Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5 g 5 yapıyorum kızlar verdiğimi geri alıcam biliyorum ama annemlerin yanına gitmeden iice incelmem gerekiyordu. orda kilo alsamda ancak bu verdikleri alırım.. sonra diyete kaldığım yerden devam..

5 g 5 yapıyorum kızlar verdiğimi geri alıcam biliyorum ama annemlerin yanına gitmeden iice incelmem gerekiyordu. orda kilo alsamda ancak bu verdikleri alırım.. sonra diyete kaldığım yerden devam..

Evet bu $ok diyetlerin gicikligida verdigini geri almak oluyor.Keske geri almasaydik,bende yapardim SIK SIK.

azeri canım zaten 58 kgsun 55e ne kalmış canım dert etme bukadar.

meyvem işte şu şok diyetleri sırf buyüzden yapmak istemiyorum kiloların hızlı bir şekilde geri dönüşü olduğundan.neyapacağımı bilmiyorum bu isveç diyetini yapan varmı?

Hosgeldin Ceyce.Kimsecikler yok.
Ben daha kahvalti etmedim.Bir fincan kahve ictim sadece.Canim hic birsey istemiyor.Meyve zannedersem 5 günde 5 kilo diyeti yapiyor

kiz sen beni gormuyormusum...okadar duruyorum burda..sen yine kimsecikler yok diyorsun...dunde dedin bak kiziyorum haaaa

ve buarada lutfen fazlayim felan deme...bece fotograftaki halinle gecen koydun foto arasinda pek fark yok

Öylemi diyorsun canim.Sünnete kadar gercekten 55 olmam lazim.Uzaktan akrabalarimiz falanda gelicek.Beni kilolu görmesinler istiyorum.3,5 kilo var 55 e .Insallah basaririm

Evet bu $ok diyetlerin gicikligida verdigini geri almak oluyor.Keske geri almasaydik,bende yapardim SIK SIK.

olursun canım sünnete kadar.. rahat rahat normal diyetini yap sen..

ayy kızlar evet geri geliyor hatta asla yapın demem ama ben mecburdum yapmaya çünkü bu diyeti yapmasaydım annemlerde 61 olur dönerdim 3 gündee ondan yaptım..
ceyce sen montiye yada kalori hesabına devam et canım isvec diyeti falan boşver..
ben bile zorlanıyorum sen küçük bebekle cok zorlanırsın yapamazsın.

ceyce bi ara ben de düşünmüştüm isveç diyetini, araştırdım hiç sağlıklı olmadığını anladım, o yüzden bence yapma...

doğru söylüyorsun aslında meyvecim isveci uygulamam çook zor olacak oğluşumlada kilolar gitmiyor ama sağlıklı az az kilo versem oda bana yetecek.

kiz sen beni gormuyormusum...okadar duruyorum burda..sen yine kimsecikler yok diyorsun...dunde dedin bak kiziyorum haaaa

ve buarada lutfen fazlayim felan deme...bece fotograftaki halinle gecen koydun foto arasinda pek fark yok

Demin kimsecikler yoktu ama.Foto koydum iki saat yorum gelmedi.Ondan öyle dedim.Kizma kizma ablacim.Bak ablamsin saygim var

ceyce bi ara ben de düşünmüştüm isveç diyetini, araştırdım hiç sağlıklı olmadığını anladım, o yüzden bence yapma...

yapmayayım dimi. ben ona başlarmışım açlıktan buralarda yığılıp kalırmışım.hızlı kilo vermek için idealde benim uygulamam çok zor ve okadar açlığada dayanamam.

yapmayayım dimi. ben ona başlarmışım açlıktan buralarda yığılıp kalırmışım.hızlı kilo vermek için idealde benim uygulamam çok zor ve okadar açlığada dayanamam.

Bencede yapma.Cünkü isvec diyetinin ilk iki günü sadece meyve suyu icmekle geciyor.Hersey yasak ondan baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…