Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet sıkılaşmak hepimize farzzz... İşte sen o noktaya geldin elhamdulillah düşünki ben 1.62 ye 60 olmam için daha 16,5 kilo fazlalığım var

ayy ama gerçekten öyle nill,söyleyince olmuyo, o yüzden bahsetmek istemiyorum,inşallah bile desem olmuyo yani,neyse sustum
sağol canım,afiyetle yedim valla
Evet bende onu farkettim o yüzden akşama spor yapacağım demiyorum artık sanırım Rabbim plan yapmamızı gösteriyor bize yediğimi de yazınca mesela programa onu yiyemiyorum

tüm kol ağrıyor... yeni başladı
mimuu bi ara o bendede vardı hemde sol kolda
kalp doktoruna bile gittim
ama sanırım benimki psikolojikmiş,sonuçlar temiz çıkınca bi süre sonra düzeldi
çok kafayı takma ama yinede bi doktora görün,doktorun kapısından girmek bile işe yarıyo yani ,doktorlarımız o kadar etkili,allah düşürmesin eksikliğinide göstermesin

evet sıkılaşmak hepimize farzzz... İşte sen o noktaya geldin elhamdulillah düşünki ben 1.62 ye 60 olmam için daha 16,5 kilo fazlalığım var
Su uygulaması su iç diye bildirim yolluyor.
İlk 500 Ml mi yuvarlayayım

daha yeni mi başladın, az geç kalmadın mı? Ben uyanınca bir, iki bardak, sonra kahvaltıdan öğlene 600 ml.. öğlen 17 arası 1 lt, akşamada 3 bardak içiyorum, 2,5 yakalamaya çalışıyorum. İşteyken tabi daha iyi yaklaıyorum bazen eve gidinceye kadar 3 kere 600ml deviriyorum. Ama evde zor oluyor unutabiliyorum

sana sarılıp ağlamak istiyorummmmmm

betül azmet sabret oluyo canım,sana inanıyorum başaracaksın
ve en önemliside sporla zayıflamak yoksa aynadaki görüntüyü gördükçe zayıfladıkça mutlu olmaktan ziyade mutsuz oluyosun
ne etmiş arkadaş sıkılaşmıyo gittikesip atasım geliyo inanki

amin canımm benim de aşındırmam lazım sanırım o yolları benim de psikolojiktir büyük ihtimalle

kKolay gelsin canımm ütüyü de hiçççç sevmemm bende akşam yapacagımmm iğkk yaaaaa hayattt biz bayanalrı ne zorluyor
Ben çok severim de şu kısır döngüden sıkıldım. Bunları ütüledim, bir makina yıkadım, bir makina da yıkanıyor, yine ütü, yine çamaşır, yine ütü...

benim ütüyü bakıcım yapıyor saolsun.elleri kolları dert görmesin.işe başlarken ev işi mühim değil cocuklar önemli diye aldım.saolsun nasıl yapıyor bilmiyourm ondan ders almam lazım.sabah 8de geliyor.12 bucukta cıkıyor 3yle.onları okula bırakıyor.o saatler aası kahvaltı yaptırıyor,evi temizliyor..eve bi giriyoruz.vayy diyom her sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…