Aman deme yol.yakınken ...Eee o zaman bi kötü haber daha :)) en kolay bölümünü yapiyosun bacim..level 2 hele 3 anam anam ama gercekten faydasi oluyor deger yani..
Hoşgeldinhuhuuuuuu
@igdedali kaptanin menü ne karbonlu demwsine serzenişte bulunmuşsun hayatım oradaki pogaca lafi işte o hosuna gitmeyen yoksa sen ona poğaça degilde yulaf yatağında lor deseydin aferimi alırdın benden demesi
Iyiyim Banum şükür..temizlik yapiyorum otur kalk usulü:))bide arti temizliyorum iste..diyet spor..sen nasilsin ?
hülyaaaaa nasılsınn görüşemiyoruzzzzz
Hayirrr devam zaten 27 dk bacim..5 isinma esneme..bitiveriyor..sizo gordukce benimde yapasim geliyor belki başlarım yarin..Aman deme yol.yakınken ...
aynen begüm 3 saat 4 saat en fazla saat uyuyorum
uykuyu seven bir yapım yok en fazla 6 saat uyurum ama
bu aralar cidden az uyudum buda tatlı istegi ve kh istegi yapıyor
uyu yapıyor, bugün uyumayı temenni ediyorum
huhuuuuuu
@Ausencia evet dün suyu çok içtim farkındayım. 2.5 3 den fazla icmemeye gayret edeceğim. Bence de kuruyemiş çok etkiliyor. Abarttim sanırım.
Ne yapıyorsunuz fıstıklar
Az önce habelerde saat 2 tekrar bir yagış geldigini söyledi amin kuzum amin !!!!Sakinledi gibi şuan böyle devam etse ne olurduk bilmiyorum Rabbim felaketlerden korusun
elhamdulillah iyiyim Begümümbende çok uyku sevmem ama uykumada kanmam lazım yoksa çocuk gibi huysuz oluyorum başım sersem gibi oluyor
az uyku tatlı isteğimi yapıyormuş ilk defa duydum
inşallah uyursun bugün
hu huuunasılsın
o kadar suyu nasıl içebiliyosunuz,benim midem bulanıyo başım bi tuhaf oluyo,bide wc den çıkamıyorum
hitaplarımız cız lı coz lu olmasın lütfen please
iyiyim balım sen nasılsın?
Iyiyim Banum şükür..temizlik yapiyorum otur kalk usulü:))bide arti temizliyorum iste..diyet spor..sen nasilsin ?
bende çok uyku sevmem ama uykumada kanmam lazım yoksa çocuk gibi huysuz oluyorum başım sersem gibi oluyor
az uyku tatlı isteğimi yapıyormuş ilk defa duydum
inşallah uyursun bugün
hu huuunasılsın
o kadar suyu nasıl içebiliyosunuz,benim midem bulanıyo başım bi tuhaf oluyo,bide wc den çıkamıyorum
hitaplarımız cız lı coz lu olmasın lütfen please
Bak ya aklın neye gidiyor hiç aklıma gelmemiştihitaplarımız cız lı coz lu olmasın lütfen please
Az önce habelerde saat 2 tekrar bir yagış geldigini söyledi amin kuzum amin !!!!
Olsun banum kendine hemen geldin hamd olsun... PAtron duymasın
aynen ya çok canımı sıkıyor benim artı temizlemek
çok kızıyorum kendimee 63 leri görmüşken 66 lardayım yine
evet cnm şeker düşüyor az uyuyunca
kh ve şeker yersin yada bendede öyle oluyor olabilir
elhamdulillah iyiyim Begümümdiyete uyduğum sürece ve İŞTAH ve NEFSİZLİK kerataları bana musallat olmadığı sürece çok iyiyi çokkk, elhamdulillah
Nihayet dişlerimi dişlerimi de yaptırdığım için extra mutluyum. Tüm arkalar bitsin önleri de yenileyeceğim inşallah. bi de zayıflayıp göğüslere de ayar çektirirsem, bayılacam kendime, deymeyin keyfime
Bak ya aklın neye gidiyor hiç aklıma gelmemiştiballı çörekcik naber
Rabbim korusun resmen İstanbul felç oldu bir tane daha kaldırır mı bilmiyorum
Az önce cevreyi gezdim biraz minik cadıyla. bazı dükkanları su basmış öyle bekliyorlardı kendi aralarında konuşup ....şurda şöyle böyle olmuş millet oturmuş aglıyor diyordu...Bak ya aklın neye gidiyor hiç aklıma gelmemiştiballı çörekcik naber
Trafik insan seli araba seli....Bak ya aklın neye gidiyor hiç aklıma gelmemiştiballı çörekcik naber
Az önce cevreyi gezdim biraz minik cadıyla. bazı dükkanları su basmış öyle bekliyorlardı kendi aralarında konuşup ....şurda şöyle böyle olmuş millet oturmuş aglıyor diyordu...
Aminnnn inşallah çabuk atlatır gecer umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?