ayy ama gerçekten öyle nill,söyleyince olmuyo, o yüzden bahsetmek istemiyorum,inşallah bile desem olmuyo yani,neyse sustumBende sporu dillendirince yapamıyorum nedenseAfiyet olsun canım
kol boyunca mı var bilekten mi ağrıyor
evet sıkılaşmak hepimize farzzz... İşte sen o noktaya geldin elhamdulillahbetül inanki olmak istediğim şey çok zayıflık değil,ben 78-79 kilolardan geldim buraya haliyle balon gibi şişip sonra söndüm,bide yapı meselem kalçalarım geniş toparlanması gereken etler var bariz ele geliyo,sıkı sıkı olsun istiyorum,ahunun videosunun hareketlerini spor yaptığım günler yapıyorum ama daha yolum uzun
bu arada nazik iltifatın için teşekkür ederim
Evet bende onu farkettim o yüzden akşama spor yapacağım demiyorum artık sanırım Rabbim plan yapmamızı gösteriyor bize yediğimi de yazınca mesela programa onu yiyemiyorumayy ama gerçekten öyle nill,söyleyince olmuyo, o yüzden bahsetmek istemiyorum,inşallah bile desem olmuyo yani,neyse sustum
sağol canım,afiyetle yedim valla
mimuu bi ara o bendede vardı hemde sol koldatüm kol ağrıyor... yeni başladı
evet sıkılaşmak hepimize farzzz... İşte sen o noktaya geldin elhamdulillahbetül inanki olmak istediğim şey çok zayıflık değil,ben 78-79 kilolardan geldim buraya haliyle balon gibi şişip sonra söndüm,bide yapı meselem kalçalarım geniş toparlanması gereken etler var bariz ele geliyo,sıkı sıkı olsun istiyorum,ahunun videosunun hareketlerini spor yaptığım günler yapıyorum ama daha yolum uzun
bu arada nazik iltifatın için teşekkür ederim
Su uygulaması su iç diye bildirim yolluyor.
İlk 500 Ml mi yuvarlayayım
Ben bugün kalem eteğim ile özgüven patlamasıı yaşıyorum güzellerim sayenizde dahada iyi olacagımm sabah berii iltifatlar ve sözler çok hoşş bir tarafı kaşımaktan gına geldi
sana sarılıp ağlamak istiyorummmmmmİnan kalin bacak ve popo en kötüsü.
Göbeği bir şekilde saklarsın
Ne bileyim bol giyersin
Eğilirken karnını saklarsın.
Şal takarsın vs.
Ama arkanda.salınan o koca toto
Etek ya da tayt gıydırmeyen o kalin kütük bacaklar saklanmaz
evet sıkılaşmak hepimize farzzz... İşte sen o noktaya geldin elhamdulillahdüşünki ben 1.62 ye 60 olmam için daha 16,5 kilo fazlalığım var
mimuu bi ara o bendede vardı hemde sol kolda
kalp doktoruna bile gittim
ama sanırım benimki psikolojikmiş,sonuçlar temiz çıkınca bi süre sonra düzeldi
çok kafayı takma ama yinede bi doktora görün,doktorun kapısından girmek bile işe yarıyo yani ,doktorlarımız o kadar etkili,allah düşürmesin eksikliğinide göstermesin
sen hemen o yaş pastayı yaz o zamanEvet bende onu farkettim o yüzden akşama spor yapacağım demiyorum artık sanırım Rabbim plan yapmamızı gösteriyor bize yediğimi de yazınca mesela programa onu yiyemiyorum
gelin canlar beraber sarılıp ağlaşalımsana sarılıp ağlamak istiyorummmmmm
2 hafta gittim sonrasında evdeyim. Karışık mevzular birazİşe gitmedin mi Elifim?
hmm ozaman boyundan kaynaklıda olabilir.boyunda kemik düzleşmesi fıtık eğrilik vs de yapar.tüm kol ağrıyor... yeni başladı
Ben çok severim de şu kısır döngüden sıkıldım. Bunları ütüledim, bir makina yıkadım, bir makina da yıkanıyor, yine ütü, yine çamaşır, yine ütü...kKolay gelsin canımm ütüyü de hiçççç sevmemm bende akşam yapacagımmm iğkk yaaaaa hayattt biz bayanalrı ne zorluyor
hmm ozaman boyundan kaynaklıda olabilir.boyunda kemik düzleşmesi fıtık eğrilik vs de yapar.
fizik tedavi,beyin ve sinir cerrahisi ikiside olur.ben şimdi kimden randevu alacağım
Dimi bence de bir de böyle deneyelimsen hemen o yaş pastayı yaz o zaman
hatta akşam yediğin gereksiz ıvır zıvırıda yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?