Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar gecen hafta seda sayana bir cocukk gelmisti 18 yasinda 130 kiloymus 5 ayda 50 kilo vermissuan 80 kilo ama bir gorun nasil yakisikli olmusssss..bende dedim tatile 3 ay kaldi enaz 20de ben verebilirim...dimiiii

kizlar gecen hafta seda sayana bir cocukk gelmisti 18 yasinda 130 kiloymus 5 ayda 50 kilo vermissuan 80 kilo ama bir gorun nasil yakisikli olmusssss..bende dedim tatile 3 ay kaldi enaz 20de ben verebilirim...dimiiii

hayır 3 ayda 10 kilo diyorum fazlası zarar diyorum hadi zorla kendini 13 olsum ama fazlası yok

ama oda tahta ya... kadin dedigin biraz ele gelecek sen iyisin meyvecim, senin sadece bacaklarin var biraz..yoksa fizigin supperrr

evet canım .....
ooh... benim yerimede gezseydin canıım...

iyi yapmışsın....

kizlar cumartesi annemle alisveristeydik..hava cok sicakti, bacaklarim birbirine surtmekten yara oldu siimdi bacaklari ayira ayira yuruyorum:78::78: resmen derisi yuzuldu

vay tombikeler sizi..bacaklarınız tombiklikten sürtmüştür birbirine..benimki de sürterdi küçüğkten şimdi tayt giyiiyorum altıma etkilemiyor....

yaaav ben bir yandan temizlik yapıyorum ama bhitmiyoor...yardıma gelin...yaşasın topik kardeşliğiiiii....:92::92:

kimseden cevap yoook...kalkıyom o zaman işe devaaaam.... fırsat bullursam yine yazarııım....

vay tombikeler sizi..bacaklarınız tombiklikten sürtmüştür birbirine..benimki de sürterdi küçüğkten şimdi tayt giyiiyorum altıma etkilemiyor....
ben giginmiyorum ondan oluyor zaten,,ahh zayiflik ahh...nasil eteler gigerdim ama pisi olmazdi:84::84::84:
yaaav ben bir yandan temizlik yapıyorum ama bhitmiyoor...yardıma gelin...yaşasın topik kardeşliğiiiii....:92::92:

is bitmez saferanim, uzat ayaklarini masaya....bu dunyanin kiri bitmezzz..:82::82:biz olur gideriz hala her yeri toz kir goturur

kizlar cumartesi annemle alisveristeydik..hava cok sicakti, bacaklarim birbirine surtmekten yara oldu siimdi bacaklari ayira ayira yuruyorum:78::78: resmen derisi yuzuldu
OYYY çok acır ya doğru düzgün etek giymem bunun yüzünden giyersemde muhakkak tayt giyerim olmuyor o zaman
oyle canim, sabirsizlikla 80 kiloyu bekliyorum..hele bir ulasim,,deli gibi spor yapicam sonra
ulaşırsın canım
akşam gidip bakayım helee
ayda 4-5 kilo fazlası zararlı
yardım çağrıma cevap verenler hemen mesaj yazsıın....

ben yazana kadar yarılamışsındır sen işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…