Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen begüm 3 saat 4 saat en fazla saat uyuyorum
uykuyu seven bir yapım yok en fazla 6 saat uyurum ama
bu aralar cidden az uyudum buda tatlı istegi ve kh istegi yapıyor
uyu yapıyor, bugün uyumayı temenni ediyorum

bende çok uyku sevmem ama uykumada kanmam lazım yoksa çocuk gibi huysuz oluyorum başım sersem gibi oluyor
az uyku tatlı isteğimi yapıyormuş ilk defa duydum
inşallah uyursun bugün

hu huuunasılsın

@Ausencia evet dün suyu çok içtim farkındayım. 2.5 3 den fazla icmemeye gayret edeceğim. Bence de kuruyemiş çok etkiliyor. Abarttim sanırım.

o kadar suyu nasıl içebiliyosunuz,benim midem bulanıyo başım bi tuhaf oluyo,bide wc den çıkamıyorum
Ne yapıyorsunuz fıstıklar

hitaplarımız cız lı coz lu olmasın lütfen please
iyiyim balım sen nasılsın?

ecemavi
canım hoşbulduk
Bu cadı başlamadı mı menü yazmaya
onun yeriine ben yazayım menü

sabah diş dr gittim. uzak bir yerde çok erken çıkmam gerektiği için kahvaltıyı 7 de yaptım. Ve işe 13 te döndüm. Açlıktan midem mırıldanıyordu

elhamdulillah iyiyim Begümüm diyete uyduğum sürece ve İŞTAH ve NEFSİZLİK kerataları bana musallat olmadığı sürece çok iyiyi çokkk, elhamdulillah
Nihayet dişlerimi dişlerimi de yaptırdığım için extra mutluyum. Tüm arkalar bitsin önleri de yenileyeceğim inşallah. bi de zayıflayıp göğüslere de ayar çektirirsem, bayılacam kendime, deymeyin keyfime

Iyiyim Banum şükür..temizlik yapiyorum otur kalk usulü:))bide arti temizliyorum iste..diyet spor..sen nasilsin ?

aynen ya çok canımı sıkıyor benim artı temizlemek
çok kızıyorum kendimee 63 leri görmüşken 66 lardayım yine

evet cnm şeker düşüyor az uyuyunca
kh ve şeker yersin yada bendede öyle oluyor olabilir

hitaplarımız cız lı coz lu olmasın lütfen please
iyiyim balım sen nasılsın?
Bak ya aklın neye gidiyor hiç aklıma gelmemiştiballı çörekcik naber
Az önce habelerde saat 2 tekrar bir yagış geldigini söyledi amin kuzum amin !!!!

Rabbim korusun resmen İstanbul felç oldu bir tane daha kaldırır mı bilmiyorum

Olsun banum kendine hemen geldin hamd olsun... PAtron duymasın ben 81.8 i görmüştüm bayramdan hemen sonra Sonra sıktım da 79.7 yi görünce geri geldim aranıza

ooo sıfır kilometre olcan desene

Bak ya aklın neye gidiyor hiç aklıma gelmemiştiballı çörekcik naber

Rabbim korusun resmen İstanbul felç oldu bir tane daha kaldırır mı bilmiyorum
Az önce cevreyi gezdim biraz minik cadıyla. bazı dükkanları su basmış öyle bekliyorlardı kendi aralarında konuşup ....şurda şöyle böyle olmuş millet oturmuş aglıyor diyordu...
Aminnnn inşallah çabuk atlatır gecer umarım...

allah yardım etsin herkese,maddi hasar vermesin,verdiği yerler var tabide en az hasarla atlatırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…