• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 gün kala kanda gebelik çıkar mı ?

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
160
30
13
26
Merhaba regle 7 gün var Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı gidip kan testi versem kan da çıkar mı ?

Regl gecikmeni beklemen mantıklı regl 1 gün gecikip test yaptığında çıkabilir ama geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir benim daha önceki gebeliğimde adet gecikmemin 3. Günü silik çizgi gördüm 5. Günü filanda değerim 90dı sanırım geç döllenmeydi benim

Regl gecikmeni beklemen mantıklı regl 1 gün gecikip test yaptığında çıkabilir ama geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir benim daha önceki gebeliğimde adet gecikmemin 3. Günü silik çizgi gördüm 5. Günü filanda değerim 90dı sanırım geç döllenmeydi benim
Bende öyle yapayım o halde belki dediğiniz gibidir

Bende öyle yapayım o halde belki dediğiniz gibidir
Evet beklemekten yana şansımız yok ne yazık ki. Bende en geç 20sine filan olmam lazım bugün yaptığım test

Eklentiler

• IMG_5860.webp
    IMG_5860.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 21
Belimde sol kasığımda aşırı ağrı vardı. Sol tarafım ağrıyor diye sandalyeye filan oturduğumda sol tarafıma baskı yapıyordu resmen. beyaz akıntımda 2-3 hafta filan sürdü ama 2 gün önce kesildi bütün belirtiler. Şu an sadece göğüs ağrısı var oda zaten adetten öncede oluyor bende. 2 gündür uykum var gündüzleri erken yatıp geç kalktığım halde. Havalardan mı anlamadım. Birde 6 kasımda kan aldılar zaten 0.46 çıktı değerim negatif yani

Belimde sol kasığımda aşırı ağrı vardı. Sol tarafım ağrıyor diye sandalyeye filan oturduğumda sol tarafıma baskı yapıyordu resmen. beyaz akıntımda 2-3 hafta filan sürdü ama 2 gün önce kesildi bütün belirtiler. Şu an sadece göğüs ağrısı var oda zaten adetten öncede oluyor bende. 2 gündür uykum var gündüzleri erken yatıp geç kalktığım halde. Havalardan mı anlamadım. Birde 6 kasımda kan aldılar zaten 0.46 çıktı değerim negatif yani
Bende kaç gündür bel ağrısı var sol göğsümde de dokununca ağrı var kasıklar da ara ara batma var

Benim batmalar gitti . Ben birde enfeksiyon kapmışım ondanda olsbilir batma diyorum idrar yolunda filan sıkıntım yok şükür. Öksürük filan var öksürdükçe yumurtalıklarım patlayacak gibi oluyordu
Bende kaç gündür bel ağrısı var sol göğsümde de dokununca ağrı var kasıklar da ara ara batma var

Back
X