kuzum her yerden 2-3 cm gitmiş nerdeyse hatta daha fazla giden yerlerde var maşallah sana maşallahhh

kuzum sen zaten bebişini emzirdiğin için caten kalori harcıyosun fazlasıyla.o yüzden bol su ve az yağlı bi beslenmeyle bu olayı halledersin diye düşünüyorum :jeyyar:
hoşgeldin aramıza tatlım a.s.
kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis facedeki resimlerine baktım tatlım çok tatlı olmuşsunnn opuyorumnanaktan
canımm valla çok isterim gelmeyi hem memleketimi hem seni görmeyi ama biraz zor sanırım.bakalım kısmet tatlım Şeniz
anaaaammmm zabınım hayallerindeki beyaz pantolona kavuşmuş.valla bedenide modelide bi harika bende bi gidip bakayım bakalım zemuszemus
canım aplam kolay gelsin sana valla allahta küçük profuna hem sabır hem güç versin çok zor işleri.allah hakkında hayırlısını versin canımm aplammm a.s.
nasıl bi laftır bu yaa çok doğru ve benim hayatımın kısa özeti gibi alkisalkisalkis çaldım ablam msn özel iletime yazdım bile a.s
valla ablam görmedimya senin bu güzel dileğini ondan heralde bütün gece yılanlarla böceklerle uğraştım.acaip gergin uyandım...

ne oldu kuzummmm??????
ikiniste hoşgeldiniz canlarımmm a.s.
canım burda her konuda desteğiz birbirimize yediklerimizi yazarız,uyarılarda bulunuruz,sporumuzu yazarız,....vs. vs. hoşgeldin sende aramıza kaydirigubbakcemile5
ne güzel yaa offf bende bu ülkeden ve bu bağnaz insanlardan kurtulmak istiyorummm

dün akşamdan beri deli olcam zaten sevmiyordum dahada nefret etmeye başladım herşeyden.akşam yemeğe çıkarken gitdiğim elbise apartmanımdaki ninja kaplumbağalara battı ve yolumdan çevirmek gibi bi salaklığa yeltendiler.deli olcam yaa....
benide al oralaraaa :1rolleyes:
canımm ne güzel sabah erkenden kalkıp sporunu yapmışsın daha enerjik oluyo insan hihoyyyt