Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim bence ev icindekileri sayma cunku normalde hepimiz diyet yapmasakta evde o adimlari atıyoruz zatenn yinede kilo veremiyoruz....yani sporla taclandir derim.....
Haklısın canım
ben ilk adımsayarımı aldım taktım sonuç facia nerdeyse hiç yürümediğimi farkettim çok üzüldümyavaş yavaş artırdım ilk başta zor geldi 7000 adımı zor görüyordum sporla
Zayıflarken 10000 adım hedefi koydum zayıfladım
Bu süper halim
Normalde çok hareketsizim
Ama dediğini deneyeceğim
Şimdi 60 dk Leslie yetmezse dans yerimde zıplıyorum
Senin denediğin memnun kaldığın bi hareket var mı?

Antibiyotigin o tam etkisi varsa da önemli boyutta olduğunu bilmiyorum
Antibiyotik barsak folorasini bozarak ishal yada kabız yapabilir.

Ayrıntıları öğreneyim inşallah net bilmediğim için
O zaman adını yazayım sadece genelde Leslie yada koşubandında yapıyorum

Canim ben yuruyus bandi kullaniyirum..eliptik yapiyorum lesli yapiyorum...carsida yuruduklerimi ve evin içindeki hareketleri hic saymiyorum bile...ip atlamakta superrr bende ipe baslamayi düşünüyorum...

Ayrıntıları öğreneyim inşallah net bilmediğim için
O zaman adını yazayım sadece genelde Leslie yada koşubandında yapıyorum
Spor kaptani dakika uzrrinden puan veriyor canim...mesala su kadar yurudum 45 dakika gibi ..zaten lesli belli 1 lesli 15 dakika bunun gibi...

Hadi arayi uzatma doğur bitane daha...eger ikinci düşünüyorsan hic arayi acma yaza hamile kallll )))
Canım kısmet tabiki herşeyede ilk önce kilolarımı vereyim ondan sonra yoksa kilolar yerleşiyor sonra hiç veremiyorsun ben 58 le doğumdan çıktım düşün 75e sutum yok diye dış mihrakların(kayinvalide) baskısıyla geldim sonrada veremedim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…