Nare83 güle güle kullan pembişlerini.
sen bi ara gri gibi bi kaplama göstermiştin ? o koltuklar değil dimi bunlar başka ?
sanki o kanepeydi bunlar farklı bi takım
Bir iki krlamda ben edeyim ...
Ada canım senin bu haftaki durumu bilmiyorum ama diger arkidişleri gördüm bu hafta ..
Banu karar verip tekrar dönmen şart sen istersen yaparsın . Menü vermeyle başla söz ver bakim bugun menü vereceksin.
@saydin78 bacım senle yan yana yemek yedik iyi gözlemciyimdir he
Bahanelerin çok olsada asıl sebep yemenden kaynaklı gibi duruyor ... Başladıgın noktaya lütfen tekrar gelme!!!
Sende daha sık burda ol ve menü bildir lütfen
Gelelim daktırıma, anammm bahanede bahane kaç gündür bi kiloyu bile yazamadın
Daktırım ausun dediği gibi siz daha öncede bu işle bu bebelerle verdiniz kiloları.
Sihirli kelime KARAR VERMEK !
Hadi
Aplaaa yok mu banada iki afilli sözün..ne zaman çözecem bu düğümü harbi durunca şevk gidiyo şevk gidince duraksama gitmiyo bi kısır döngü içine giriyon ama ben bu hafta kırıcam inşallah regl ile yaa çok istiyorum artıkBir iki krlamda ben edeyim ...
Ada canım senin bu haftaki durumu bilmiyorum ama diger arkidişleri gördüm bu hafta ..
Banu karar verip tekrar dönmen şart sen istersen yaparsın . Menü vermeyle başla söz ver bakim bugun menü vereceksin.
@saydin78 bacım senle yan yana yemek yedik iyi gözlemciyimdir he
Bahanelerin çok olsada asıl sebep yemenden kaynaklı gibi duruyor ... Başladıgın noktaya lütfen tekrar gelme!!!
Sende daha sık burda ol ve menü bildir lütfen
Gelelim daktırıma, anammm bahanede bahane kaç gündür bi kiloyu bile yazamadın
Daktırım ausun dediği gibi siz daha öncede bu işle bu bebelerle verdiniz kiloları.
Sihirli kelime KARAR VERMEK !
Hadi
Bu sadece senlik bir durum değil banu , diyete ara veren herkeste bu adaptasyon zorlugu görünür
cnm eski koltukalrım
döşeme rengi boya ile tutmadı , yeniden döşedilerr
nazara mı geldim neden dagıldım bilemiyorumki
Fıstıktandır o fıstıktan. Ben hiç sokmuyorum o mereti eve. Olunca durmam çünki. Bitmedi mi dahaaaseverim kız sevmem mi, ama mezuniyet için seni beklersem kaptan çiğ çiğ yer beni,
yediklerim iyice azaldı ama yinede az verdim, artık yavaşlıyor mu yoksa 2 günlük fıstık kaçamağından mı bilemiyorum.
Şu mesajını görmeden sanada cevap geliyordu inan .içime dogmuşAplaaa yok mu banada iki afilli sözün..ne zaman çözecem bu düğümü harbi durunca şevk gidiyo şevk gidince duraksama gitmiyo bi kısır döngü içine giriyon ama ben bu hafta kırıcam inşallah regl ile yaa çok istiyorum artık
Spor spor spor. Sporsuz gitmiyor canım. Bu kadar yırtınmam ondan. Aramızda kalsın çoğu gece bacaklarımın sızısından uyuyamıyorumigde maşallah tebrik ederim kuzum.
ne güzel kilo vermişsin. 70 i bile görmeden 69 küsür.
darısı başımıza. 6 lı rakamlar sanki hayal gibi bana. 71 den gr inemedim maalesef ben , durgunluk laneti..
senin adına sevindim
umarım daha da çook gider ileriki haftalarda
Bende anlayamıyorum tartım mı bozuk diyorum bilemedimnehirnil111 ahh be güzelimm anlamıyorum kii nedennn bir anlasammm kg mu da göstertmiyorumm ki anlayamadımm yaaa
Olsun canım tebrik ederim 72 göz kırpmış sana haftaya yamacındaMerhaba kilo bildirimi ypaayım.
geçen hafta : 74
bu hafta 73,2
giden 800 gr
sonuctan memnun değilim. 74 yeni gelmişti gitmesi normal. en azından 72 küsürü görürüm diyordum.
neyse, umutlar haftaya kaldı
İnşallah kaptanım tartım mı bozuldu diye düşünmüyor değilim ama ona pislik atmakta istemiyorumOyyy oyyyy nehirim kapadım gözlerimi okurken .
1 günde o nasıl bir artı . Regl den olduğunu bildiğimiz için içimiz rahat ... haftaya sana cepte bol eksiler var .
Ama 55 harbiden can sıkıcı olmuş .. ve bu hafta itibarı ile takımın en düşük kilo ünvanını senden almama neden olmuş
sağol canım benim ... pazar gecesi dönecek ...yatcaz kalkacaz yatacaz kalkacaz hesabı yapıyorum şu an
Hazır mıyız çıtırlar
Bir bildirim patlatayım da ortalık şenlensin yahuCamış gibi de yatmışım bu saate kadar ohhh mis. Canıma değsin.
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 69. 800
Fark:1.6
Yüzde: 2.24
Başta keptınımız eli maşalı aus olmak üzre hepinize tek tek teşekkür ediyorumSiz olmasaydınız beni tekrar aranıza almasaydınız ben yine gelirdim bu kiloya ama kim bilir ne zaman... Belki de gelemezdim bilemedim şu an
Bunus can bak istediğinde verebilmişsin.
Devamini dilerim canım hadi 99 lar seni bekliyor çok değil kararlı olursan birkaç haftaya görürsün inş
Afiyet olsun ablacım. Yarasııınnn metayı daha hızlı çalıştırsıınnnigdedali bugün ipek isotu denedim gercekte ćok ğüzel benim aldıgımdada farklıymış ben aralarinda fark vardır diye hiç düşünmedim
Bu sadece senlik bir durum değil banu , diyete ara veren herkeste bu adaptasyon zorlugu görünür.
Tek yapmanız gereken buranın ortamını iyi degerlendirmek ve tabiki ausun çivili sopasını
Amin inşallah kuzumAfiyet olsun ablacım. Yarasııınnn metayı daha hızlı çalıştırsıınnn
Benim de bir saksım var domtis. 1 tane olunca duygusal bağ kurdum slata yaparız diyeni merdaneyle kovuyorum. Kıyamam yavrularım onlar benim. Ama daha yemyeşillerKızlar domtisler eylüle kalmaz yahu benim bahçede nerdeyse kızarmaya başladı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?