Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinnnnnnn canlarimmm bugün yine stresli uyandım verememisimdir diye ama gözlerime inanamadım 600 gr gitmiş mutluluktan ağlıycam resmen bir haftadır 200 gr artıdaydim daha düne kadar bugün gitmiş dün yaptığım metobolizmayi hızlandıran çayın büyük etkisi oldu bence insallah hepinizde bugün tartıda çok güzel sonuçlar alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah

cuma günü free uygulaması açıklaması

insan kilo verdikçe azimlenir, dahada dikkat eder bende öyle oluyor
ama bütün emegi verip ilerleme olmayınca
azimde kırılıyor, kaçamak istegide oluyor

Ama kaçamak olunca da .. artı geliyor , artı gelince de azim yine kırılıyor .

En kötü sabit , artıdan iyidir .

Sen yine boş ver free yi .

Kızlar bu arada 1 kilo vermek için 7000 kalori eksiye girmeniz gerektiğini biliyormuydunuz

Evet ben yediklerimi yüklediğim prog. da yazıyorum . Günlük 800-1100 arası değişiyor gününe göre aldığım kalori . az tabii .
bu da haftada yaklaşık 5000/6000 eksi kalori alımı benim için .
Daha doğru beslenip , 1100 altına düşmeden , sporla yakmam gerek kalori bunu da biliyorum .

Bende kilomu bildireyim şekerler
Geçen Hafta: 65,7
Bu Hafta: 65
Fark: 700 gr.
Yüzde: 1,07
Ausencia tatliş
Totalde vermem gereken 7 kilocuğum kaldı. Basarabilirim di mi?

Başarırsın tabii tatlım .

Bende geldim hedefime sayılır ama asıl buradan sonrası önemli.

Hah olduk diyerek salarsak 70 ler hemen kapıda

Yaparız canım yaparız , spora yönelirsek hele

Günaydınnn,
Bildirim zamanııııııı :)))
Geçen hafta 91,5
Bu hafta 90,8
Fark -0,7
Yüzde 0,76

Tebrikler canım

Ahum süper bi hafta geçirdin özellikle spor konusunda kutlarım canım

Geçen Hafta : 69.5

Bu Hafta :68.7

Fark :800 gr .

% 1.15

Kaptanım harikası n kutlarım canım

Masumcum sıkma canini inan birden atağa gececek vucut bende 75 kilo basladigimda diyetime 73 de iki hafta takili kaldim sonra gitmeye baslamisti yani sen ayni devam et sadece vucudu bir yerde sasirt spor daha fazla yapabilirsen yap yada bir hafta yedigin biseyi azalt...ben _300 verdim ama bunlar kefirin işi bana kilo aldirdi ben hic 75.5 in ustune cikmamistim suan onlar gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…