7 aylik oglum hep agliyor yardim

ata2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
13
6
37
Kizlar 7 aylik oglum var bir iki hafta oncesine kadar cok uslu bir bebekti.2 haftadir cok miz miz gecen hafta sehir disina gittik geldik orda ateslendi eve geldik 1 2 gun iyiydi bi haftadir hep agliyor.herseyi aglayarak istiyor.gece uykusu iyiydi dun gece neredeyse hic uyumadi.birden n oldu acaba dis mi.dra goturdum hersey normal dedi.benim durumumda olan varmi? Birde cok hareketlendi hep gezmek oynamak istiyor kollarim kopuyor huy degistirsin de istemiorum.yardiiiim:KK43:(

Eğer doktor hersey normal dediyse bence dis öncesi huzursuzluk olabilir yada büyüme ataği diye birsey var o dönemdeyse o yüzden olabilir huysuzluğu .Istersen netten bir araştir büyüme atağini belki sebep bulmanda yardimci olur cnm

Eğer doktor hersey normal dediyse bence dis öncesi huzursuzluk olabilir yada büyüme ataği diye birsey var o dönemdeyse o yüzden olabilir huysuzluğu .Istersen netten bir araştir büyüme atağini belki sebep bulmanda yardimci olur cnm
Evet arastirdim onuda ins oyledir:)

diş çıkarmaya başladıysa huysuzlanabilir.
eşimin yeğeni aynı durumda :)

Evet arastirdim onuda ins oyledir:)

Birde şahsi fikrim bebekler annedeki huzursuzluğu stresi sezip onlarda huzursuz oluyorlar .siz ona üzülürken neden ağliyor neden böyle diye düsünurken ister istemez onada yansiyordur bu gerginlik .Biliyorum cok kolay degil ama suanki durumu kabullenip cok dusünmeden akisina birakmak.

Bakın bebekler de insan robot değil

Siz isteseniz de istemeseniz de huy değiştiriyorlar

Diş hastalık vs tepkilere neden olur büyüme atağı denilen şeyler bunlar işte

Gerilmişsiniz uykusuzluk sizi de yıpratmış biraz sakin olun onu da nasıl mutlu ise bir kaç gün öyle eğleyin

7 aylık çocuğun her şeyi ağlayarak istemesi de normal huzursuz olunca mızmızlığı artar

Siz sakin olun bu süreçler geçecek

Kolay gelsin

X