- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
AynenBende kabul etti bileee.hadi bakışak
Sizde çok tatlısınız eşinle de çok yakışmışsınız Allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun.AynenÇok tatlısın ya kuzular da öyle maşallah size
Amin kuzum cümlemizi inşallah Rabbim çok mutlu etsinSizde çok tatlısınız eşinle de çok yakışmışsınız Allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun.
Ozaman camiyo dene istersen olmazsa göndermezsinAy eşim kabul etmiyor kursu. İlla itiraz eder kabul ettirene kadar göbegim çatlaren iyisi hiç gitmesin
Ben anca cumaya gecerim nasipse bulisuyoruz ama kısa maalesef biz arefe bayramın birinci günü kv oluruzNapıyon abla
Bacılara kavuşuyoz Perşembe ye
Günaydınnn tünaydınn kızlarrr umarım herkes iyidir
Olur tabi canım ister buradan ister özelden adını yaz ekleyeyimAhu060812 Abla bu arada sana yazıcam unutuyorum.. Son fotoğrafını gördüm instagramdan vee ilk tanıyamadım morlu olanın sen olduğunu zor anladım Değişim süper
nehirnil111 Yaa benim de instagramım var sen de istersen takipleşsek mii Burda tanıştığım arkadaşlarımı instagramdan görmek güzel oluyor
Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.Kaçak gelmiş kaptan sana seslendiydi cuma bildirimi icin
Ovv çok kötü olmuş çok geçmiş olsun ..Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Teşekkür ederim canımm sağoalsın Kaz uçarda Laz uçamaz mı dedim kendimcede yer çekimine yenikdüştümOvv çok kötü olmuş çok geçmiş olsun ..
Çok geçmiş olsun bitanem..Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Sağoalsınn güzelim cansın çokteşekkür ederim umarım herkes iyidir özleidm valla sizleriiÇok geçmiş olsun bitanem..
Geçmiş olsun kuzum yaaaTatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Cansınn sarı papatyamm görünmez kazaa kuzumm yada benim tezcanlılıgım şükür iyiytmGeçmiş olsun kuzum yaaaDikkat et kendine seviliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?