Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta istedgm eksiyi goruyim güllaç yapcem kendime .

fizik tedavi,beyin ve sinir cerrahisi ikiside olur.

tamam doktorumm

Aklıma geldikçe yazıyorum valla

mimu88 ya da patronu yeter yüzüm çökmesin demişti mimuuuuuu ben o beli nasıl incelteyimmm kuzum ...gördün halimi ....yüz çökmeden

pilates toplu lastikli aletli demityorum çünkü yoktu en son... ve konuştuğumuz crossfit

Hamama da gidecek misiniz

Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...

ay benim de hamama gitmem lazımmm ayrıca benim de kabak lifim var yazın kaş dan almıştımmmmm

Aminnnnn ne güzel dua. Sağlıkla inşallah kaptanicom

Anladım canım diyet esnasında gerçekten olabilir Hacamat nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum

yes,no ekmek,zati canım istemiyo ekmek depolarım doldu sanırım

Amacım gidip kadını delirtmek

git git bakalım ne diyecek

Aklıma geldikçe yazıyorum valla

mimu88 ya da patronu yeter yüzüm çökmesin demişti mimuuuuuu ben o beli nasıl incelteyimmm kuzum ...gördün halimi ....yüz çökmeden

biz göremedik,kaptanım senin instagramdamı yok özelden yazsan seni takibe alsakiyice merak ettim seni ama
Hamama da gidecek misiniz

Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...

ohh pamuk gibi olursun öyle ne güzel miss
tam sıkmalık mıncırmalık

sonucu bizede yaz gaptanım

Abla ben 2 tane 4 kg'lık dambılla sağa sola esnemeli 100 kez 5 set yapıyorum aralarda da 10 tane kol arkasına doğru yapıyorum.senin 2 tane 3 kg mı tek mi?benimki çok mu acaba bilemedim

evet canım 3kg*2 yani ...

100 kez 5 set çok ..

Ağırlık setleri 10 ya da 12 olmalı der Mr değnek :)) bana 3-4 set ile başlattı sonra arttır dedi ... ama set sayısı artsa da 100 ard arda çok .

şery o konu beni aşıyor canım.bence testi bi süre sonra tekrar ettir.eğer daha düşük çıkarsa uzman bi dr a danış.
tamam daktırım sagolasın.

ayyh haha tam bi travma hee.
gözümde tosun paşa filminin adil naşitli sahnesi canlandı
annem küçükken götürmedi beni ama
ben kendim gittim koca kızken.
benim gittiğim hamamda fıstık gibi turist hatunlar vardı
hele o zaman ben yirmilerimdeyim 35 lerinde bi ispanyol hatun ile tanışmıştım. hem fıstık gibiydi hem de çok canayakındı
pek utanmaları yok maşallah her bi yerlerini gördüydüm hatunların..
ama o kadını çok güzeldi be maşallah hemi de o yaşta.
ben daha o zamandan pörsüktüm şimdiyi sormayın

Yazarım tatlım ...yok aktif kullandığım hiç bir sosyal medya hesabım yok tatlım ..olanlarda takip amaçlı 0 paylaşım :)))

Ya böyle ince bacak , az popo ...bol bel ... iç güveysiden hallice göğüs bir şey oldun işte ... de mi mimu88

Hee ablam gı yoksam halley etipuf hosbes bisküvi mi alsam ..istemezzsin zaar. Süt icmiom ya. Ben .iyi olur süt ceviz

Baaaak bakkk tehdite baaaak ...yok anam onları alma .

Ama güne de güllaçla başlama ... başladın gördün ne oldu geçen hafta ?

Öğlen ye 1 dlm ... hani o geç kahvaltından 1 saat sonra falan olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…