Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim ingilizce ana okulu seviyesinde o derece sevmem
benim yine ilkokuldan mezun oldu da yetmiyor tabii. kursa yazıldım bir kez sınav için. hoca bana soru soruyordu kursta öğreniyim dersi diye. içimden küfrediyordum adama şerefs.z taktı bana diye halbuki adam faydama bir şey yapıyor üstelik soru sorsun diye para veriyorum. baktım benden iş çıkmıycak hepten bıraktım. bu sınavda da adımı yazıp çıkarım gibi

spor yap spor ... Yarın da detoks iyi fikir

Tahris olacak munasip yerlerin tovbe ya rabbim ya yikamiycanmi onu atese falan yaklasma ne olur ne olmaz
Bu mesajın ne anlama geldiğini biri bana açıklayabilir mi acaba
Bugun yaptigim egzersizlerden
Ben de yapıyorum bunları. Çok etkililer cidden

Normal film izleme sitelerinden izledim canım filmi

Allam bu ne kadan güzel bir menü yav. Maşllah maşallah. Antepia27 ablaaaa menü gönder menü. Bak senin morti aldı yürüyor ha

Cümleten Selamlarrrr Canlarrr
Sporumu yazayim menümü yazayım kacacagim..

2 saat tempolu yürüyüş
240 Point
Ausencia

Menüm
Sabah 10:30
Peynirli omlet
Domates salatalık
Kuru kayısı erik
Zeytin
Beyaz peynir

Akşam 16:00
Kıymalı taze fasulye
Bolll salata beyaz peynirli
Sütlü Türk Kahvesi
Yeşil çay
Su 2,5
igdedali GunesinKizi35 mortim

Mis gibi yürüyüşümü yaptım. Hee kızlara dedim siz ne kadan kilo almışsınız haydiyin yürüyüşe. Kandırdım valla Şimdi bir duj sonra cumburlop yatak...
Yarın kutsal Perşembe... Etinden sütünden herbişeyinden faydalanalım... Saf proları, detoksları uygulayalım... Moralleri de yüksek tutalım ki stresten ödem olmasın... Sonraaa gelsin eksiler yansın geceler Pelinsu eceleeer
Herbirinize leptin perisi gönderdim. Bu gece göbeklere kalçalara dalacaklar. Öyle tembihledim... İyi uykularınız olsun...

benim topik var yds için, arada başka arkadaşlar yazıyor oraya. ben buralarda
Sana bir tavsiye vereyim. Son 10 yilin yds uds sinavlari elinde varsa eger elinr sozlugu al tek tek her kelimeyi arastirarak cozmeye calis. Zaten 5 sinavi boyle ince ince cozersen netlerin artacak . Sozlukten korkma delicesine kullan sinava hazirlanirken .

Leptin perisini kucaklayip yatasim var

Spor çarpım kurallarınızı anlamadım yaaa hangi sayfada yazıyordu acaba?

1. sayfada yazıların arasında bir yerde

ooooo çok hoş morti

igdedali ya hani GunesinKizi35 yaniyordu at kili fircasi almisti yag surmustu ona karsilik yazmisim ama tekrar okuyunca keske demedim deyıl

neye keşke demedin değil anlamadım ben kafam bulanık biraz bu akşam sinirleriim oynak durumda azcık dur son 6 sayfayı tekrar okuyayım

Tahris olacak munasip yerlerin tovbe ya rabbim ya yikamiycanmi onu atese falan yaklasma ne olur ne olmaz

Bu mesajın ne anlama geldiğini biri bana açıklayabilir mi acaba

Bonusum ben daha yeni gördüm mesajı. Şimdi hayrişcim şöyle ben bugün at kılı fırçasıyla selülit kremi aldım anacım at kılı fırçasıyla 5 er dk er iki bacağımıda şettikten sonra kremi sürdüm ben bir yandım bir yandım bu arada yanma max 1 saate geçiyorum ilk 10 dk çok kötü almak isteyen arkadaşlar için ve mesela bazı krem veya losyonlar ısınınca deriden hissedersin ya bu öyle de değil baya baya içeriden yakıyor bacağına dokununca tek bir sıcaklık hissetmiyorsun ama ben sevdim şuan için bakalım neler olcak bide Bonuscum krem yıkanmıyor yani o yanmaya dayanman lazım zaten atıyorum yanmaya dayanamadın 10 dk sonra falan yıkasan etki edeceğini düşünmüyorum çünkü direk deri altından yanıyorsun dediğim gibi

Yemin ederim bi yanik kokusu aldim

Ne guzel biseymis o oyle senin cirpi bacaginda ne selulusu olur onuda anlamis degilim.
Ihtiyaci olanlanlarin onunden cekilin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…