Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
66 kılo olupta benımle 57 ye ınmek ısteyen takım arkadasları arıyorum :) var mı bayanlar:)
Ben 56 kiloyum ama yani 52_53 den geldim bu kiloya 10 kilo fazlam yok ama katılmak ıstiyorum cevremde diyet yapan arkadaşım yok ve birilerine ihtiyacım var gerçekten ne yapacağız peki doğumdansonraki kiloları kalori sayarak vermiştim ama şimdi zor geliyor nedense
gunluk 10 bardak su ıcmemız gerek kızlar ayrıca sureklı hareket halınde olmamız gerek su ıcmeyı alıskanlık halıne getırdııgımız zaman ucuncu gundn snra zaten bunye ıster ıstemez tepkıme gosterıp bazı seylerı canımız ısemıyor bende genelde oyle oluyor mıde kuculmeye baslıyor bılmıyorum sız ne dusunuyorsunuz ?
ben yeni bir kitap buldum.spariş ettim henüz gelmedi. internet sitesinde baya detaylı açıklamış.tavsye ederim..DR.OZAN TUNCER. bana anlattıkları çok mantıklı geldi.ozan beye göre açıktığımızda yemeliyiz doyduğumuzu hissettiğimizdede bırakmalıyız.tıpkı hayvanlar gibi çünkü hayvanlar ihtiyacı oldugu kadar yerler..ve diyet yapan herkesin mutlaka tekrar kilolarını geri aldığını söylüyor.çünkü bir sey ne kadar yasaksa o kadar cazip geliyor diyor.aynen de öyle değilmidir. 1 hafta 10 gün diyet yaparız sonra bir bozarız tam bozarız.yiyemediğimiz herşeye saldırız..bende öyle oluyor. daha önce 35 40 kilo verdim 10 15 20 ama hiç koruyamadım hep gerialdım..1 yıldır 68 67 kiloyum. 1 ay düzenli diyet yapamadım 15 gün yapıp bırakıyorum adepte olamıyorum yiyeceklerle savaşmaktan yoruldum artık..64 63 kilolara düşüp düşüp geri alıyorum.. aslında yemekleri hiç düşünmesek ihtiyacımız olan kadar yesek ama hepsinden yiyebilsek bu işkenceden kurtulmuş olmazmıyız..
mesela çevremde diyet falan yapmadan hemde her istediğini yiyen ama zerre kadar kilo almayan insanlar var. mesela annem herşeyden yer ama acıkınca ara öğün falanda bilmez aman şunu yemiyim bilmem kaç kalori hesaplamaz...kilosu hep aynıdır.metabolızma hızı diyecekler olacaktır belki ama mantıksız değil mi. şimdi yani benim annemin metabolizması benden hızlı mı çalışıyor..hiç sanmıyorum.. mesela bir çok arkadaşım normalde zayıf ama hamilelikte kilo almış 10 15 kilo kadar bir bakarım kendiliğinden kilo verirler.diyet falan da yapmazlar..çünkü bu insanlar diyetle kafayı bozmamışlar benim gibi yiyeceklerle savaşmıyorlar.acıkınca yiyorlar doyunca bırakıyorlar.bu yüxden ihtiyaçlarının dışında da gereksiz kalori almadıkları için kilo almıyorlar..diyet yapan insanlar kilo alıyor..bu çok doğru bir tespit...
ben geldim kızlar... 1 haftadır akşamları mesaiye kaldıüğım için spora gidemedim ve akşam yemeğimde 8i bulduğu için vere vere 200gr verdim ancak... 35 günde 3 kilo... bir çoğunuza mucize gelebilir ama benim gibi çabalayan birisi için çok az bir rakam... tamam kaçamaklarım var ama sürekli spor yapmaya çalıştım son 1 hafta haricinde.... BELKİDE SON 1 HAFTADA SPOR YAPMADIĞIM İÇİN VEREMEDİM... bilmiyorum yoruldum... psikolojik olarak çok yoruldum bugün...