Bebek Beslenmesi 7 aylık biberon emmeyen bebek gece nasıl beslenir ?????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaren _bebek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
25
1
38
ark çocugum 7 aylık emiyor ama sütüm hiç yetmedi gündüz kaşıkla besliyorum ama gece sadece emiyor sütüm yetmiyor doymuyor uyumuyor.gece uyuması için yatarken gece mamaları veriyorum ama gece boyu yetmiyor sabaha kadar 5-6 defa uyanıyor.çalışan bir anneyim 7 de işte olmam gerekiyor .napmalıyım nasıl etmeliyim ki bebeğim gece doysun uyandıgında mama yapıp yedirdim bi kaç defa ama sonra uyumadı :KK43: :KK43: :KK43: uykusuzluktan yorgunluktan ölüyorum aşırı sinirli bir kimliğe büründüm.bebeğim biberon kullanmıyor :KK43: devam sütlernin hiç birini içmedi çok acil yardım lütfen :KK43:

ark çocugum 7 aylık emiyor ama sütüm hiç yetmedi gündüz kaşıkla besliyorum ama gece sadece emiyor sütüm yetmiyor doymuyor uyumuyor.gece uyuması için yatarken gece mamaları veriyorum ama gece boyu yetmiyor sabaha kadar 5-6 defa uyanıyor.çalışan bir anneyim 7 de işte olmam gerekiyor .napmalıyım nasıl etmeliyim ki bebeğim gece doysun uyandıgında mama yapıp yedirdim bi kaç defa ama sonra uyumadı :KK43: :KK43: :KK43: uykusuzluktan yorgunluktan ölüyorum aşırı sinirli bir kimliğe büründüm.bebeğim biberon kullanmıyor :KK43: devam sütlernin hiç birini içmedi çok acil yardım lütfen :KK43:
onüç aylık oğlum var o da hiç biberon ve devam sütü almadı. hala geceleri çok sık uyanıyor. benim de bazen işyerinde gözümü açacak halim olmuyor. akşam yatmadan önce ayran için. ayran süt yapar. gündüzleri de rezene çayı için o da hem rahatlatır hem de sütü artırır. gece mamalarını devam sütüyle hazırlayın. hem daha doyurucu olur hem de daha sonra inek sütünü içmesini kolaylaştırır.
bir de ben birşey denedim denemek istersen gece yatmadan önce, ilk zamanlar sulandırıp bir yaşından sonra da sulandırmadan bir tatlı kaşığı kadar pekmez verdim o zaman daha az uyanıyor.

Gerçekten sizin durumunuz çok zor ve sinir tavan yaptıracak birşey bebeğinizde haklı sizde bebeğiniz doymuyo bellikisizin yapabileceğiniz tek sey sütünüz olsun diye bol bol süt yapan şeyler ymk bnm kızımda gece üç kez kalkıo bnm sütümde çook az ama kızım için önmli değil yalancı meme gibi tutuyo sizinki emiomuş bebek emtikce annenin sütü artar sizde yiyinki artsın bide mutlaka gün 3 litre su için acaip süt oluyo o zmn bn kızım yeni doğdugun öle yapıodum manyak derecede süt oluyo

Bence açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyor. Benim kızım 14 aylık en son öğününü akşam 8 en geç 9 da yediririm ondan sonra ne süt ne başka birşey. 2 hafta öncesine kadar emziriyordum sabaha kadar 3-4 kez uyanıyordu şimdi hamile olduğumdan emzirmeyi kestim hiç uyanmadan uyuyor. Sabah kahvaltısını da çok iştahlı yapıyor gece emince yaptıramıyordum mesela.
mamasını gece yatarken verseniz o yeter sabaha kadar bence sizin kokunuz için uyanıyor açlıktan değildir.

En az 6, 7 saat yorulduktan sonra gece mamasını 10 gibi verip 11 gibi emzirerek uyutun. Eğer uyanıyorsa açlıktan değildir.

Gece mamasının içine 6,7 tane cicibebe atabilirsiniz tok tutar.

• Beğen
Reactions: ZOE
Suan 7 aylik kizim var ek besini bi turlu veremiyorum biberon tutmadigi icin sutumude sagamiyorum gece 3 kere filan kaliyor doktora danistim gece uyanmasi acliktan cok aliskanlik mis ayrica diger cocugumda hic biberon emzik filan tutmadi gece uyumadan once tam tahilli muhallebi verip yatir o tok tutar ona ragmen uyanirsa bilki aliskanlik bizumki uyaninca yanima alirsam hemen susuyo

• Beğen
Reactions: ZOE
X