Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1.5 dlm ekmek ... yumurta olduğu için fazla dedim.
Kabızlık problemini ne çözdü acaba ? Hemen masumm a da tavsiye edelim :)

Haklısın çok haklısın yarından tezi yok kaçamaksız menüler en az 2 lt sular geliyor

Bu tezi olmayan yarın ne zaman gelecek ve gitmeyecek bakalım ... bekliyorum.

4 dlm ekmek yedim desen ... bende şu 2 pastane poğaçasının şokunu yapmazdı.

Diyette olmayan bir insan için de çook sağlıksııız .

3 kurabiye çıkınca menüden ne sağlıklı

Ne güzel doyurucu sağlıklı bir kahvaltı tabağı ... yanında kızgın yağda kızatılmış pişi yerine sağlıklı bir dilim ekmek hakkediyor bence .
Hem tabak hakkediyor ... hem emeklerin saydınım .

Canm ortalik halep etkiledi baya bir beni gece yatmyrz dua falan sohbetler cokta giremiyorum o yuzden regl gunum geldi olmadm siskinlik neblm sanki hersey üstüme geliyr

Rabbim dualarınızı yerine ulaştırsın ervam.
Insanın yüreği yanıyor.

Reglin geçen ayda gecikmişti senin değil mi ?

İyi geceler sevgili takımım diyetisyen imin listesini çok şükür uyguladım
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım

Fatma nasıl memnun musun listenden ?
Yarın tartını merakla bekliyorum.
Umarım güzel sonuçlar çıkar .

Sağol tatlım.
Spor konusunda tembelim biraz ... umarım devamı gelir .

Sen tartıldın mı hiç ? Aldıklarının hepsi gitmiştir umarım .

Betulina
saydin78
Nare83
roxen2303
Davina
ervahafsa
T tuba52
DelyDoly
cydnz_1
@Dersaadet_

Ahu060812
kelebekolacam
Sekercikiz

Eveeet listedeki sevgili arkadaşlar .
Cumanın gelişi hafta sonundan ... telafisi hafta içinden ... son vuruşu perşembeden belli olur diyoruz ve yarın takımımızı dipe sürüklememek için bugün azami dikkat ediyoruz

Kaçamak tabi ki de yok.
Su en az,2 litre .
Ödem oluşmaması ...vücudun su tutmaması için bugün özellikle min. Tuz.
Akşam 6 / 7 gibi akşam yemeği sona ermiş olsun .
Kür vs(yoğurt soda gibi) yapanlar yatmadan önce bunun sabaha olacak şişkinliğini de hesaba katsın.
Öğün atlanmasın .
Karbonhidrat yüklenmesinden mutlak kaçınılsın .
Akşam öğününe nazaran öğle daha doyurucu ... öğle akşam arası ara atlanmadan yapılsın ve bu şekilde akşam öğünü salata ... yoğurt takviyeli olsun.

Umarım yarında listeler geldikçe sonunculuktan kurtulmak için başka takımlardaki arkadaşlarımızın başarısızlığını bekler halde olmam .

Aksi halde ciddi ciddi bir çoğunuzu motive edebilmekte başarılı olamadığını düşüneceğim .

Hepinize ve ....

Evet cnm 4 gün gecikmişti

auscum 1300 gr gtti cok sukur

Günaydın sevgili takımım. Hepinize mutlu günler
Ausencia tatlım eşim tatmam için 3 pişi getirmişti çıtır çıtırdı dayanamadım. Eşime de kızdım niye getirdin diye. Adamcagız şoka girdi bi daha getirmem dedi canımın içi ♡
Ya ausum 3 gün oldu çıkamadım lavaboya sabah baktım hala sabit kilom. Tuvalet sebebiyle sanıyorum. Resmen sancım var

Ausum tatlım sen elinden geleni yapıyorsun inan ki kuzum. Bitanesin sen ♡♥♡♥ bizim beynimizde bitiremememizle alakalı bu durum bazılarımız maalesef irademize sahip olamıyoruz. Sonucumuzdan biz sorumluyuz canım. InşaAllah bol eksili bir gün olacak yarın tatlım

bu durumda verememen gerçekten ilginç masumum..ödem mi var acaba yada ağır spor mu yapıyorsun..muhakkak bir sebebi var ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…