda önceki ve şuanki halinin fotolarını bekliyoruuuuuuz