teşekkür ederim tatlımmm
Ayy canım sen şu siteyi versende minnosumda kendine secse bi tane o ışıltısız kaldıı
doğacım kekik gercekden işe yarıyor ben liseye giderken sabahları kekik cayı içip birde yediklerimi azaltarak 64 den 54 de düşmüştüm hemde 2-2,5 ay gibi bi sürede ..
kekiği fazla içmeyin kızlar bnm arkadasım lenf bezi kanseri oldu kekik suyundanBende dün gece sirkeli ballı suya basladım
Allah kavustursun canim..kızlar yarın gidio sevdiceğim
hosgeldin lunacim...nasilsin?? kizlarada gecmis olsun canim.iyiyim şekerim sizi ziyarete geldim....
kızlar iyiler maşallah
büyük kızım iyileşti gibi
hatta ona bugün banyo bile yaptırdım
ufak kızımın ise çiçekleri hala solmadı
bende isterimmmmmm:84::84:Tatlim benim 2 ay falan oldu Face kapatali.Ama aslinda tekrar acmayi düsünüyorum.Acinca mesaj atarim
burdan girilmiyor evden bakarım fıstığım
işte zararlarından dolayı bende bu zayıflama serüvenimde hiç içmedim..
Ama azıcık demlemesi zarar vermez o konsantre kekik suları zararlı die biliyorum .
Sonucda hepsi kekik dedim ve bu kez içmedimm
Juli, tutku...gunaydin kizlarr
günaydınlarrrr..
kırmızıgül,doğa sizin face te neden resminiz yok merak ettim ama
ayy tatlımm cok güzel oldu bu sevdim ben bunuu
kaptannnn nbr cnm ben üzgünüm erkek arkadasım dönüo bugün askere tek avuntum şafak atarasa 48
Allah kavustursun tatlimkızlar yarın gidio sevdiceğim
Tesekkür ederim canim.Bugün saat 10 da gidicem.Artik ya bunu alicam yada baska bir tane.Ammaaaan ne stresli seymis bu yaaagüzelmiş canım, güle güle giy..mevlüt olacağından çok da frapan bişey ağır kaçabilirdi, bu sade ve şık bence..
Yakismazmi harika durmusayyy yakısmıssmı banaa
Kiz ben vermistim o linki.KK da bu avatarlarteşekkür ederim tatlımmm
Ayy canım sen şu siteyi versende minnosumda kendine secse bi tane o ışıltısız kaldıı
Allah kavustursun canim..
hosgeldin lunacim...nasilsin?? kizlarada gecmis olsun canim.
bende isterimmmmmm:84::84:
tamam canim...
benim var canim...fotograflara bakarsan...kardesimle ddans ederken yanak yanaga cekilmis bir fotograf
hiç içmedim bunlar 3-4 yıldır yapıyorlar 1 aydoğacım kekik gercekden işe yarıyor ben liseye giderken sabahları kekik cayı içip birde yediklerimi azaltarak 64 den 54 de düşmüştüm hemde 2-2,5 ay gibi bi sürede ..
sirke mideme gelmiyor bi de sabahları içiliyor heraldekekiği fazla içmeyin kızlar bnm arkadasım lenf bezi kanseri oldu kekik suyundanbende dün gece sirkeli ballı suya basladım
daha 1 hafta oldu ben açalı öğrenirim heraldegünaydınlarrrr..
kırmızıgül,doğa sizin face te neden resminiz yok merak ettim ama
kaptannnn nbr cnm ben üzgünüm erkek arkadasım dönüo bugün askere tek avuntum şafak atarasa 48
insallah canim...yakinlarda olursan bende bos olursam gorusuruzbence çok güzel çıkmışsın o resimde... ilk başta ben de anlamadım kim olduğunu da sonra alttaki yorumlarda tarif etmişsin ordan anladım
ben seni nedense almanyada yaşıyorsun sanıyordum, amsterdamdaymışsın.. benim de arkadaşım var utrechtte, 3 sene önce gelmiştim oralara.. onun düğününe denk getirip bir güzel gezmiştik eşimlebakalım yakın zamanda yine gelmeyi planlıyoruz..
kiz beni gormuyormusunbende acılmamıstılar ki hiç şimdi acılıyormu kii :44:
Günaydin demeyi unuttum ben.
GÜNAYDIN KK NIN CITIR; DAL GIBI,FIDAN GIBI,MANKEN KIZLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?