Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah demeyelim de ara ara şişiyo sonra sanki daha çok iniyo şişi yada bana öyle geliyonasıl yani ara ara şişiyor sabah uyandığında felan mı anlamadım
Teşekkür ederim canım yuzundede zaman zaman şişlik oluyomuydu senindeMerhaba
Bende burun estetiği oldum. Bu şişlik 1 yıla kadar sürüyor, korkulacak bir şey değil fakat bu süreç içinde günde 6-8 kere burun masajı yaparak ödemlerin gitmesine yardımcı olabilirsin. Burun masajı yapmazsan ödemlerin o şekilde kalır, ameliyat ile verilen şekilde ortaya çıkmaz. Masaj ile şeklide iyi bir şekilde ortaya çıkarıyorsun. Masaj hakkında bir bilgin yok ise doktorundan yardım iste. Benim doktorum nasıl yapacağımı bana uygulayarak göstermişti ve hafifçe değil, bastırarak masajı yapıyorsun. Kolay gelsin..
Merhaba
Bende burun estetiği oldum. Bu şişlik 1 yıla kadar sürüyor, korkulacak bir şey değil fakat bu süreç içinde günde 6-8 kere burun masajı yaparak ödemlerin gitmesine yardımcı olabilirsin. Burun masajı yapmazsan ödemlerin o şekilde kalır, ameliyat ile verilen şekilde ortaya çıkmaz. Masaj ile şeklide iyi bir şekilde ortaya çıkarıyorsun. Masaj hakkında bir bilgin yok ise doktorundan yardım iste. Benim doktorum nasıl yapacağımı bana uygulayarak göstermişti ve hafifçe değil, bastırarak masajı yapıyorsun. Kolay gelsin..
benim için çok geçmiş desenekizlar yinede dikkat edin masajinda fazlasi iyi degil benim burnum masajin etkisiylede biraz deforme oldu bildigim kadariyla bir aydan sonra etkisi olmuyomus masajin
Benim yüzümde şişlik oluyormu şuan malesef hatırlayamıyorum..Teşekkür ederim canım yuzundede zaman zaman şişlik oluyomuydu seninde
Sanırım her doktora ve hastaya göre değişiyor fakat benim doktorum daha önce ki hastalarına da - tanıyorum onları- masaj yaptırıyordu. Bazen ameliyat sonrası şişlik kalkınca burunda hatalar açığa çıkabiliyor. Bende de sırt kısmında küçük bir sivilce gibi dışardan gözükmeyen ama dokununca belli olan kemik çıkıntısı vardı. Bunlar çok ciddi gözle görülmüyorsa bir sakınca yok her ameliyat sonrası olabilirmiş.ameliyat olalı 9 ay oldu, doktorum günde üç kez dediği için üç kez yaptım hep masajı ancak burun ucum top gibi burun sırtı da çok kalın doktorum şiş geçer diyo, ama ben korkuyorum, bundan sonra senin dediğin şekilde yapsam faydası olur mu acaba, senin doktorun mu dedi 6-8 kez yap diye, benim doktorum da fazla bastırma dedi her doktor hastanın durumuna göre mi karar veriyo nedir işin doğrusu???