Buydayımmmm buydaaaa heçç bir yere de gidememmmm buydayımmmÇil yavrusu gibi nereye dağıldınız
İyi gideyim bari
Buydayımmmm buydaaaa heçç bir yere de gidememmmm buydayımmm
teşekkür ederim nehirim..Karbonhidratı bende az almaya çalışıyorum o halsizlik herkeste var maalesef inşallah 2 aya kadar hiç bir şeyin kalmaz canım
Zorlama pozitif baciii. Görsen hava kapali gıcık ..AAma olalaaaa aşkına mutluyum galibeeeAnaaaamvorones i unutuyordummmm ...Kız verom bayıldım bugün sana ...ne pozitiftin öyle
Tartı da o lallal lalalall demişbana da dedi ki
aslında şu anda bişiyim yokta 2 ay sonraya bişi çıkmaz inşallah
onun için kan testi yaptırdım.
eğer bi durum olursa diyetten bilicem
11,7 kiloyu saglıkla vermişim maşallah.
darısı kalanlara... geçen de düşük kh diyeti yaparken / dukan / saçlarım dökülmeye başlamıştı.
panikle bıraktım kilolar geri geldi.
şimdi paniklemeyip bedenimdeki eksikliği bilirsem ve tedbir alırsam o zaman diyeti bırakmak zorunda kalmam diye düşündüm.
bahar yorgnluğu için de hacamat öneriyorlar.
yaptıcaz betüşüm ile inşalalh
Ben hep öyleyim giHeeeee kahvaltı yapmayan @MuMu85 idi hatırladım
Verodan hatıladım çünkü o da 11 olmuş ılık su ile duruyordu
hehhehe.Hamama da gidecek misiniz
Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...
Zorlama pozitif baciii. Görsen hava kapali gıcık ..AAma olalaaaa aşkına mutluyum galibeeesenin eksini gecicimmmm cuma gelsn bakem bi.
hehhehe.
benim kalça basen büyük ya betüşümü hemen tavladım.
yaptırcük.
hamam bulursak
kendsine sormadım amaaa ben çok istiyorum. kendime lif yapamıyorum ya çok sıkıcı ve yorucu.
miss gibi köpük masajıyla harika oluyor.
cagaloglunda turistik hamamda yapyorlardı ama kaç sene önce elli tl vermiştim. deger miydi degerdi ama şimdi ne yakınlığı var ne de o fiyata yaptırma kabiliyeti.
insan unutamıyor o konforu yaa..
şery o konu beni aşıyor canım.bence testi bi süre sonra tekrar ettir.eğer daha düşük çıkarsa uzman bi dr a danış.
Bende hiç elbise giymedim istiyorumEn büyük ic gecirmelerim elbiselere benim,elbise giymek istiyorum beeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?