sonuç nasıl oluyo, haftaya ben de yapıyım...
diet çok zor bişi........
kizlar gecen hafta seda sayana bir cocukk gelmisti 18 yasinda 130 kiloymus 5 ayda 50 kilo vermissuan 80 kilo ama bir gorun nasil yakisikli olmusssss..bende dedim tatile 3 ay kaldi enaz 20de ben verebilirim...dimiiii
diğerlerini pek değilde bu corbayı cok sevdim
amin gülüm amin ama onları ben eklemedim işgüzar sevgilim eklemiş yoksa bazıları hiç güzel cıkmamıs fotolarınn.. mümkün değil eklemezdim ben onları
bide yanımda bi kız var bana tavsan yapan o da kız kardeşi görümce adayım nasıl incecik dimi işte onun kadar incelmek istiyorumm
hayır 3 ayda 10 kilo diyorum fazlası zarar diyorum hadi zorla kendini 13 olsum ama fazlası yok
ama oda tahta ya... kadin dedigin biraz ele geleceksen iyisin meyvecim, senin sadece bacaklarin var biraz..yoksa fizigin supperrr
sadece su atıyorsun vücuttan..
ben ilk yaptım 1.200 verdim 2. yapısımda hiç veremedimm :26:
işte sorunda o bacakalr zaten gülümm bak bide sakatlandım şimdi hiç erimiceklerr
ooh... benim yerimede gezseydin canıım...evet canım .....
ayy kızlar düğün öncesi en çok stresi şu çeyiz olaylarında yaşadım.. bana sormadan bir sürü dantel v.s. yapmışlar, her yere her şeye bir süs koyma merakı.. gelin çeyiziymiş, öyle olur muymuş.. eşim de nefret ediyo öyle şeylerden.. valla annemle eşimin arasında kalmıştım yaa... ben hiç sevmiyorum dantel v.s. bir kere babannemler falan evime geliyordu onlar görsün diye serdim, onlara da söyledim o kadar yaptınız siz geliyorsunuz diye serdim dedim.. hiç hoşlanmıyorum yaa.. :26::26:
bu tarz dietleri reglinden hemen önce yaparsan vücut su tuttuğu için kilo veremiyorsun, belki ondandır...
kizlar cumartesi annemle alisveristeydik..hava cok sicakti, bacaklarim birbirine surtmekten yara oldusiimdi bacaklari ayira ayira yuruyorum:78::78: resmen derisi yuzuldu
ayyy gülüm nasıl acı verir o bilirim küçükken bendede cok olurdu bacağımı kapatamazdımm sort giy bence artık bacakların birbirine deymesin bide bebek pudraları varya onlardanda sürünce olmuyormus hiç denemedim ama öyle duydum..
yaaav ben bir yandan temizlik yapıyorum ama bhitmiyoor...yardıma gelin...yaşasın topik kardeşliğiiiii....:92::92:
ben giginmiyorum ondan oluyor zaten,,ahh zayiflik ahh...nasil eteler gigerdim ama pisi olmazdi:84::84::84:vay tombikeler sizi..bacaklarınız tombiklikten sürtmüştür birbirine..benimki de sürterdi küçüğkten şimdi tayt giyiiyorum altıma etkilemiyor....
yaaav ben bir yandan temizlik yapıyorum ama bhitmiyoor...yardıma gelin...yaşasın topik kardeşliğiiiii....:92::92:
neyse kizlar banada biraz musade...kalkim biraz dolanmaya calisim, oturdukca popolar ermiyor zatenn
OYYY çok acır ya doğru düzgün etek giymem bunun yüzünden giyersemde muhakkak tayt giyerim olmuyor o zamankizlar cumartesi annemle alisveristeydik..hava cok sicakti, bacaklarim birbirine surtmekten yara oldusiimdi bacaklari ayira ayira yuruyorum:78::78: resmen derisi yuzuldu
ulaşırsın canımoyle canim, sabirsizlikla 80 kiloyu bekliyorum..hele bir ulasim,,deli gibi spor yapicam sonra
akşam gidip bakayım heleediğerlerini pek değilde bu corbayı cok sevdim
amin gülüm amin ama onları ben eklemedim işgüzar sevgilim eklemiş yoksa bazıları hiç güzel cıkmamıs fotolarınn.. mümkün değil eklemezdim ben onları
bide yanımda bi kız var bana tavsan yapan o da kız kardeşi görümce adayım nasıl incecik dimi işte onun kadar incelmek istiyorumm
ayda 4-5 kilo fazlası zararlıkizlar gecen hafta seda sayana bir cocukk gelmisti 18 yasinda 130 kiloymus 5 ayda 50 kilo vermissuan 80 kilo ama bir gorun nasil yakisikli olmusssss..bende dedim tatile 3 ay kaldi enaz 20de ben verebilirim...dimiiii
yardım çağrıma cevap verenler hemen mesaj yazsıın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?