Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

B Bebetomm tatlım sen 3kg ile çalışıyordun değil mi ? bende 3 ile çalışıyorum şimdilik .

Kaç set yapıyorsun ? Ben kas yapacak kadar çalışmıyorum ...genelde 12*3 ya da 4 set ... iki hareket arka kol için ...bir de ön kol için ... 20 dk civarı sürüyor.

Karbonhidratı bende az almaya çalışıyorum o halsizlik herkeste var maalesef inşallah 2 aya kadar hiç bir şeyin kalmaz canım
teşekkür ederim nehirim..
aslında şu anda bişiyim yokta 2 ay sonraya bişi çıkmaz inşallah
onun için kan testi yaptırdım.
eğer bi durum olursa diyetten bilicem
11,7 kiloyu saglıkla vermişim maşallah.
darısı kalanlara... geçen de düşük kh diyeti yaparken / dukan / saçlarım dökülmeye başlamıştı.
panikle bıraktım kilolar geri geldi.
şimdi paniklemeyip bedenimdeki eksikliği bilirsem ve tedbir alırsam o zaman diyeti bırakmak zorunda kalmam diye düşündüm.

bahar yorgnluğu için de hacamat öneriyorlar.
yaptıcaz betüşüm ile inşalalh

Anaaaam vorones i unutuyordummmm ...Kız verom bayıldım bugün sana ...ne pozitiftin öyle

Tartı da o lallal lalalall demiş bana da dedi ki
Zorlama pozitif baciii. Görsen hava kapali gıcık ..AAma olalaaaa aşkına mutluyum galibeee senin eksini gecicimmmm cuma gelsn bakem bi.

Hamama da gidecek misiniz

Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...

Abla ben 2 tane 4 kg'lık dambılla sağa sola esnemeli 100 kez 5 set yapıyorum aralarda da 10 tane kol arkasına doğru yapıyorum.senin 2 tane 3 kg mı tek mi?benimki çok mu acaba bilemedim

Hamama da gidecek misiniz

Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...
hehhehe.
benim kalça basen büyük ya betüşümü hemen tavladım.
yaptırcük.
hamam bulursak
kendsine sormadım amaaa ben çok istiyorum. kendime lif yapamıyorum ya çok sıkıcı ve yorucu.
miss gibi köpük masajıyla harika oluyor.
cagaloglunda turistik hamamda yapyorlardı ama kaç sene önce elli tl vermiştim. deger miydi degerdi ama şimdi ne yakınlığı var ne de o fiyata yaptırma kabiliyeti.
insan unutamıyor o konforu yaa..

Zorlama pozitif baciii. Görsen hava kapali gıcık ..AAma olalaaaa aşkına mutluyum galibeee senin eksini gecicimmmm cuma gelsn bakem bi.

Anam zorlama morlama ben sevdim o veroyu

Ben kendimi biliyorum , hafta sonu salmamak için tutarım genelde ... hafta içi daha az gider .. . Bakalım 1 kilo gidecek mi ? Gitmese de yaklaşak mı ?

yarın kas yağ ölçümü yaptıracağımm ... dyetisyen randevum var .

Ayrıca bende Kedibochi gibi genel kan tahlilllerimi vs yaptıracağım ...ne eksik ne fazla göreyim de ona göre yola devam edeyim .

Benim hamam fobim var

Şaka değil ha . Rahmetli annem çok severdi ... küçükken beni de götürürdü tabii ... ayda 1-2 Allah ne verdiyse ...

Orda gördüğüm teyze manzaraları psikolojimi etkiledi bence hamam diyince tüylerim diken diken oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…