Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kadar etkiler bilmiyom ki kuzum.
Tatil dönüşü haftaya olmazsa ben de yapiyim bakiyim sana yararsa
şu kadar gram bu kadar kalori,onu yersem sınırı geçer.bunu yersem geçmez. kafamda deli sorular,keşke almasaydım kafam daha rahattı
Ben diyete ilk başladığımda nisan ayında, mutfak tartısında zeytinin çekirdeğine kadar ayrı ayrı tartardım. Ama takıntoçı yapıp iyi kilo verdim. Bayağadır tartma gereğim olmadı, ezberliyor insan zamanla zaten...
Spor Bildirimim :

Koşu: 30*4=120
Yürüyüş: 120*2=240
Zumba: 20*3=60
Egzersiz: 20*3=60

TOPLAM:480 point

Ausencia igdedali
Spor çarpım kurallarınızı anlamadım yaaa hangi sayfada yazıyordu acaba?
Kızçeler that sugar diye bi belgesel keşfettim. Şekerin zararları ve vücudumuza etkisi üzerineymiş... Merak ettim epey. Eğer mantıklı bulur beğenirsem size de önerecem. Şimdi onu izlemeye koyuluyorum
Youtube tan mı izledin canım ben de bakiyim
Yarın saçlarımı kestiriyim iyi dedin, benimki de belime kadar vallaha boş yere ağırlık.

Sabah 9:30
1,5 haslanmis yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dilim tam bugday
6 zeytin, domat, salatalik, dereotu

Ara 11:30
Sekersiz turk kahvesi
15-20 tane bogurtlen, 20 leblebi (avuc ici)

Öglen 14:30- 15:30 arasi
8 kasik patlican
3 dilim tam bugday
3 kasik yogurt

Ara 18:00
2 fincan yesil cay, 2 tane kurabiye

Akşam 20:30
1 tane kucuk uskumru izgara
Domates, roka, sogan

2 litre su

Sporum
35 dk sabah
20 dk aksam tempolu yuruyus
55 dk = 110 puan

Ausencia igdedali

yds yüksek lisans ya da doktora için yabancı dil sınavı.çoktan seçmeli ingilizce sınav yani. kurum gib mi sizin .uzmanlık için mi girceksiniz:)

yds yüksek lisans ya da doktora için yabancı dil sınavı.çoktan seçmeli ingilizce sınav yani. kurum gib mi sizin .uzmanlık için mi girceksiniz:)
Bak o sinava hic girmedim. Ondan bilmiyormusum. Benim kurumum unvan degisikligi sinavi acti. Ona girecegim.

bende liseden beri sevmem ingilizceyi ama mecbur işte yoksa doktora yalan olcak :/ benim de durum iç acıcı değil sürünmeden hallice

Yazmaya alisik oldugum icin yaziyorum ben kimseye akil vermiyorum lutfen oyle anlamayin.
En problemli olarak kimseye akil vericek durumda degilimki zaten.
Kiz bonuscanim
Sen yaz kiZ.
Okuruz hep.
Burasi birbirimize destek icin var.

Bak o sinava hic girmedim. Ondan bilmiyormusum. Benim kurumum unvan degisikligi sinavi acti. Ona girecegim.
bende gibtesiniz sanmıştım :) sağlık bakanlığındasınız sanırım :) kolay gelsin inşallah istediğiniz gibi olur. yds eskiden üds idi son 3 yıldır adı yds oldu . benim girmediğim sınav yok, arada ösymden kombine satın almayı düşünüyorum belki daha ucuz olur. bu sınava da daha defalarca girerim gibi bir his var içimde , yeterli çalışmadım da yüksek olasılıkla avcumu yalıycam

Benim de baslamam lazim.
Ama vakit bulsam spora gidiyor.
Su 64 falan bi olsam baslayacagim bende ders calismaya.
Sarayca ablam bi ders topigi acalim mi cay tabagim ne dersin
benim topik var yds için, arada başka arkadaşlar yazıyor oraya. ben buralarda

Yemezsin kuzum.
Ben ilk zamanlar ne misafirler agirladim ama hic yemedim.
tebrik ettim kendimi. hiçbir şey yemedim , benki çay tiryakisiyim o demliğin dibini görürüm yetmez paşa çayı yaparım. sırf acıktırıyor diye çay bile içmedim. ay ben olmuşum sonunda

Bak uds desen bilirmisim
Her seyden haberin var bakiyorum hangi bolumdensin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…