- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Gözün aydın elifiiiimGünaydın güzellikler
Eşim yokken uyuyamıyorum 3 oldu uyuyana kadar. Bugün kuzularım geliyor
Yarın sabah 9 bucuk gibi diyetisyendeyim ausum bakalım yağ oranı azalmışmıdemeeeek dümdüz karın haaaaaaa ...
Çokta güzel olacak ... bize foto at mutlaka .
tahmin ettim canım .
Tamam ne kadar erken yazarsan iyi olur ..öğleden sonra ortalardan kaybolabiliyorum
işte bu yaaaa ... süper .
Cumanın heyecanı insanı sarınca inan daha ne yapabilirim diyorsun 100 gr daha için
valla bence sen hep bir ikili tuttur hülyam ...hem sağlıklı oluyorlar hem sende işe yarıyorlar .
yarınkilerde en az kuru pilav kadar muhteşem ikili olmuş
Ben bunu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç okumadım .
Ama yok yok okudum .
Saydınım liste iken ..verebiliyorken ... ben gr gr vereyim diye mi yiyorum diyorsun ? canım çıkıyor benim hesap kitap yapıp takımı nasıl her hafta başarılı bir çizgide tutarım diye yahu
Sen gel o gr gr işini mezuniyetten sonraya bırak ..
bak yine yuvarlamışşşş :)
dur yahu icat çıkarma cuma üstü :) denemediğin detoks riskdir . ne malum sende işe yarayacağı ?
sen bildiğinden şaşma bacım ...varsa denediğin iyi sonuç aldığın detoks onu yap
yarın sen ben @saydin78 aynı saatte spora o zaman ...
Günaydın güzellikler
Günaydınlar canlar...kızımı kreşe bıraktım.yürüyüşe gidiyorum.bi kaç yudum su içtim çıkdım.kiloma nasıl etki ettiyini görmek için...yarın da peynir yiyip çıkıcam...analizdeyim kızlar...
Ausencia kaptanım detoksu perşembe yapmak için sormadım ki.perşenbe menüm belli.saf pro
Daydream- teşekkür ederim smoitie olur hem de güzel olur...hatta geçen kefir+kivi+tarçın diye bi şey duydum.onu da yapa bilirim.bakalım ne zaman cesaret edicem...
Yarın sabah 9 bucuk gibi diyetisyendeyim ausum bakalım yağ oranı azalmışmı
rengi mi kafanı kurcalayan .... dün de yazmıştım . olsun klasik renkler iyidir ... her türlü halı perde kırlent aksesuar ile uyar.
ya benim uyarılarım klasik değil ki ...sende geç yemenin artı etkisini biliyorum o yüzden . kimi cızz yer güzel kilo verir ... sen geç yediğinde artılar coşuyor.
Yoksa menün tabii ki de güzel ...sadece bile bile lades olmuş .. yuvarlama o gözleri
bende lolipop vücut tipi ... iki çubuk bacak ve yok basen üzerine göbek oturtmuşlar
Hoş buldum inşallah
Sana yarın yiyeceklerimi önceden yazsam uyarılarını yapsan da öyle yesem olurmu
Boyanın markası ne? Bende mobilya boyuyorum da ufak ufakOglani mhai tai midir nedir onun antremanina götürdüm severse gonderelim diye bi surat cikti bana gore degil soyle boyle eve gelene kadar soylendi..baskete devam edecek yine..
Onu beklerken yakinda yapi market vardi dolanayim diye girdim ahsap boyasiyla ciktim yatak odasini boyamak farz olduhaftasonu yegenimin yanina gidecegiz anneler gununde de annemi ablami ziyaret edecegiz..yalniz kalsin istemedik kuzum yaninda olalim ..
Ausencia ben de tam spor bildirimine geldim. Sabah 45 dakikalık bir yürüyüşüm, akşam da 15 dakika kol, 20 dakika tüm vücüt, 30 saniyelik bu sefer 9 lu plank yaptım. menstrual dönemde normalde çok yorgun olurum, yataktan çıkamam ama cuma tartısı ve incelme ümidi valla yataktan direkt matın üstüne atlamaya sebep oluyor.
Menüm
Sabah
Bir kivi
İki yumurta
Ara
Bir kaç çiğ badem
Bir kaç fındık
Akşam
Salata
Bir kk ton balığı
Taze fasulye
Ayran
Su 2
Spor
60 dk eliptik
30 dk egzersiz
200 ip
Ay hayallerimi yaşıyorsunAllah razı olsun .
Dün eltim bende gelip yardım edeyim dedi . Topragı bende çok seviyorum . Benim evde balkon bile bi bahçe kadar var
Yok canım eşim niğdeli değil , orda güneş panelleri tesisimiz var güvenlikler falan , eh sıkta gidiyoruz otelde kalmaktanda 2 göz bi yer yaptıralım dedik oda minik bi ev oldu işte ...
Tavuklar zaten var canım ilk tesiste 20-30 kadar , 4 köpiş hatta 4 te yavru köpişimiz var , geçen yıl kuzularda vardı.
Hoş buldum teşekkür ederimSen de bizim takıma geldin temelli tekrar hoş geldin.iyi kilo vermeler tekrar...
Gözün aydın canımGünaydın güzellikler
Günaydın yürüyüş parkından
Gunaydinnn herkeseee)) bugun niyetliyim çenem düşer artik gelirimmmm
Günaaaaaydınlar İstanbul kışa uyandı :) ama yarından itibaren cayır cayır yaz geliyormuş :/ ben tam bu havaları seviyorum
Günaydın hayırlı günler hayırlı kandiller fıstıklarRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Amin Bugün ekinleri ekme zamanı cuma toplayacağız hadi bakalım
Günaydın herkese, çok şişkin hissediyorum kendimi beni hafifletecek kür liste ne olursa tavsiyesi olan var mı? . Bu arada tartılmadım kilo verdim belki de ama hissiyatım şişkinlik. Regl az oluyorum artık ondan belki de. Ay doktor yolu gözüktü çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?