Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 6 ayda yuklenmeyince kapanir diye eskiden duymuştum ama tam bilmiyorum buarada 45 tl çok fazla yeni hat alır kontor yuklerim daha iyiBildiğim kadarıyla kapanıyor cnm. Açtırmak için de 45 tl istiyorlar .benim kapanmıştı.kaç ay yüklemedim hatırlamıyorum Ama :/
Kapanınca yeni hat sayıyorlar artık sanırım zaten. Bencede fazla. Eş dost biliyo diye de kapatmadım.mecbur verdik :))bende 6 ayda yuklenmeyince kapanir diye eskiden duymuştum ama tam bilmiyorum buarada 45 tl çok fazla yeni hat alır kontor yuklerim daha iyi
avea müşteri hizmetlerini arıyorum ama neden acmiyorlar anlamadim3 ay yüklemezsen aramaya, 6 ayda aranmaya kapanıyor. Hat bir süre kapalı tutulup tekrar satılıyor numara olarak. Bu sürede operatöre para ödeyerek alabiliyorsun. Her operatörün durumu farklı, müşteri hizmetlerini aramanda fayda var. Para istediklerinde itiraz ederek aşabilirsin..
Hayatta onlar kadar sorumsuz, kaba konuşan, bilgisiz, sallamaz hiçbir operatör yok da ondan.. Bayiye gitsen belki yardım ederler ya da bir bayi numarası bulup arasan.avea müşteri hizmetlerini arıyorum ama neden acmiyorlar anlamadim
180 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır.
hmm teşekkür ederim, demekki boşuna kontör yuklemiyim
Sonraki 90 günlük süre boyunca yine yükleme yapılmamışsa hattınız dış aramalara kapanır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz.
90 gün sonunda ise hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.
Diyor Avea...
teşekkür ederim, boşuna kontor yuklemiyim ozaman
geçici olarak servis dışıdır diyor bu ne demek? dediğiniz gibi bayiye gidiyim ozamanİlk olarak sevgilinin o numarasını arasana a cici kızım bakalım aradığınız numaraya ulaşılamıyor mu diyecek yoksa aradığınız numara kullanılmıyor mu? Ona göre bir avea bayisine gidersin.
Aynen köprüden önceki son çıkış. Yüklersen kurtarırsın gibi görünüyor.geçici olarak servis dışıdır diyor bu ne demek? dediğiniz gibi bayiye gidiyim ozaman