- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yessssssssssss.nasipse yarında.cok rahat ettim çok.sabah öğlen yemek derdim yokya yemek benim için dert olmustu ne yesem derdi beni gerdi.günaydın daktırım
niyetli misin bugün ?
Ausencia hunharca dimek.
bi dün gece son kaldıgım msj başladım baktım cok var sonra en son msjdan başladım ortada kalan oldumu bilmem.hiç bi olayı başta sona düzenli götüremem.
günaydın balımmm ... amin canım aminnn
günaydın canım
Toksin ve Ödem Atıcı
1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .
Bağırsak Temizleyici
1 çay bardağı sade kefir
1 çay kaşığı keten tohumu yağı
Umay villa detoksları ..şaşmaz :)
yessssssssssss.nasipse yarında.cok rahat ettim çok.sabah öğlen yemek derdim yokya yemek benim için dert olmustu ne yesem derdi beni gerdi.
Günaydıngünaydın...
Günaydın amin inşallaGünaydın hayırlı günler hayırlı kandiller fıstıklarRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Amin Bugün ekinleri ekme zamanı cuma toplayacağız hadi bakalım
AminnnnnBu arada kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı dualarımız kabul olsun inşaallah
ben ikizlerimmmm.ama bende öyleyim.zaten hiç bikitabı satır satır okumadım göz gezdiririm .yoksa o kapkalın tıp kitapları nasıl bitecek.terazi burcundan korkuyorum valla seni okudukça ...arada yusufu görüyorum3-4 kitap aynı anda okuyor .. ondan sıkılınca diğerinde kaldığı sayfadan
Bugün şu yoğurtlu meyveleri yapasım var elma aldım dün kaptanımAra verdim beğenmelere devam ediyore
ben ikizlerimmmm.ama bende öyleyim.zaten hiç bikitabı satır satır okumadım göz gezdiririm .yoksa o kapkalın tıp kitapları nasıl bitecek.
önce o derste hangi hastalıklar var hepsne bi bakardım beynimde onlara yer begenirdim sonra onları oraya yerleştirirdim tamamen görsel hafıza.
Bu malzemeler yok bendegünaydınnnn
orda yağmur yok mu ecem ?
günaydınnn Allah kabul etsin tatlım
bende her iki baharı severim ... özellikle 15-16 derece ... bir hırka ile bunalmadan dolaşılan havaları
günaydın canım
Toksin ve Ödem Atıcı
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
Bağırsak Temizleyici
1 çay bardağı sade kefir
Bende teraziyim yükselen de başakterazi burcundan korkuyorum valla seni okudukça ...arada yusufu görüyorum3-4 kitap aynı anda okuyor .. ondan sıkılınca diğerinde kaldığı sayfadan
bende yapıyorum ya .. çok keyifle yiyorum ... yaban mersini , çilek , kayısı , ananas karışımı ve az tarçınlı yoğurt bu ara favorim
günaydınnnn
bende her iki baharı severim ... özellikle 15-16 derece ... bir hırka ile bunalmadan dolaşılan havaları
günaydın canım
Toksin ve Ödem Atıcı
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
Bağırsak Temizleyici
1 çay bardağı sade kefir
ben ikizlerimmmm.ama bende öyleyim.zaten hiç bikitabı satır satır okumadım göz gezdiririm .yoksa o kapkalın tıp kitapları nasıl bitecek.
önce o derste hangi hastalıklar var hepsne bi bakardım beynimde onlara yer begenirdim sonra onları oraya yerleştirirdim tamamen görsel hafıza.
Şu Murat Boz Aslı'yı aldatmamış sanırım içim bir rahatladı kiMagazin haberlerine bakıyorum da Survivor Tuğçe elenmiş ohh survivor sadece performans değil
Güneşli ama sonra ne olacak bilmemgünaydınnnn
günaydın canım
Toksin ve Ödem Atıcı
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
Bağırsak Temizleyici
1 çay bardağı sade kefir
Umayetoksları ..şaşmaz :)
Bende bugünü yoğurtla geçireyim öğün yanında ara öğünlerde mutlaka yiyorum zaten, en iyisi bugün ful yoğurt olsun becerirsembende yapıyorum ya .. çok keyifle yiyorum ... yaban mersini , çilek , kayısı , ananas karışımı ve az tarçınlı yoğurt bu ara favorim
Şu Murat Boz Aslı'yı aldatmamış sanırım içim bir rahatladı kiMagazin haberlerine bakıyorum da Survivor Tuğçe elenmiş ohh survivor sadece performans değil
Çok pis yayımmbak işte bu da yusuf ...tamamen görsel hafıza ..terazi ikizler benim kanka burçlarım ordan karıştı .. bir kovanın en iyi anlaştığı burçlardır .
Rahmetli anamda ikizlerdi .
10 haziran .. severim ikizleri .. teraziyi ..
bir de yayı tabiiimr değnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?