Bu hafta istedgm eksiyi goruyim güllaç yapcem kendime .Anam zorlama morlama ben sevdim o veroyu
Ben kendimi biliyorum , hafta sonu salmamak için tutarım genelde ... hafta içi daha az gider .. . Bakalım 1 kilo gidecek mi ? Gitmese de yaklaşak mı ?
yarın kas yağ ölçümü yaptıracağımm ... dyetisyen randevum var .
Ayrıca bendeKedibochi gibi genel kan tahlilllerimi vs yaptıracağım ...ne eksik ne fazla göreyim de ona göre yola devam edeyim .
fizik tedavi,beyin ve sinir cerrahisi ikiside olur.
Aklıma geldikçe yazıyorum valla
mimu88 ya da patronu yeter yüzüm çökmesin demişti mimuuuuuu ben o beli nasıl incelteyimmm kuzum ...gördün halimi ....yüz çökmeden
Hamama da gidecek misiniz
Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...
Bende hiç elbise giymedim istiyorum
Neyse pazartesiyle birlikte sıkı baslicam
Bu hafta istedgm eksiyi goruyim güllaç yapcem kendime .
Aminnnnn ne güzel dua. Sağlıkla inşallah kaptanicomAyyyyyyyyyy şimdi yazana kadar da konuşmayınnn ...3..2...1...tıp
Aklımda kalanları yazacağım , alıntı yok
En çok hayaller kaldı aklımda hala , beni hayalim de 38 beden üst36 da olur
@DelyDoly tez vakitte o kırmızı/beyaz keten pantalonlarını ... @MuMu85 hasret kaldığı elbiseleri , @Daydream15 kot üstü basic t-shirtünü ...Kedibochi maksi eteği ile dar bodysini ... mimu88 36 ları ... vorones 38 lerini giysinnnn inşaalllllahhhh çook aminnnnnnnnn
Dur diğer aklımdakileri sonra yazayım da ...arada kaynayayım
Anladım canım diyet esnasında gerçekten olabilirteşekkür ederim nehirim..
aslında şu anda bişiyim yokta 2 ay sonraya bişi çıkmaz inşallah
onun için kan testi yaptırdım.
eğer bi durum olursa diyetten bilicem
11,7 kiloyu saglıkla vermişim maşallah.
darısı kalanlara... geçen de düşük kh diyeti yaparken / dukan / saçlarım dökülmeye başlamıştı.
panikle bıraktım kilolar geri geldi.
şimdi paniklemeyip bedenimdeki eksikliği bilirsem ve tedbir alırsam o zaman diyeti bırakmak zorunda kalmam diye düşündüm.
bahar yorgnluğu için de hacamat öneriyorlar.
yaptıcaz betüşüm ile inşalalh
ayyyy dur biri kahvaltı etmemişti ...kimdi oooo ? kimse bu mesajı üzerine alınsın ve canı istesin istemesin sabah kahvaltı etsin
@masumm kuzum sende canım sıkkın yazmıştın , hayırdır ?
begum75 depresif başlamış güne ...az dağıtmış sonra ama armut armutun halinden anlar falan
ve evet arada yoğurt ye begüm ...no ekmek
Amacım gidip kadını delirtmek
Aklıma geldikçe yazıyorum valla
mimu88 ya da patronu yeter yüzüm çökmesin demişti mimuuuuuu ben o beli nasıl incelteyimmm kuzum ...gördün halimi ....yüz çökmeden
Hamama da gidecek misiniz
Ben doğal kabak lifi aldım ... banyodan sonra kurulanıp vücut nemli iken kese yapıyorum özellikle bacak ve göbeğe ...
Sonra bir daha duş ve krem ...
Anam zorlama morlama ben sevdim o veroyu
Ben kendimi biliyorum , hafta sonu salmamak için tutarım genelde ... hafta içi daha az gider .. . Bakalım 1 kilo gidecek mi ? Gitmese de yaklaşak mı ?
yarın kas yağ ölçümü yaptıracağımm ... dyetisyen randevum var .
Ayrıca bendeKedibochi gibi genel kan tahlilllerimi vs yaptıracağım ...ne eksik ne fazla göreyim de ona göre yola devam edeyim .
Hee ablam gı yoksam halley etipuf hosbes bisküvi mi alsam ..istemezzsin zaar. Süt icmiom ya. Ben .iyi olur süt cevizCanım geçmişi unut .... Kaldığın yer bu sabah olsun ...ve ordan yola emin adımlarla devam ...
Heeee aman geç kalma yap
Abla ben 2 tane 4 kg'lık dambılla sağa sola esnemeli 100 kez 5 set yapıyorum aralarda da 10 tane kol arkasına doğru yapıyorum.senin 2 tane 3 kg mı tek mi?benimki çok mu acaba bilemedim
tamam daktırım sagolasın.şery o konu beni aşıyor canım.bence testi bi süre sonra tekrar ettir.eğer daha düşük çıkarsa uzman bi dr a danış.
Benim hamam fobim var
Şaka değil ha . Rahmetli annem çok severdi ... küçükken beni de götürürdü tabii ... ayda 1-2 Allah ne verdiyse ...
Orda gördüğüm teyze manzaraları psikolojimi etkiledi bencehamam diyince tüylerim diken diken oluyor .
Şimdi benm ogluş 9 kiloevet canım 3kg*2 yani ...
100 kez 5 set çok ..
Ağırlık setleri 10 ya da 12 olmalı der Mr değnek :)) bana 3-4 set ile başlattı sonra arttır dedi ... ama set sayısı artsa da 100 ard arda çok .
Bende yarın sana değerlerimle geleceğimmm daktırım ..... doktor ne derse desin sen görmeden olmaz
Mavişim incekte dogal hayat polikilinigiydi yanılmıyorsam . Ordada bacıyın tüm dediklerinden vardı . Hatta biri yüzünde sülükle oturuyorduAnkara'da kiler siz hacamat için nereye gidiyorsunuz
Neshve arkadaş yenini nicmi değişti patron ?@Neshve canım kızının ilmini Rabbim daim etsin ... Unutmamayı da nasip etsin tabii ..Yusufta geçmişti ama unuttu
üzüm o üzümmmmmmNeshve arkadaş yenini nicmi değişti patron ?
yes,no ekmek,zati canım istemiyo ekmek depolarım doldu sanırım
git git bakalım ne diyecek
biz göremedik,kaptanım senin instagramdamı yok özelden yazsan seni takibe alsakiyice merak ettim seni ama
ohh pamuk gibi olursun öyle ne güzel miss
tam sıkmalık mıncırmalık
sonucu bizede yaz gaptanım
Hee ablam gı yoksam halley etipuf hosbes bisküvi mi alsam ..istemezzsin zaar. Süt icmiom ya. Ben .iyi olur süt ceviz
hmms benim bunlardan sadece b12, ferritin hemogram bakmış.Ausencia tsh t3 t4, vitamin d ,b12 vitamini,ferritin,hemogram,açlık şeker,kolesterol, HDL ,LDL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?