azericim ben ce pekde fatlı değilsin bu fotoyla hiç canını sıkma sünnete kadar 55 olucaksın..
5 g 5 yapıyorum kızlar verdiğimi geri alıcam biliyorum ama annemlerin yanına gitmeden iice incelmem gerekiyordu. orda kilo alsamda ancak bu verdikleri alırım.. sonra diyete kaldığım yerden devam..
slm kızlar ben geldim
sabah bir tane muz yedim
3-4 tane kepekli bisküvi yedim
montiyi fln bıraktım kaçamaklar yüzünden.
meyvem ne diyeti yapıyorsun sen canım?
Hosgeldin Ceyce.Kimsecikler yok.
Ben daha kahvalti etmedim.Bir fincan kahve ictim sadece.Canim hic birsey istemiyor.Meyve zannedersem 5 günde 5 kilo diyeti yapiyor
Öylemi diyorsun canim.Sünnete kadar gercekten 55 olmam lazim.Uzaktan akrabalarimiz falanda gelicek.Beni kilolu görmesinler istiyorum.3,5 kilo var 55 e .Insallah basaririm
Evet bu $ok diyetlerin gicikligida verdigini geri almak oluyor.Keske geri almasaydik,bende yapardim SIK SIK.
azeri canım zaten 58 kgsun 55e ne kalmış canım dert etme bukadar.
meyvem işte şu şok diyetleri sırf buyüzden yapmak istemiyorum kiloların hızlı bir şekilde geri dönüşü olduğundan.neyapacağımı bilmiyorum bu isveç diyetini yapan varmı?
olursun canım sünnete kadar.. rahat rahat normal diyetini yap sen..
ayy kızlar evet geri geliyor hatta asla yapın demem ama ben mecburdum yapmaya çünkü bu diyeti yapmasaydım annemlerde 61 olur dönerdim 3 gündee ondan yaptım..
ceyce sen montiye yada kalori hesabına devam et canım isvec diyeti falan boşver..
ben bile zorlanıyorum sen küçük bebekle cok zorlanırsın yapamazsın.
kiz sen beni gormuyormusum...okadar duruyorum burda..sen yine kimsecikler yok diyorsun...dunde dedin bak kiziyorum haaaa
ve buarada lutfen fazlayim felan deme...bece fotograftaki halinle gecen koydun foto arasinda pek fark yok
ceyce bi ara ben de düşünmüştüm isveç diyetini, araştırdım hiç sağlıklı olmadığını anladım, o yüzden bence yapma...
yapmayayım dimi. ben ona başlarmışım açlıktan buralarda yığılıp kalırmışım.hızlı kilo vermek için idealde benim uygulamam çok zor ve okadar açlığada dayanamam.
hoşbulduk kırmızıgülcüm nasıl gidiyor diyet?
Demin kimsecikler yoktu ama.Foto koydum iki saat yorum gelmedi.Ondan öyle dedim.Kizma kizma ablacim.Bak ablamsin saygim var
aferim aferim, hatani bil boyle
hem haklisin ablam sayilirim..ben 24 yasindayim...sende 33olmadinmi kiz enson?
aaaaa ne 33 ü be,sasirdin sen herhalde 23 oldum ben
aaaaa ne 33 ü be,sasirdin sen herhalde 23 oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?