Haklısın canımCanim bence ev icindekileri sayma cunku normalde hepimiz diyet yapmasakta evde o adimlari atıyoruz zatenn yinede kilo veremiyoruz....yani sporla taclandir derim.....
Gamzelimı peki kızın ayva yiyenin çocuğu gamzeli olur derler ya eğer gamzeliyse bende ikincide yiyim kismetseBende hicbisey asermedim oyle ani bisey olmadi... ama her aksam illa ayva yiyecemm ...deli ayva yedim hamileyken...
DemeeeBennn yufka as erdim Allah'ın corumlusu neye aserirki başka ahahaa
Evvettt yanaginda kucuk bir gamzesi varGamzelimı peki kızın ayva yiyenin çocuğu gamzeli olur derler ya eğer gamzeliyse bende ikincide yiyim kismetse
Ayrıntıları öğreneyim inşallah net bilmediğim içinCanım Menün gayet güzel olmuş dengeli sendedemi tansiyon problemi var çok geçmiş olsun benimkide genellikle düşüktür bide Adım sayarin var galiba biz burda sadece yaptığımız sporları yazıyoruz onun haricinde dışarıda yapılan gezmeleri ev içi aktiviteleri pek saymıyoruz spor koçumuz sana daha detaylı bilgi verir zaten bundaki amaçta spora teşvik eğer dışarda tempolu yürüyüş yapiyosan ona lafım yok ayrıntılı yaz sporunu ne yaptığını canım
Canim ben yuruyus bandi kullaniyirum..eliptik yapiyorum lesli yapiyorum...carsida yuruduklerimi ve evin içindeki hareketleri hic saymiyorum bile...ip atlamakta superrr bende ipe baslamayi düşünüyorum...Haklısın canım
ben ilk adımsayarımı aldım taktım sonuç facia nerdeyse hiç yürümediğimi farkettim çok üzüldümyavaş yavaş artırdım ilk başta zor geldi 7000 adımı zor görüyordum sporla
Zayıflarken 10000 adım hedefi koydum zayıfladım
Bu süper halim
Normalde çok hareketsizim
Ama dediğini deneyeceğim
Şimdi 60 dk Leslie yetmezse dans yerimde zıplıyorum
Senin denediğin memnun kaldığın bi hareket var mı?
Canım kilona göre az olmuş gibi geldi kilon azaldıkça yediklerini azaltki metobolizma yavaşlamasın daha yolumuz uzun şekerimAynen abım bende akşam yoğurtlu brokoli gibi yedim karnım çok tokSekercikiz az yemişsin dedi ama ben şuan tokum ya sanki kilo veremiycem
Spor kaptani dakika uzrrinden puan veriyor canim...mesala su kadar yurudum 45 dakika gibi ..zaten lesli belli 1 lesli 15 dakika bunun gibi...Ayrıntıları öğreneyim inşallah net bilmediğim için
O zaman adını yazayım sadece genelde Leslie yada koşubandında yapıyorum
İyi geceler rakibemIyi geceler kızlar ben kaçıyorum
Oy yerim ben onuEvvettt yanaginda kucuk bir gamzesi var))
Hadi arayi uzatma doğur bitane daha...eger ikinci düşünüyorsan hic arayi acma yaza hamile kallllOy yerim ben onu
En güzeli cnm yaptığının adını dakikasini yaz puanlama yapılan sporun dakikasına göre veriliyor cunkuAyrıntıları öğreneyim inşallah net bilmediğim için
O zaman adını yazayım sadece genelde Leslie yada koşubandında yapıyorum
Ne diyosunnnnBen oğluma hamileyken 2 gün de 5 kilo nar yedim
Bi gün işden çıktım bi baktım kapıda nar satilıyor gözlerim nar çevirdi.arka arkaya kafam kadar 3 tane yedim.Ne diyosunnnn
Canım kısmet tabiki herşeyede ilk önceHadi arayi uzatma doğur bitane daha...eger ikinci düşünüyorsan hic arayi acma yaza hamile kallll)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?