• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebeğe kundak

adalna0990

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2025
2
0
1
7 aylık bebeğim kundaksız uyumuyor. Gece uykusuna yattığında açıyorum sabaha kadar kundaksız uyuyor ama gündüz uykusunda uyumuyor. Tek kol çıkarıp denedim yavaş yavaş bıraktırayım diye alışamadı bir türlü uyumuyor, motor gelişimi için tehlikeli mi?

7 aylık bebeğim kundaksız uyumuyor. Gece uykusuna yattığında açıyorum sabaha kadar kundaksız uyuyor ama gündüz uykusunda uyumuyor. Tek kol çıkarıp denedim yavaş yavaş bıraktırayım diye alışamadı bir türlü uyumuyor, motor gelişimi için tehlikeli mi?
7 aylık bi bebek döner. Dönmüyorsa çok yakında döner. Kundakli bi bebe uykuda dönerse motor gelişimine eksisi olmaz, hayatii riski olur. Motor gelişiminden önce hayatı riskini göze alın ve direkt bıraktırin.

3 aydan sonra bırakmanız gerekirdi çok geç kalmışsınız dönerse kundaktan dolayı nefessiz kalma riski var. Bırakın uyumazsa uyumasın zamanla alışır.

Bebeğinizin döndüğünde kollarından destek alabilmesi lazım. Kundağı bırakıp gerekirse farklı bir destekle uyutun sallamak pışpışlamak gibi

Back
X