69 dan 57 ye doğru geri sayım başlasın!!!

goncakarabas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
101
46
Sevgili bayanlar merhaba benim hikayem biraz uzun en kısa şekilde anlatıcam. Üniversite için başka şehire gittim üniversiteye başladığım yıl 50 kiloydum boyum 1.67 yemek yemeyi çok seven biriyim önceden ne kadar yesem de Kilo almıyordum buna üniversite yıllarımda devam ettim. Ama fastfood ve gece yemekleri hareketsizlik bana 2 ayda 10 Kilo aldırdı. Çabuk verebildiğim için üzerine düşmedim ilgilenmedim ve Kilo alımım devam etti. Sonunda 75 kiloya ulaştım. Geçen yıl mezuniyet için Kilo verme çabasına girdim ve 1,5 ayda 10 Kilo verdim ama şuan tekrar verdiğim Kiloları geri aldım. Tekrar diyete başlamak istiyorum böyle bir günlüğün beni motive edeceğini düşünüyorum takiplerinizi ve desteklerinizi bekliyorum :)

En Büyük TÜRKİYE 21 Şubat - 68,5. En Büyük TÜRKİYE
:nazar: 07 Mart - 66,5. :nazar:
:nazar: 15 Mart - 65,3. :nazar:

Son düzenleme:
Selam bayanlar bugünkü menümü yazıyorum hemen...

KAHVALTI
Sabah 8.30 da uyandım. Kahvalti yerine 1 bardak kefir içtim ( kendi yaptığım) kemirir bu şekilde kullanan bir tanıdığım baya Kilo vermişti ben de bunu uyguluyorum. Sonra 30dk yürüyüş yaptım, 30 dk da evde pilates yaptım.

ÖĞLE YEMEĞİ
Öğle yemeğinde kahvaltılık şeyler tüketim saat 12.00 da. Bir tane haşlama yumurta, 2 tane haşlama sosis ( sosis, salam, sucuk tarzı yiyeceklerin kalorisinin yüksek olduğunu biliyorum ama çok sevdiğim için yedim :) ) 2 küçük dilim peynir ve 1,5 dilim kepek ekmeği, 1tane zemin, minik bir çatal çikolata. öğle yemeğinden 1 saat sonra 1 bardak yeşil çay içtim.

AKŞAM YEMEĞİ
Akşam saat 5'te fırında orta boyda sardalya yedim 3 adet, ekmek yemedim, balık yanında salata yedim. Gün boyunca 2lt su içtim. Birazdan yine Yeşilçay içeceği gece yatmadan önce de kayısı çayı içeceğim, bu da sabahları rahat tuvalete çıkarıyor daha önce denenmiştim. İlk günümde çok zorlanmadım ama ben bir tatlı canavarıyım diyebilirim beni zorlayan tek şey bu :KK43:

Hoşgeldin canım benim de ilk hedefim 65 ten 60 a düşebilmek
bir ara ben de 69 dum ama nasıl olduysa 65 oldum
menün gayet güzel
ben de senin gibi tatlı canavarıyım çok zor dayanmak:KK43:

Evet sorma ama kendimi bugün dizginledim çikolata ve tatlı yerine yaban mersini kuru kayısı falan yiyorum inşallah bu şekilde devam ettirebiliriz bu arada Hoşbulduuukkk :)

Benim Öğle Yemeği hazırdır :kk77:

Eklentiler

• DSC_6112.jpg
    DSC_6112.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 107
Bu arada bu sabah 8.30 da uyandım yine bir bardak ev yapımı kefirimi içtim, sonra 1 saat yürüyüş yaptım, biraz önce de öğlen yemeğimi yedim. Öğle Yemeğimde yumurtalı ot kavurması ( otun adını bilmiyorum, Muğla'da meşhur bir yemek pazardan ilk defa aldım gayet güzel oldu.) yanında biraz salata, bir dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ev yapımı ayran. Ve şimdiye kadar 2 lt. Su içtim. Öğle Yemeğinden 1 saat sonra da yeşil çayımı içicem.
MUTLUYUMMMM. :)

Bu arada bu sabah 8.30 da uyandım yine bir bardak ev yapımı kefirimi içtim, sonra 1 saat yürüyüş yaptım, biraz önce de öğlen yemeğimi yedim. Öğle Yemeğimde yumurtalı ot kavurması ( otun adını bilmiyorum, Muğla'da meşhur bir yemek pazardan ilk defa aldım gayet güzel oldu.) yanında biraz salata, bir dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ev yapımı ayran. Ve şimdiye kadar 2 lt. Su içtim. Öğle Yemeğinden 1 saat sonra da yeşil çayımı içicem.
MUTLUYUMMMM. :)
hoşgeldiniz başarılar

Akşam yemeğim hazır :KK66: Haşlanmış karnabahar üzerine dereotu, az zeytinyağı, biraz yoğurt ve limandan oluşan Sos ile nefis görünüyor. Yanında da öğle yemeğinden kalan biraz salata :) :kk77:

Eklentiler

• DSC_6113.jpg
    DSC_6113.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 54
3.Gün
Merhaba bayanlar menülerime başlıyorum hemen.

KAHVALTİ
Sabah 9.00 da uyandım. Yine kahvaltı yerine 1 bardak kefir içtim. Bugün hava yağmurlu olduğundan yürüyüşe çıkmadım onun yerine evde Leslie yaptım.

ÖĞLE YEMEĞİ
Öğle yemeğinde mercimek çorbası yanında biraz bulgur pilavı, biraz salata ve 2 küçük salatalık turşusu yedim 1 saat sonra yeşil çay içeceğim. Şimdilik herşey Güzel gidiyor :)

Sevgili bayanlar merhaba benim hikayem biraz uzun en kısa şekilde anlatıcam. Üniversite için başka şehire gittim üniversiteye başladığım yıl 50 kiloydum boyum 1.67 yemek yemeyi çok seven biriyim önceden ne kadar yesem de Kilo almıyordum buna üniversite yıllarımda devam ettim. Ama fastfood ve gece yemekleri hareketsizlik bana 2 ayda 10 Kilo aldırdı. Çabuk verebildiğim için üzerine düşmedim ilgilenmedim ve Kilo alımım devam etti. Sonunda 75 kiloya ulaştım. Geçen yıl mezuniyet için Kilo verme çabasına girdim ve 1,5 ayda 10 Kilo verdim ama şuan tekrar verdiğim Kiloları geri aldım. Tekrar diyete başlamak istiyorum böyle bir günlüğün beni motive edeceğini düşünüyorum takiplerinizi ve desteklerinizi bekliyorum :)

En Büyük TÜRKİYE 21 Şubat - 68,5. En Büyük TÜRKİYE
başlığı görüp alttakiler okuyunca ben dedim:) tatlı canavarı :) bugün bende yoğun bir şekilde başladım sana katılabilirim istersen. benimde şuan kilo 68.5 :) hedef 59 :) ama çok kısa sürede vermem lazım 1 2 ay gibi bir sürede.

menümü yazarak başlıyım :)
sabah peynir- zeytin- 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle çorba- ıspanak ( ıspanak az prinçliydi ekmek yemedim )
ikindi dondurma ( ilk günden kaçamak oldu :KK43:(()
akşam çorba- 4 5 kuru biber dolması ( prinç var ekmek yok :))
bugünlük planım böyle akşam kaçırmam inşallah...

45 dk yürüyüş
15 dk bel ve göbek hareketleri
10 dk trambolin

başlığı görüp alttakiler okuyunca ben dedim:) tatlı canavarı :) bugün bende yoğun bir şekilde başladım sana katılabilirim istersen. benimde şuan kilo 68.5 :) hedef 59 :) ama çok kısa sürede vermem lazım 1 2 ay gibi bir sürede.

Merhaba bana katılmana çok sevindim. Hoşgeldin dün akşam giremedim yeni görüyorum. Menünün gayet güzel o Kiloları vereceğiniz inanıyorum gerçekten burası beni çok motive ediyor senin de işine yarayacaktır. Gün içinde kaçamaklar olabilir onları su ve yeşil çay ile dengeleyebiliriz :KK66:

menümü yazarak başlıyım :)
sabah peynir- zeytin- 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle çorba- ıspanak ( ıspanak az prinçliydi ekmek yemedim )
ikindi dondurma ( ilk günden kaçamak oldu :KK43:(()
akşam çorba- 4 5 kuru biber dolması ( prinç var ekmek yok :))
bugünlük planım böyle akşam kaçırmam inşallah...

45 dk yürüyüş
15 dk bel ve göbek hareketleri
10 dk trambolin

trambolin harika ben de almak istiyorum, çok kalori harcatıyor

Günaydın sevgili günlüğüm ve sevgili bayanlar. Dün akşam yemeği menümü yazamadım. Çok önemli bir ödevi yetiştirmek için uuğraştım.

AKŞAM YEMEĞİ
Bir gün önceden kalan biraz ot kavurması, bir yemek kaşığı bulgur pilavı, bir kepçe mercimek çorbası. Ekmek yok. Ama dün benim de bir kaçamağım oldu. o_O gece arkadaşım açıktır ve pizza söyleyelim dedi. Ben istemiyorum dedim ama pizza gelince yanındaki tavuk filetonun bir tanesini yedim. İnanır mısınız rüyamda pizza gördüm :KK45:

Merhaba bayanlar bugünkü menümü paylaşıyorum :)

KAHVALTI
1 bardak ev yapımı kefir.

ÖĞLE YEMEĞİ
Az yağlı bulgur pilavı, üzerinde haşlama tavuk, 2 küçük parçalar karnıbahar mücveri, karnıbahar salatası ve ayran. Ekmek koydum ama yemedim.

Eklentiler

• DSC_6114.jpg
    DSC_6114.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 46
X