7 ayda hat kapanirmi?

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
merhabalar kızlar... nişanlım yurtdışında olduğu için 7 aydır hattını kullanmıyor kontorde yuklenmedi. sizce kapanmış mıdır ? kontor atsam açılır mı? bi fikri olan yazarsa sevinirim

Bildiğim kadarıyla kapanıyor cnm. Açtırmak için de 45 tl istiyorlar .benim kapanmıştı.kaç ay yüklemedim hatırlamıyorum Ama :/

Bildiğim kadarıyla kapanıyor cnm. Açtırmak için de 45 tl istiyorlar .benim kapanmıştı.kaç ay yüklemedim hatırlamıyorum Ama :/
bende 6 ayda yuklenmeyince kapanir diye eskiden duymuştum ama tam bilmiyorum buarada 45 tl çok fazla yeni hat alır kontor yuklerim daha iyi :-)

bende 6 ayda yuklenmeyince kapanir diye eskiden duymuştum ama tam bilmiyorum buarada 45 tl çok fazla yeni hat alır kontor yuklerim daha iyi :-)
Kapanınca yeni hat sayıyorlar artık sanırım zaten. Bencede fazla. Eş dost biliyo diye de kapatmadım.mecbur verdik :))

7 ayda kapanır hat diye biliyorum. bir müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettir istersen.sevgiler.

3 ay yüklemezsen aramaya, 6 ayda aranmaya kapanıyor. Hat bir süre kapalı tutulup tekrar satılıyor numara olarak. Bu sürede operatöre para ödeyerek alabiliyorsun. Her operatörün durumu farklı, müşteri hizmetlerini aramanda fayda var. Para istediklerinde itiraz ederek aşabilirsin..

3 ay yüklemezsen aramaya, 6 ayda aranmaya kapanıyor. Hat bir süre kapalı tutulup tekrar satılıyor numara olarak. Bu sürede operatöre para ödeyerek alabiliyorsun. Her operatörün durumu farklı, müşteri hizmetlerini aramanda fayda var. Para istediklerinde itiraz ederek aşabilirsin..
avea müşteri hizmetlerini arıyorum ama neden acmiyorlar anlamadim

avea müşteri hizmetlerini arıyorum ama neden acmiyorlar anlamadim
Hayatta onlar kadar sorumsuz, kaba konuşan, bilgisiz, sallamaz hiçbir operatör yok da ondan.. Bayiye gitsen belki yardım ederler ya da bir bayi numarası bulup arasan.

avea kapanmiyor diye biliyorum ama.. yine de sormak lazim.. ögrenirsen buraya yazarsan iyi olur =) bana da lazim zira bu bilgi

9 ayda kapanıyor diye biliyorum ben..veya 6 ay mıydı o_O

Ama neticede kapandığını düşünmekteyim.

6 ayda kapanıyor diye biliyorum. .
avea müşteri hizmetleri arayıp öğrenin..

180 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır.

Sonraki 90 günlük süre boyunca yine yükleme yapılmamışsa hattınız dış aramalara kapanır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz.

90 gün sonunda ise hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.

Diyor Avea...

180 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır.
hmm teşekkür ederim, demekki boşuna kontör yuklemiyim :KK43:
Sonraki 90 günlük süre boyunca yine yükleme yapılmamışsa hattınız dış aramalara kapanır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz.

90 gün sonunda ise hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.

Diyor Avea...

teşekkür ederim, boşuna kontor yuklemiyim ozaman:KK43:

teşekkür ederim, boşuna kontor yuklemiyim ozaman:KK43:

İlk olarak sevgilinin o numarasını arasana a cici kızım bakalım aradığınız numaraya ulaşılamıyor mu diyecek yoksa aradığınız numara kullanılmıyor mu? Ona göre bir avea bayisine gidersin.

İlk olarak sevgilinin o numarasını arasana a cici kızım bakalım aradığınız numaraya ulaşılamıyor mu diyecek yoksa aradığınız numara kullanılmıyor mu? Ona göre bir avea bayisine gidersin.
geçici olarak servis dışıdır diyor bu ne demek? dediğiniz gibi bayiye gidiyim ozaman

X