- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
- Konu Sahibi sahte_ruya
Merhaba kizlar.. Hayat hikayemi yazip uzatmak istemiyorum. Neden kilo aldim vs.. Sonuçta oldum 76 kilo önce dukan yaptim 73.5 kg düştüm. Ama masrafli olduğu için vazgeçtim tesadüf bu diyeti gördüm . dün başladım ve 1 kg 100 gr verdim bile ve sizlerle paylaşmak istedim..
7GUNDE 10 KG VERDIREN DIYET
PAZARTESI
SABAH=şekersiz türk kahvesi yada
şekersiz nescafe sınırsız tüketebilirsiniz. Yanında 2 dilim
tambuğday ekmeğinden yapılmış
sandviç
ÖĞLE= 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim tambuğday ekmeği
AKSAM=ızgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola (ben köfte yedim) ekmek tüketilmeyecek. Bol yeşillikli limonlu salata
SALI
SABAH=Şekersiz türk kahvesi yada şekersiz nescafe sınırsız. Ve 2 dilim tambuğday ekmeğinden yapılmış sandviç
ÖĞLE=3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata
AKŞAM=sınırsız sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)
ÇARŞAMBA
SABAH=şekersiz nescafe yada şejersiz türk kahvesi sınırsız yanında 2 dilim tambugday ekmeginden sandviç
ÖGLE=2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tambuğday ekmeği
AKSAM=sınırsız sebze yemeği ve ayran(ekmeksiz)
PERŞEMBE
SABAH=şekersiz nescafe yada şekersiz türk kahvesi sınırsız. Ve 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=1 haslanmis yumurta ile yapilmis bol limonlu yumurta salatasi
AKSAM=sınırsız meyve
CUMA
SABAH=şekersiz nescafe yada şekersiz türk kahvesi sınırsız. 2 dilim tambuğday ekmeginden sandvic
OGLE=Sınırsız balık (ekmek kesinlikle tüketilmeyecek)
AKSAM=sınırsız sebze yemegi ve ayran
CUMARTESI
SABAH=şekersiz nescafe yada sekersiz turk kahvesi sınırsız yaninda 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=sınırsız izgara tavuk
PAZAR=
SABAH=sekersiz nescafe yada sejersuz türk kahvesi. 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=sınırsız sebze yemeği ve ayran
AKSAM= Sınırsız tavuk izgara
Ben ek olarak vaktim oldugunca yuruyus yapcam yeşilcay iccem ve bide mistik chai içicem bakalım sonuç ne olcak
7GUNDE 10 KG VERDIREN DIYET
PAZARTESI
SABAH=şekersiz türk kahvesi yada
şekersiz nescafe sınırsız tüketebilirsiniz. Yanında 2 dilim
tambuğday ekmeğinden yapılmış
sandviç
ÖĞLE= 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim tambuğday ekmeği
AKSAM=ızgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola (ben köfte yedim) ekmek tüketilmeyecek. Bol yeşillikli limonlu salata
SALI
SABAH=Şekersiz türk kahvesi yada şekersiz nescafe sınırsız. Ve 2 dilim tambuğday ekmeğinden yapılmış sandviç
ÖĞLE=3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata
AKŞAM=sınırsız sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)
ÇARŞAMBA
SABAH=şekersiz nescafe yada şejersiz türk kahvesi sınırsız yanında 2 dilim tambugday ekmeginden sandviç
ÖGLE=2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tambuğday ekmeği
AKSAM=sınırsız sebze yemeği ve ayran(ekmeksiz)
PERŞEMBE
SABAH=şekersiz nescafe yada şekersiz türk kahvesi sınırsız. Ve 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=1 haslanmis yumurta ile yapilmis bol limonlu yumurta salatasi
AKSAM=sınırsız meyve
CUMA
SABAH=şekersiz nescafe yada şekersiz türk kahvesi sınırsız. 2 dilim tambuğday ekmeginden sandvic
OGLE=Sınırsız balık (ekmek kesinlikle tüketilmeyecek)
CUMARTESI
SABAH=şekersiz nescafe yada sekersiz turk kahvesi sınırsız yaninda 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=sınırsız izgara tavuk
PAZAR=
SABAH=sekersiz nescafe yada sejersuz türk kahvesi. 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=sınırsız sebze yemeği ve ayran
AKSAM= Sınırsız tavuk izgara
Ben ek olarak vaktim oldugunca yuruyus yapcam yeşilcay iccem ve bide mistik chai içicem bakalım sonuç ne olcak