• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

66 günde 11.4 kg gitti bile :)

selammm :) dün 4 günlük atak evresini bitirdim bugün seyir evresindeyim ve çok mutluyum! bende yazayım menümü :
sabah: yulaf kepekli krep
öğle: yağsız yoğurt,light konserve ton,1 bardak yağsız süt
akşam: iki adet haşlanmış tavuk göğsü ,1 adet havuç
şimdilik bu kadar :1:

afiyet olsun :1:
bugun öyle merak ettim dukan testi yaptim kendime :D kilo vermeyin yazdi :D

iyiyim iyi ama siginamiyorum suan :D sen?

bende fena yorgunum :) her yerde indirim vardı dedim bi kaç parça bişey alayım aman allahım kadın milleti işte bi yandan kendime alıyorum arada anneme bakıyorum uygun bişey diğer yandan sevgilime alıyorum :1: resmen 3 e bölündüm bugün :1:

evet sindirim acisindan cok iyi. bir seyi yemek istiyorsak ben onu gözüm doyana tiksinene hatta catlayana kadar yiyorum ki aklimda kalmasin. ama diger ögünde daha hafif yiyerek dengeliyorum. mesela her gün dikkat et benim ya dondurma vardir ya tatli ya bisey yiyorum mutlaka. hayat kisa her istedgiimizi yiyip icerek de kilo verilir yeterki gündürz yiyelim ve diger ögünde dengeliyelim. benim yedigim tatliyi baskasi yese kesin kilo alirdi bazen bende birşeyi canım istediği kadar yiyeyim belki bıkarım o anlık bıkıyorum ama daha sonra canım istiyorum
eski zamanla bu zaman arasında çok fark var bu zamanda haytımızı kolaylaştıran çok şey var ve o bizi rahatlığa rahatlık da tembelliğe götürdü o yüzden de yediklerimizi eritemediğimizden hemen kilo alıyoruz birde yediklerimizde de problem var o da ayrı mesele

estagfurullah abla, ben sadece bu zamana kadar cocuklugumdan beri kiloluydum ve hep diyet yaptim. sonuc hep kilo almamla sonuclandi hayatimda ilk kez 59 kiloyum ve bu zamana kadarki tecrubelerime dayanarak konusuyorum hepsi bu. sadece insan vucudunu tanimali o kadar yoksa her istedigini yiyerek de saglikli kalinabiliyormus
tecrube çok önemli değilmi evet vucudun şifresini çözmek mesele o da uğraşmakla olur sen başarmışsın tebrikllerrr

dün akşam yediklerimi yazamadım şimdi yazayım 3 tane etli biber dolması birde salata yogurt bugun tartıldım 65.6 olmuşum dünden bugune 500 gr gitmiş

10.30 gibi kahvaltım
3 d k.ekmek lor peynir 1 adet domates ve salata 3 zeytin toplam kalori 323 hadi herkese sağlıklı beslenme

sabah 7:30 dan 8:30 a kadar yürüyüs
kahvalti(09:30) 1 tost ekmeginin yarisindan karisik tost, biraz patates kavurmasi

aksam(15:30) 1 dilim yas pasta ev yapimi bol kremali :1:

bugün arkadasa sözleirmi tuttum da

Back
X