- Konu Sahibi sevdelinka
-
Kütahyada aşılamayla 3üz bebeklere sahip oldum.. ilk öğrendiğimde herkes nasıl bakıcaksın derken ben çok umutla bekliyordum onları.. kütahyadaki doktorlar doğuramazsın 1ini sonlandıralım derken volkan bey 3ünüde doğurursun biraz zorlu bir süreç bizim için ama olmayacak diye bişey yok dedi.. ümitle ilerledim yolumda.. istanbula ailemin yanına geldim doktorumdan izin alıp 1 aylığına.. son 1 haftadır sürekli kol ve bacak ağrılarımdan dolayı bugün burada bir kadın doğum doktoruna gittik ve doktor 4. keseyi gördü.. diğerlerinden biraz küçük bebeğimin kesesi de boyutuda ama onunda kalbi atıyor.. hem ultrasyonda kalplerinin atışını gördüm hemde seslerini duydum 4ününde.. ama hem buradaki doktor hemde volkan beyi aradığımda 2side bebeklerden 1 veya 2 sinin sonlandırılması gerektiğini söylediler ve çapaya yönlendirdiler.. o kadar zor bi karar ki(( kalplerinin atışını görüpte sonlandırmayı seçmek.. napıcağımı bilemiyorum.. çevremdeki herkes önce senin sağlığın diyorlar.. hepsini kaybetmektende gözden çıkar diyorlar ama nasıl kıyarım ben. sürekli gözümün önünde onların kalplerinin atışı.. elimde ultrasyon kağıdı o küçük sonradan gelişen bebeğime bakıp bakıp üzülüyorum (
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. gerçekten zor.. bugün sabahtan akşama kadar hastanelerdeydik. bugün ki gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi.. 4ünü birden kaybedersin 17. 18. haftalarda doğarlar ve yaşamazlar dedi.. hadi yaşadılar diyelim ki sağlıklı çocuklar olmazlar dedi. artı ilk hamileliğim olduğu içinde taşıyamazmışım.. rahim o kadar genişlemezmiş.. ve bir de MS hastasıyım.. sağlığım açısından da benim içinde tehlikeli olurmuş. ama işte ben yinede halen üzülüyorum acaba doğurabilir miyim ümidindeyim. kimse sıcak bakmıyor ama bugün yine gördüm ultrasyonda onları.. her geçen gün biraz daha bebek şeklini alıyorlar.. 3 tanesi 8 hafta 2 günlük olmuşlar. 1 tanesi de 7 hafta 3 günlük olmuştürkiyede bu konuda uzman 3 tane doktor varmış bunlardan 1 tanesi prof. doktor recep has'mış. yarın bir de ona gidicez. artık o ne şekilde yönlendirirse öyle yapıcam sanırım.. dualarınızı bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var tşk ederim
ikiz çocukla 4üz çocuğu ne taşıması ne sağlıkla doğurması bir değil.. 3üz olduğunu öğrendiğimizde de bana kaç doktor alınacak bu bebeklerden 1 tanesi dedi. ama 1 doktor doğurtmaya çalışırım dediği için umut oldu aldırmadık asla.. benimde inancım tam Allahü tealaya.. 4üz kaç tane örnek var bu forumda Allah aşkına.. kusura bakmayın ama öyle hariçten gazel okumak kolay.. benim zaten canım burnumda bu çocukları ben senelerdir beklemişim.. benimde ilk gebeliğim.. ilk defa anne olucam.. ben istemez miyim 4ünüde doğurmayı.. dünden beri durup durup ağlıyorum dua ediyorum Allahü tealaya bana en doğru yolu göstermesini.. destek olan dua eden herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?