kiz uyuma kalk birincilik haftamizmis bir iki spor yap hemenhepimizden bekliyorum bu hafta çünkü bi hafta yerlerdeyiz bi hafta birinci bu hafta birincilik haftamız ona göreeeee
yapmaaaaa çok feci uykum var zatennnn
sanada gecmis olsun canim, kaptaniniz olarak bende cozutmus durumdayim,....ama ipleri bugun geri elime aldim
hepimizden bekliyorum bu hafta çünkü bi hafta yerlerdeyiz bi hafta birinci bu hafta birincilik haftamız ona göreeeee
yapmaaaaa çok feci uykum var zatennnn
cemre sende hg canim. sendemi hafta sonu kacirdin.bak bu hafta oklava benim elimde ha kaptanim bana devrettiona gore sakin kacirmayin
eniyisi sen ninnni soylemeyi kes ganfed yoksa butun takim uyuyacakkherkes uyuyabilmek icin yer ariyorr
alttaki kizlar, huuuuuuuu dalin sohbete orda bon bon bakmayin bakim
he ya buldular beles girgiri kikirdeyip duruyorlar kenardan
bugun cenem dustu benim .bahardanmidir nedir susmakta bilmiyom
sanada gecmis olsun canim, kaptaniniz olarak bende cozutmus durumdayim,....ama ipleri bugun geri elime aldim
cemre sende hg canim. sendemi hafta sonu kacirdin.bak bu hafta oklava benim elimde ha kaptanim bana devrettiona gore sakin kacirmayin
oyle valla .bir meyveyi uyutum dedim dort bi yandan horlama sesi gelmeye basladi
susma sustukca sira sana gelecek..susma sustukca sira sana gelecek
hisst pissst doga,cemre uyudunuz mu nen cevap verin:26:
dedim ben sana ninni soyleme diye demi,zaten gelen uc bes kisisydi onlarda uyudu kaldi
uff yaw ne olacak bu halimiz...
hoşbulduk canım, ekmek dietim kurtarır beni umarım...
kızlar ciddiyim bu hafta kilo vermemiz lazım :84:derece yapmamız lazım:84::84: ben dahil boğazımıza sahip olmalıyız bir birimize sahip çıkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?