Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğacım kekik gercekden işe yarıyor ben liseye giderken sabahları kekik cayı içip birde yediklerimi azaltarak 64 den 54 de düşmüştüm hemde 2-2,5 ay gibi bi sürede ..

doğacım kekik gercekden işe yarıyor ben liseye giderken sabahları kekik cayı içip birde yediklerimi azaltarak 64 den 54 de düşmüştüm hemde 2-2,5 ay gibi bi sürede ..

kekiği fazla içmeyin kızlar bnm arkadasım lenf bezi kanseri oldu kekik suyundan bende dün gece sirkeli ballı suya basladım

kekiği fazla içmeyin kızlar bnm arkadasım lenf bezi kanseri oldu kekik suyundan Bende dün gece sirkeli ballı suya basladım

işte zararlarından dolayı bende bu zayıflama serüvenimde hiç içmedim..
Ama azıcık demlemesi zarar vermez o konsantre kekik suları zararlı die biliyorum .
Sonucda hepsi kekik dedim ve bu kez içmedimm

kızlar yarın gidio sevdiceğim
Allah kavustursun canim..
iyiyim şekerim sizi ziyarete geldim....

kızlar iyiler maşallah

büyük kızım iyileşti gibi

hatta ona bugün banyo bile yaptırdım

ufak kızımın ise çiçekleri hala solmadı
hosgeldin lunacim...nasilsin?? kizlarada gecmis olsun canim.
Tatlim benim 2 ay falan oldu Face kapatali.Ama aslinda tekrar acmayi düsünüyorum.Acinca mesaj atarim
bende isterimmmmmm:84::84:
burdan girilmiyor evden bakarım fıstığım

tamam canim...

işte zararlarından dolayı bende bu zayıflama serüvenimde hiç içmedim..
Ama azıcık demlemesi zarar vermez o konsantre kekik suları zararlı die biliyorum .
Sonucda hepsi kekik dedim ve bu kez içmedimm

işte bende o yüzden içme diorum cnm

kızlar yarın gidio sevdiceğim
Allah kavustursun tatlim
güzelmiş canım, güle güle giy..mevlüt olacağından çok da frapan bişey ağır kaçabilirdi, bu sade ve şık bence..
Tesekkür ederim canim.Bugün saat 10 da gidicem.Artik ya bunu alicam yada baska bir tane.Ammaaaan ne stresli seymis bu yaaa
ayyy yakısmıssmı banaa
Yakismazmi harika durmus
teşekkür ederim tatlımmm

Ayy canım sen şu siteyi versende minnosumda kendine secse bi tane o ışıltısız kaldıı
Kiz ben vermistim o linki.KK da bu avatarlar
Allah kavustursun canim..

hosgeldin lunacim...nasilsin?? kizlarada gecmis olsun canim.

bende isterimmmmmm:84::84:

tamam canim...

Kirmizim su an kapali.Kullanmiyorum.Ama egerki acarsam vericem mutlaka tatlisim benim

benim var canim...fotograflara bakarsan...kardesimle ddans ederken yanak yanaga cekilmis bir fotograf

bence çok güzel çıkmışsın o resimde... ilk başta ben de anlamadım kim olduğunu da sonra alttaki yorumlarda tarif etmişsin ordan anladım

ben seni nedense almanyada yaşıyorsun sanıyordum, amsterdamdaymışsın.. benim de arkadaşım var utrechtte, 3 sene önce gelmiştim oralara.. onun düğününe denk getirip bir güzel gezmiştik eşimle bakalım yakın zamanda yine gelmeyi planlıyoruz..

hiç içmedim bunlar 3-4 yıldır yapıyorlar 1 ay
kekiği fazla içmeyin kızlar bnm arkadasım lenf bezi kanseri oldu kekik suyundan bende dün gece sirkeli ballı suya basladım
sirke mideme gelmiyor bi de sabahları içiliyor heralde
günaydınlarrrr..

kırmızıgül,doğa sizin face te neden resminiz yok merak ettim ama
daha 1 hafta oldu ben açalı öğrenirim heralde
kaptannnn nbr cnm ben üzgünüm erkek arkadasım dönüo bugün askere tek avuntum şafak atarasa 48

az kalmış neyse ki allah kavuştursun

insallah canim...yakinlarda olursan bende bos olursam gorusuruz
bende acılmamıstılar ki hiç şimdi acılıyormu kii :44:
kiz beni gormuyormusun Slmda verdim
Günaydin demeyi unuttum ben.

GÜNAYDIN KK NIN CITIR; DAL GIBI,FIDAN GIBI,MANKEN KIZLARI

gunaydinnn tatlimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…