Eski mortim nerelerdesinEvet hakkınızda hayırlısı olsun
Buda güzel
Tabiki bebeler
Tatil dönüşü haftaya olmazsa ben de yapiyim bakiyim sana yararsaNe kadar etkiler bilmiyom ki kuzum.
Ben diyete ilk başladığımda nisan ayında, mutfak tartısında zeytinin çekirdeğine kadar ayrı ayrı tartardım. Ama takıntoçı yapıp iyi kilo verdim. Bayağadır tartma gereğim olmadı, ezberliyor insan zamanla zaten...şu kadar gram bu kadar kalori,onu yersem sınırı geçer.bunu yersem geçmez. kafamda deli sorular,keşke almasaydım kafam daha rahattı
Spor çarpım kurallarınızı anlamadım yaaa hangi sayfada yazıyordu acaba?
Youtube tan mı izledin canım ben de bakiyimKızçeler that sugar diye bi belgesel keşfettim. Şekerin zararları ve vücudumuza etkisi üzerineymiş... Merak ettim epey. Eğer mantıklı bulur beğenirsem size de önerecem. Şimdi onu izlemeye koyuluyorum
Yarın saçlarımı kestiriyim iyi dedin, benimki de belime kadar vallaha boş yere ağırlık.yok anam don bile farkettirir 100 gram neme lazım
Eskiden saçlarım kalçama kadar uzundu. Bi hışım gidip çene boyunda kestirdim. Tartıya çıkmıştım 1 kilo vermiştim. Bu hafta Lunya benden çok verecek olursa saçı kazıtırım aklımda o var
yds yüksek lisans ya da doktora için yabancı dil sınavı.çoktan seçmeli ingilizce sınav yani. kurum gib mi sizin .uzmanlık için mi girceksiniz:)Yogurda kuru meyvelerden varsa dilimle ye. Olmadi yogurda uzum kat ye. Ben 2 sabah kahvaltisini oyle yaptim tatli istegi kalmadi.
Benim kurum sinavi. Yds ne oluyordu. Yaslandim artik sinav takip edemiyorum
Dur kuzum daha persembe var. Bak ben saf pro dusunuyorum. Istersen bana eslik edebilirsin
Direnmez miyim
Bak o sinava hic girmedim. Ondan bilmiyormusum. Benim kurumum unvan degisikligi sinavi acti. Ona girecegim.yds yüksek lisans ya da doktora için yabancı dil sınavı.çoktan seçmeli ingilizce sınav yani. kurum gib mi sizin .uzmanlık için mi girceksiniz:)
bende liseden beri sevmem ingilizceyi ama mecbur işte yoksa doktora yalan olcak :/ benim de durum iç acıcı değil sürünmeden halliceakşam geç yediğin için bulduğun çözüm harika canım. Aynen devam...
Kahve kokla. Deriiin derin al içine kokusunu
Oyy bana yds deme çaytabağımm. Mafetti beni o sınav. 18 aldım yav 18... diyorum ingilizce yok bende. Bu sene tekrara hazırlanıyorum
Benim ingilizce ana okulu seviyesinde o derece sevmembende liseden beri sevmem ingilizceyi ama mecbur işte yoksa doktora yalan olcak :/ benim de durum iç acıcı değil sürünmeden hallice
Kiz bonuscanimYazmaya alisik oldugum icin yaziyorum ben kimseye akil vermiyorum lutfen oyle anlamayin.
En problemli olarak kimseye akil vericek durumda degilimki zaten.
Yok abla daha baslmadim ben.
bende gibtesiniz sanmıştım :) sağlık bakanlığındasınız sanırım :) kolay gelsin inşallah istediğiniz gibi olur. yds eskiden üds idi son 3 yıldır adı yds oldu . benim girmediğim sınav yok, arada ösymden kombine satın almayı düşünüyorum belki daha ucuz olur. bu sınava da daha defalarca girerim gibi bir his var içimde , yeterli çalışmadım da yüksek olasılıkla avcumu yalıycamBak o sinava hic girmedim. Ondan bilmiyormusum. Benim kurumum unvan degisikligi sinavi acti. Ona girecegim.
benim topik var yds için, arada başka arkadaşlar yazıyor oraya. ben buralardaBenim de baslamam lazim.
Ama vakit bulsam spora gidiyor.
Su 64 falan bi olsam baslayacagim bende ders calismaya.
Sarayca ablam bi ders topigi acalim mi cay tabagim ne dersin
Sinava var o zaman. Simdiden basla kuzum sonra benim gibi tutusursunYok abla daha baslmadim ben.
Su 64u falan goreyim baslayacam.
Vakit bulunca spor yapiyorum.
tebrik ettim kendimi. hiçbir şey yemedim , benki çay tiryakisiyim o demliğin dibini görürüm yetmez paşa çayı yaparım. sırf acıktırıyor diye çay bile içmedim. ay ben olmuşum sonundaYemezsin kuzum.
Ben ilk zamanlar ne misafirler agirladim ama hic yemedim.
bende gibtesiniz sanmıştım :) sağlık bakanlığındasınız sanırım :) kolay gelsin inşallah istediğiniz gibi olur. yds eskiden üds idi son 3 yıldır adı yds oldu . benim girmediğim sınav yok, arada ösymden kombine satın almayı düşünüyorum belki daha ucuz olur. bu sınava da daha defalarca girerim gibi bir his var içimde , yeterli çalışmadım da yüksek olasılıkla avcumu yalıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?