Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 güle güle kullan pembişlerini.
sen bi ara gri gibi bi kaplama göstermiştin ? o koltuklar değil dimi bunlar başka ?
sanki o kanepeydi bunlar farklı bi takım

cnm eski koltukalrım
döşeme rengi boya ile tutmadı , yeniden döşedilerr

nazara mı geldim neden dagıldım bilemiyorumki

Aplaaa yok mu banada iki afilli sözün..ne zaman çözecem bu düğümü harbi durunca şevk gidiyo şevk gidince duraksama gitmiyo bi kısır döngü içine giriyon ama ben bu hafta kırıcam inşallah regl ile yaa çok istiyorum artık

cnm eski koltukalrım
döşeme rengi boya ile tutmadı , yeniden döşedilerr

nazara mı geldim neden dagıldım bilemiyorumki
Bu sadece senlik bir durum değil banu , diyete ara veren herkeste bu adaptasyon zorlugu görünür .
Tek yapmanız gereken buranın ortamını iyi degerlendirmek ve tabiki ausun çivili sopasını

Fıstıktandır o fıstıktan. Ben hiç sokmuyorum o mereti eve. Olunca durmam çünki. Bitmedi mi dahaaa

Şu mesajını görmeden sanada cevap geliyordu inan .içime dogmuş .

Ahun senin sorununda burdan uzak olmak ...
Misal verecek olursam saraycamın o hafta kilo verip aldıgını taaa hafta başından bilirim
Günlük mesaj sayısından buralarda olmadından helede hiç ortada yoksa kesin tozotuyordur
Çogunuzu o kadar iyi tanıyırumki ...

Spor spor spor. Sporsuz gitmiyor canım. Bu kadar yırtınmam ondan. Aramızda kalsın çoğu gece bacaklarımın sızısından uyuyamıyorum
69 tabii ki hayal değil. Çok yakınsın aslında 2 hafta dişini sıksan tamamdır

nehirnil111 ahh be güzelimm anlamıyorum kii nedennn bir anlasammm kg mu da göstertmiyorumm ki anlayamadımm yaaa
Bende anlayamıyorum tartım mı bozuk diyorum bilemedim
Merhaba kilo bildirimi ypaayım.
geçen hafta : 74
bu hafta 73,2
giden 800 gr

sonuctan memnun değilim. 74 yeni gelmişti gitmesi normal. en azından 72 küsürü görürüm diyordum.
neyse, umutlar haftaya kaldı
Olsun canım tebrik ederim 72 göz kırpmış sana haftaya yamacında
İnşallah kaptanım tartım mı bozuldu diye düşünmüyor değilim ama ona pislik atmakta istemiyorum

Allah kavuştursun azmış bari ama insana 1 gece bile zor geliyor bilirim eşim kolundan ameliyat olmuştu erkek koğuşu yanında da bırakmadılar 1 gece zor geçmişti

Harikasın canım tebrik ederim

Bunus can bak istediğinde verebilmişsin .
Devamini dilerim canım hadi 99 lar seni bekliyor çok değil kararlı olursan birkaç haftaya görürsün inş

Ins ablasinin gülü :)) tartinin basinda bu kadar sevinmemistim epeydir.
90 lari zaten en son 3 sene once hamile kalinca gormustum.

Bu sadece senlik bir durum değil banu , diyete ara veren herkeste bu adaptasyon zorlugu görünür .
Tek yapmanız gereken buranın ortamını iyi degerlendirmek ve tabiki ausun çivili sopasını

ya evet o ççiviye bi takıldımmm gitti kilollarımm
yarındna itibaren toparlayacagım
bugün burada bir veda partisi gibi birşey varda
yarından itibaren inanki hergün düzenli menüleirmle sporumla buradayım

Kızlar domtisler eylüle kalmaz yahu benim bahçede nerdeyse kızarmaya başladı ...
Benim de bir saksım var domtis. 1 tane olunca duygusal bağ kurdum slata yaparız diyeni merdaneyle kovuyorum. Kıyamam yavrularım onlar benim. Ama daha yemyeşiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…