Ayyy çok şükür basarıyla yaptığım listem ve sporum sonucunda tartım yüzüme güldü
Gecen hafta 118.3
Bu hafta 113.7
Fark 4.6
Yüzde 3.8
Gitmiş rakibem gitmiş aşırı doz mutluluktan olucem galiba bugunsende durumlar ne ahu ne alemde aceba bide masumu çok merak ediyorum
Tebrikler ablam çok iyi vermissinAyyy çok şükür basarıyla yaptığım listem ve sporum sonucunda tartım yüzüme güldü
Gecen hafta 118.3
Bu hafta 113.7
Fark 4.6
Yüzde 3.8
Masumcum sıkma canini inan birden atağa gececek vucut bende 75 kilo basladigimda diyetime 73 de iki hafta takili kaldim sonra gitmeye baslamisti yani sen ayni devam et sadece vucudu bir yerde sasirt spor daha fazla yapabilirsen yap yada bir hafta yedigin biseyi azalt...ben _300 verdim ama bunlar kefirin işi bana kilo aldirdi ben hic 75.5 in ustune cikmamistim suan onlar gidiyor...
Ekmek açma poğaça tatlı iyice ayarı kaçırdım. İnşallah toparlarımÜzülme arAda olur boyle. Ekmek yiyomusun . yeme bence . Ya da makarna pilav .
kilo bildirimcisi geldi haanııım..
geçen hafta 85,6
bu hafta 85,3
fark : -300 gr
şükürler olsun artı yada sabit değil !
dün içtiğim yeşilçayın ve protein agırlıklı beslenmemin faydası olmuş ! kaç gündür artıdaydım.
oh çok iyi hissediyorum kendimi..
haftaya gelsin 84 ( en son 1 ekimde 84,8 görmüştüm.. )
Vayyy süper kızlar çok seviniyorum böyle haberlere durmak yok devam tebrik ederim
Süper fatmaaaa ...süper .
Evet ilk hafta bekliyordum , 2-3 kilo senden ama bu süpeeeeer .
Aynen devam lütfen ama lütfen bozma .
99 partisi var daha
Sonra 88 partisi
Benden 800 Ahudan 1 kg adiyor amigoooos
Vayyy süper kızlar çok seviniyorum böyle haberlere durmak yok devam tebrik ederim
99 partisi var daha
Sonra 88 partisi
99 partisi var daha
Sonra 88 partisi
Tebrikler ablam çok iyi vermissin
Evet tatlim birakmak yok verince aynen devam
Başarırsın tabii tatlım .
Bende geldim hedefime sayılır ama asıl buradan sonrası önemli.
Hah olduk diyerek salarsak 70 ler hemen kapıda
Yaparız canım yaparız , spora yönelirsek hele
Tebrik ederim canim. MaasallahKilo veren arkafasları kutlarım
Temizlik yemek ..vs işler bekliyor
Cumamız mübarek olsun sevgili talımım
Masumcum sıkma canini inan birden atağa gececek vucut bende 75 kilo basladigimda diyetime 73 de iki hafta takili kaldim sonra gitmeye baslamisti yani sen ayni devam et sadece vucudu bir yerde sasirt spor daha fazla yapabilirsen yap yada bir hafta yedigin biseyi azalt...ben _300 verdim ama bunlar kefirin işi bana kilo aldirdi ben hic 75.5 in ustune cikmamistim suan onlar gidiyor...
Kilo veren arkafasları kutlarım
Temizlik yemek ..vs işler bekliyor
Cumamız mübarek olsun sevgili talımım
hardal sarısı gömlek giyindim
altına kot çektim
kotun içine gömegimi verdim
iyi bir korse almıştım yazın bi görseniz sanki 70 kilolluk hatun ben degilim diyorum ki alllahım 5 kg bu kadar olduysa şu emekleirmin karşılıgı alsam neler olmaz
Ah tatlim ya çok üzüldüm çok emek veriyosun dün benimde 200 artıdayim bugün 600 gr vermişim ne olur gidip bi kan ver insulin drencin ilerlemiş olabilir bişeyler ters gidiyo galiba ben haftaya yine vericem sende git bi Dahiliye ye lutfenGünaydın
Geçen hafta:73.3
Bu hafta:73.3
Giden-gelen: sabit
bende dün aç karna sıcak suya elma sirkesi içtim wc için iyi geldi
veee ben regl oldum.suçlu gösterdi kendi suçu üserine atayımda biraz moral bulayım.
DelyDoly bide sen wc ye git belkim olmusssundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?