Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo benim eskiden 64 gunu buldugunu bilirim rekorum 70li bir rakamdi dogumdan sonra biraz sure kisaldi 30lu 40li rakamlar kilo verdikce iyice duzeldi.... tabii spor sart minnakim ama sen calisiyorsun anca yetistiriyorsun hakli olarak...
Elimden geldiğince yapıyorum artık ne yapalım kuzum
Ayy inşallah canım benim

Cook pis hirs yaptim bende burada kendime bi gun minnak ada dedirtmezsem Ausencia ahanda kaptanida etiketliyommmm ..

Ben sana seve seve derim

Ausencia kaptanim bir seyi merak ettim. Neden siyah cay tuketmeyelim . Bunu duymamistim daha once. Bende kansizlik oldugu icin gunde 1-2 bardagi gecmiyordum severim cunku keratayi
Demir ilaclari zaten beni bu hale getirdi. Insan demir ilaci kullaninca su borekleri donuyor basinda. Ben de kirmizi pancar tuketiyorum bu yaz daha iyi geldi

caytabagi bizim kulkedisine bak sennn.
Buraya yemek temizlik yapiyim deyi.
Isi gucu birakip spor yapiyi.
Vay seni vayyyy
Hele hele ettigi laflara. Nazar mi ettin ne ettin sag bacagim agriyi yel mi durdu spordan mi oldu anlamadim.
Sen yat yorulma morticigim ben ikimizin yerine de kosarim

Spor yok doğru düzgün bir yemek düzeni yok çok artıda olmasam da istediğim ekside de değilim bu haftayı hiç böyle planlamamıştım
haftaya düzene sokarsın sen, bence gayet başarılısın korumada, mezuniyetten sonra takibinde olacağım, zira ben hiç koruyamadım kilolarımı

igdedali igdosum bugun sag bacagimda bir sizi agri var. Gece acikta yattim esiyordu da bayagi. Yel mi durdu spordan mi oldu anlamadim. Sol iyi sukur. Denk gelmistim bi yorumunda spor sakatlanmasi yasadigini soylemissin. Nasil anladin spordan oldugunu ve ne yaptin da gecti ? Agri kivrandiriyor cok fena

Dün gece uzun zamandır yaşamıyorum uykudan uyanıp yedim moralim bozuldu ama bugün devam inşallah
Canim bir seye mi sıkkındi abla? Stres bazen boyle seyler yaptirabiliyor insana o nedenle sordum. Aynen devam tabii bugun, pire icin yorgan yakilmaz degil mi

haftaya düzene sokarsın sen, bence gayet başarılısın korumada, mezuniyetten sonra takibinde olacağım, zira ben hiç koruyamadım kilolarımı

Sağol canım zaten baktım gidiyorum hemen frenliyorum ama işte bakalım bu dönem geçsin bir Sende gitme hepimiz burada koruyalım

Kansızlık yapıyor diye duymuştum canım bir de siyah çayın bir vitamini faydası da yok ki bence söyledikleri yazın harareti alır kışın ısıtır açıkcası bunun içinde içilmez gibi yazın yakıyor beni harareti almasını bıraksiyah çay yerine alışkanlık edinip yeşil çay demlesen mesela mis gibi ben her sabah içerim

Canim bir seye mi sıkkındi abla? Stres bazen boyle seyler yaptirabiliyor insana o nedenle sordum. Aynen devam tabii bugun, pire icin yorgan yakilmaz degil mi
Gecnis olsun kiz.
Cok yuklenme kendine

O hararet alir lafini kim uydurmus cok merak ediyorum gercekten

canım buna neden ne olabilir acaba,
Genelde gün içinde yaşanan üzücü bir olay sebep olur derdi bizim hocalar. Ya daa kan şekerinde bir düzensizlik varsa o da sebep olur gece yemelerine. Bir dönem bende de olurdu. Hatta buraya geldiğimde bile gece uykudan kalkıp dolabın önünde bulurdum kendimi... hemen yatağa dönerdim. Kan şekerini düzenlemek için 3 aydır her bitki çayıma mutlaka kabuk tarçın ekliyorum. Ve baş ucumda su oluyor yatarken. Açlıkla susuzluk beynin aynı noktasında vücuda uyarı gönderiyor. Çoğunlukla da karıştırılıyor bu ikisi. Gece yeme isteğiyle uyanıp su içtiğimde o açlık geçmiş oluyordu... Antepia27 ablacımm havalar sıcak suyunu daha bol iç. Ve tarçını her bitki çayına hatta kahvene falan da ekle... Yine de olursa bir uzmanla görüşmeyi tavsiye ederim sana. Çünkü gece yemeleri pek irade işi değil(eğer uykudan uyanıp da yiyorsan). Çünkü uyku hali bilinçli olduğumuz bir hal değil

Geçmiş olsun canımm. Sabah uyku mahmuru okudum. Daha ben yazacaktım sana. Şöyle ki spor yaparken 3 tane sakatlığım var benim... Birincisi yanlış ayakkabıyla koştuğum için olmuştu lisedeyken. Koşarken zorlanma hissettim ama bırakmadım. Ertesi gün ayak bileğimde ödemle uyandım. 2. si ağırlık çalışırken yeterince ısınmayıp omzumda lif zedelenmesi oluşmuştu. O dönem 20-25 kiloyla çalışırdım ama 5 kiloyla sakatlanmıştım şaka gibi... Bunun dışında yürürken ayağım boşluğa geldiği için belimi sakatlamışlığım da vardır...
3. de sırt kaslarımı güçlendirmeden ağır sırt egzersizleri yapmıştım ve 1 ay neredeyse yürüyemedim ayağa kalkamadım. Hala daha yataktan ters kalktığımda bi gösterir kendini. Tam mekik çekemem mesela...
Sakatlığı nerden anlarsın. Spor yaparken yağlardaki yanma ağrısı gibi değil kemikten kastan gelen ağrı hissettiğinde ya hareketi yanlış yapıyorsundur ya da o hareket için kasların hazır değildir henüz... O bahsettiğim kemik ağrısını hissettiğinde kesinlikle bırakman gerekir. Ne egzersizler yapmıştın son birkaç. gün saatleriyle bi yazar mısın ?

O hararet alir lafini kim uydurmus cok merak ediyorum gercekten
Hararet falan aldığı yok ama kendisine benim de bağımlıığım vardı. 1 demlik çayı tek başıma içer kalkardım. Önce açık çay içmekle başlamak gerekiyor. Ben sadece dem içerdim... Yavaş yavaş kahvaltı hariç çayı bıraktım. Ama sabah kahvaltıda o çay içilecek arkadaş

Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah

Bugün yemek fenaydı aç kaldım sabah kahvaltıda yapmamıştım akşam kaçırdım diye 1 kase çorba 100 ml ayran ile duracağım şimdi
Yokmuydu hafif şeyler canım aç kalıp sonra eve gidince saldiriyoruz herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…