Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia hunharca dimek.
bi dün gece son kaldıgım msj başladım baktım cok var sonra en son msjdan başladım ortada kalan oldumu bilmem.hiç bi olayı başta sona düzenli götüremem.

terazi burcundan korkuyorum valla seni okudukça ...arada yusufu görüyorum 3-4 kitap aynı anda okuyor .. ondan sıkılınca diğerinde kaldığı sayfadan

İşte 60 saniyede şişkinliğinizi gideren karışımın yapılışı:

Malzemeler:

• 1 orta boy salatalık (kabukları soyulmuş ve dilimlenmiş)
  • 1 orta boy limon (ince dilimlenmiş)
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil
  • 12 adet küçük nane yaprağı
  • 2 litre su
Yapılışı:

Kaba doldurduğunuz 2 litre suyun içine önce zencefili dökün ve üzerine nane yaprakları ekleyin. Bir kaç kere karıştırdıktan sonra ince dilimlenmiş limonu ve salatalık dilimlerini ekleyin ve tekrar karıştırın. Gece oda sıcaklığında bekleyin ve sabah kalktığınızda karışım içmeye hazır hale gelmiş olacaktır. Afiyet olsun .

kelebekolacam ve nehirnil111 geçmişten beğene beğene hunharca geliyooor

Bugün şu yoğurtlu meyveleri yapasım var elma aldım dün kaptanım Ara verdim beğenmelere devam ediyore

yessssssssssss.nasipse yarında.cok rahat ettim çok.sabah öğlen yemek derdim yokya yemek benim için dert olmustu ne yesem derdi beni gerdi.

Hadi Allah kabul etsin canım .
Evet seni çok stres yapıyor o mevzu ... en iyisi bol bol niyetli ol :)

terazi burcundan korkuyorum valla seni okudukça ...arada yusufu görüyorum 3-4 kitap aynı anda okuyor .. ondan sıkılınca diğerinde kaldığı sayfadan
ben ikizlerimmmm.ama bende öyleyim.zaten hiç bikitabı satır satır okumadım göz gezdiririm .yoksa o kapkalın tıp kitapları nasıl bitecek.
önce o derste hangi hastalıklar var hepsne bi bakardım beynimde onlara yer begenirdim sonra onları oraya yerleştirirdim tamamen görsel hafıza.

Bugün şu yoğurtlu meyveleri yapasım var elma aldım dün kaptanım Ara verdim beğenmelere devam ediyore

bende yapıyorum ya .. çok keyifle yiyorum ... yaban mersini , çilek , kayısı , ananas karışımı ve az tarçınlı yoğurt bu ara favorim

bak işte bu da yusuf ...tamamen görsel hafıza ..terazi ikizler benim kanka burçlarım ordan karıştı .. bir kovanın en iyi anlaştığı burçlardır .
Rahmetli anamda ikizlerdi .
10 haziran .. severim ikizleri .. teraziyi ..

bir de yayı tabiii mr değnek

Bu malzemeler yok bende metabolizma hızlandırıcı çay paklar yine beni birde şu salatalık şeyini yapıyım yarına bakalım. 75 olmazsam cumaya bunalıma girerim ay 69 u beğenmiyordum gördüm günümü
Bende teraziyim yükselen de başak

bende yapıyorum ya .. çok keyifle yiyorum ... yaban mersini , çilek , kayısı , ananas karışımı ve az tarçınlı yoğurt bu ara favorim

O zaman bende elma portakal ekleyip tarçın serpeyim güzel olur gibi sanki çilek zamanı değil gibi ananasta evde yok şimdi çok mu karışık olur elma portakal

Ben bu havalarda yürümeyi de çok severim mükemmel ya şimdi şöyle açık havada güzel bi kahve içebilseydim tüttüre tüttüre Ah ah

Yaşasın ikizlerin deliliği normal olmayan herşeyi

Şu Murat Boz Aslı'yı aldatmamış sanırım içim bir rahatladı ki Magazin haberlerine bakıyorum da Survivor Tuğçe elenmiş ohh survivor sadece performans değil

geçen sene ne yalan söyleyeyim deli gibi izledik survivor .. bu sene başladığı ilk bölüm eşim açmıştı .

dedim ki ; adam gel bu sene hiiiiç bulaşmayalım ... yok bir gece iki gece olsa tamam ...her gece var neredeyse ..

Hiç izlemeden atlattık şükür

ama exmadon sıkı survivorcıdır

Güneşli ama sonra ne olacak bilmem

Bende bugünü yoğurtla geçireyim öğün yanında ara öğünlerde mutlaka yiyorum zaten, en iyisi bugün ful yoğurt olsun becerirsem

Şu Murat Boz Aslı'yı aldatmamış sanırım içim bir rahatladı ki Magazin haberlerine bakıyorum da Survivor Tuğçe elenmiş ohh survivor sadece performans değil

Olayın detaylarını öğrendim ben aldatmış ama adı geçen kız müsveddeleri ile değil :/

Çok pis yayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…