- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
yaa ben aranıza yeni katıldım benide kabul edin kendimi tarif edeyim 1.63 boy 62 kilo ama 2.5 ay oluyo dogum yapalı hemde sezaryan siz düşünn gerisii bende başlamak istiyom rejime ama emzirdgm için aşırısını yapamm birde yalnız çekilmiyo yaaa
Hoşgeldin canımcım..a.s.
kızlarrrr neler yapıosunuz bakalım bn hiç giremiyorum bu aralar hep dışardayım çünkü misafirlerimizde war nese size ii bi haber weriim 60.7 kiloya düştüm :dance:kaydirigubbakcemile3
ama hiç bırakmadım sporumu girmediim zamanlardan beri plateste yapıyorum birazdan değiştircem çizelgemi face te ekli olan arkadaslar baksın resimlerime ekledim bi kaç tane
yeni gelen arkadaslar hoş gelmişler
kilo werenleri de tebrik ederim kendimde dahil
öptüm hepinizi
Nerelerdesin sen baküümm... Tatlım tebrik ederim.. Gerçekten çok az kaldı hedefe.. Süpersin canım..
Canım tarih hiç önemli değil bence asıl önemli olan şu anda ailelerin tanışması kaynaşması hayırlısıyla bir tanışın ondan sonrası geliyo zaten bir şekilde o tarihler değişir durur , evdi çeyizdi oydu buydu derken.. Mutlu olun inşallah.
Bu arada evet spor yapmaya çalışıyorum o kadar hamlamışım ki , yalnız sporla selülitlere resmen veda ettim 0 selülitim şu an. Sadece kalçamda ergenlikte oluşan çatlaklarıma veda edemiyorum bi türlü onun çözümünü de tam bulamadılar işte mafoldumben , bir de şu göbeği istediğim şekle bi soksam tam olucam :lepi:..
mavibenekçim valla canım söylediklerin o kadar çok doğruluk payı içeriyor ki senin söylediklerini alıntı yapmaktan hiç bıkmıyorum tatlım , çok çok haklısın.. Evlenmemiş bekar güzel kızlara buradan sesleniyorum mesafe koyun arkadaşlar , saygısız olun demiyorum muhakkak mesafeli olun kayınvalideniz görümceniz eltiniz vs. ile..
Farkına varmışsın canım neyseki , bilinçli olmak herşeyin başı , yaşasın bilinçli diyet yapanlar :lepi:
Bende şimdi inşaatlarda kullanılan metreler varya onunla ölçtüm ne kadar doğru ölçülür bilinmez :roflol: 95 - 75 - 99 çıktım..
Boy : 172
Kilo :66
Görülüyor ki göbekte biraz fazlalık var , o kadarda olsun , manken olsam şu an yemek hazırlıyo olmazdım , podyumda yürüyo olurdum..
Bugün çok yoruldum ben anacım ya spor yapabilcekmiyim hiç bilmiyorum valla Cuma ya da az kaldı stres yaptum galiba biraz :uhm:
Senin ölçülerinde gayet iyi canım..
Ya benim göğüslerim size göre küçük... Ve zayıfladıkça küçülüyo....:çok üzgünüm: