Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ondan sonraki gun daha cok acikmiyormusun meyvem, ben iki gun yogurt yeyince deli gibi salata yemeyi bekliyorum

yok gülüm ayran detoksunda nohut yeşil mercimek buğday ve salatalık da var o yüzden doyurucu oluyor ama 2. günü yapamıyorum ben yanlız 1 gün dayana biliyorum tansiyon problemim olduğundan fenalasıom..

kizlar cumartesi annemle alisveristeydik..hava cok sicakti, bacaklarim birbirine surtmekten yara oldu siimdi bacaklari ayira ayira yuruyorum:78::78: resmen derisi yuzuldu

kizlar cumartesi annemle alisveristeydik..hava cok sicakti, bacaklarim birbirine surtmekten yara oldu siimdi bacaklari ayira ayira yuruyorum:78::78: resmen derisi yuzuldu

ayyy gülüm nasıl acı verir o bilirim küçükken bendede cok olurdu bacağımı kapatamazdımm sort giy bence artık bacakların birbirine deymesin bide bebek pudraları varya onlardanda sürünce olmuyormus hiç denemedim ama öyle duydum..

yarın 1 günlük ayran deoksu yapıcam yediklerimi atarımm

sadece ayran mı içicen?

haklisin cemrecim, ama sen bbir yildir diettesin ben kendimi bildim bileli diyetteyim sen yine 57kilosun, ben 57 olsam mezun olurdum herhalde

aslında ben de hep dietteyim çünkü bünyeme ne yesem yarar, hep dikkat etmem gerekir ama senin işin de zor valla... hepberaber çözücez inşallah...

sadece ayran mı içicen?

aslında ben de hep dietteyim çünkü bünyeme ne yesem yarar, hep dikkat etmem gerekir ama senin işin de zor valla... hepberaber çözücez inşallah...

yok canım %100 detoks yazan bi topik varya ordakini uygulucam 4 kasık nohut 4 kasık yeşil mercimek 4 kasık buğday (pişmemiş ölçü) pişiriliyor 2 litre yağsız ayrana karıstırılıyor 2 de salatalık rendeleniyor içine sabah ekmek peynir zeytin domates salatalıkla kahvaltı yaplıp 2 saat arayla bu corba içiliyor içine istediğin baharatı koyabiliyorsun tuz hariç yağ tuz yok..
ben tadını cok seviyorum. aslında birazda canım istediği için yapıcamm

krem felan surdum canim, dunde misafir var bende yara bandi yapmistim degmesin die, oda kanamis yapismis, anlayacagin dahada beter olur,, bugun evdeyim genis bir pijamayla dolaniyorum..yuruyusumu gorsen gulmekten yikilirsinnn:78::78:
sadece ayran mı içicen?

oyle cemrecim, benim yolum daha cok uzun, suanki veridigim kilo devede kulak misali vallaha

seviyorsan kolay olur ozaman meyvem,, ben o tarz seyleri yaparken tiksine tiksine bir hal oluyorum, ondan basaramiyorum o tarz seyleri beklide

canim buarada faceteki fotograflarin cok guzel, en son eklediklerin..sevgilinle cok yakisiyorsunuz birbirinize...Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah

gülüm bant işi cok kötü olmus gercekten gecmiş olsun tatlım..

bence den 15 kilo daha verdikten sonra öyle bi hırslanıcaksın ki canım kalan kiloları cabucak vermek için bolca spor yapıp hemencik kurtulucaksın..

oyle canim, sabirsizlikla 80 kiloyu bekliyorum..hele bir ulasim,,deli gibi spor yapicam sonra

sonuç nasıl oluyo, haftaya ben de yapıyım...

diet çok zor bişi........

diğerlerini pek değilde bu corbayı cok sevdim
amin gülüm amin ama onları ben eklemedim işgüzar sevgilim eklemiş yoksa bazıları hiç güzel cıkmamıs fotolarınn.. mümkün değil eklemezdim ben onları
bide yanımda bi kız var bana tavsan yapan o da kız kardeşi görümce adayım nasıl incecik dimi işte onun kadar incelmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…