Yemin ederim bi yanik kokusu aldim
Ne guzel biseymis o oyle senin cirpi bacaginda ne selulusu olur onuda anlamis degilim.
Ihtiyaci olanlanlarin onunden cekilin artik
yookkkkkkkkkkkk bakAusencia gördü 10 gün önce bi foto koymuştum benim bacaklarım vücuduma göre kalın gerçekten yani ayy 50 kilo hatun bunun bacağından ne olcak denecek gibi bi bacak yok bende yani baya kalın bir bacağa sahibim
Hani onceden boyle yapmissin cok iyi gelmis sana oyle demistin ya onu diyorum.
Aradan zaman gecmis diye dedim bunye unutuyor kacamakli kalorili yiyincede ona alisiyor.
Ne kadar zaman gectigini bilmiyorum tabiki.
Yanlis anlasilmak istemem ben ins anlatabildim
Yazmaya alisik oldugum icin yaziyorum ben kimseye akil vermiyorum lutfen oyle anlamayin.
En problemli olarak kimseye akil vericek durumda degilimki zaten.
Masumum biliyorum kiziyorsun ama 2 ogunlu diyet cok zor sürdürülebilir degil. Gel sen bunu 3 ogun yap. Bir dene.
Sahsen ben aksam yemesem bayginlik geciririm
Yazdım canımcım :) yoğunum birazNego kuzum mapustan ciktin her halde ama yazmamissin ya da ben mi kacirdim
Benim tontiş rakibim nerelerde, üşenmedim edebiyatımızda harika bir şiir uyarladım yarın için sanaigdedali
Günaydın herkese
günaydın kızlarrr
herkse gunaydin
dunku menum
sabah haslanmis yumurta
salata domates peynir
sonrasi iki saat arayla 4 kez ayran detoksu
2 yesilcay
3 lt ye ykin su
spor yok
Günaydın bacılar
Günaydınlar, sivasım serin iki gündür oh misss.
Fazla kaçırmadan dön aramıza şurada Eylül'e ne kaldı caaanımmmSelam herkese ban kalkmış :)
Üç gündür annemdeyim zaten. Diyet yapamıyorum, bayram sonrasına kadar da çok zor. Maalesef engel çok. Kaptanla da konuştum, yinede elimden geleni yapıcam en azından spor, abur cubur olmadan. Eylül de okulla beraber bende inşaallah düzene giricem.
Geçmiş olsun canım ters bir hareket yapmış olabilirsin çok yormadan kendini yapdiz kapağımda şişlik fark ettim.spor yapmadım esneme hareketleri yapıp kantaron yağı sürdüm ve sardım streçle dinleniyorum spor yapmadımigdedali
Aa ne oldu acaba geçmiş olsun canım uzak dur bakalım bir süre geçecek miYuzmeyi birakiyorum. Havuzda bir sey allerji yapiyor, resmen 2 gun salya sumuk hapsurukla geziyorum. Ramazandan once sorun yoktu bu sefer olustu. Hemde bu sicaklarda hic cekilmiyor dogrusu
Afiyet olsun ama bamya ayıklamak işkence çok severim eşim sevse bende yapardımBamya aldim ayikladim ilk defa yapiyorum. Bilmeden 1 kg daha sparis verdim yarin gelecekSanirim bu son almam olacak. Ayiklamak hic bana gore degil. Hemde bamya yani
Afiyet olsun canım çok sağlıklı görünüyorDolmaya yeni bir akim getirdim yarim bardak kuskusla yaptim pirincsiz
O nedir kızKızlar at kılı fırçası aldım birde selülit kremi aldım epey araştırarak bir çok kişinin fayda aldığı bir krem aldım fırçayla şimdi masaj yaptım ve kremi sürdüm yanıyommmmmmmmmmm Tülayyyyyyyyyyyyyy yanıyommmmmmmmmmmmmmmmm
AahhahahaSelam kızlar nasılsınız?
Tebriz / İrandan hepinize selamlar. Ancak girip selam verebildim. Hem çok koşturduk hem de burada internet yasaklarını aşmak zaman aldı.
Diyet filan yapamıyorum zaten dediğim gibi bu işe bayram ve 3 gün sonra gelecek olan reglimden sonra yogunlaşacağım.
kilo almış olma ihtimalım var çünkü şiş hissediyorum epey.
her akşam buranın misafirperver insanları yemege davet ediyorlar. bu akşam es geçtim çünkü çok yorulmuşum otel odama çekildim erkenden. erken dediysem saat 10 dan sonra. şu an saat 23.30 burada.
ben bu moddayım yani
hepinize sevgiler..
şeriniz..
Günaydın herkese
günaydın kızlarrr
herkse gunaydin
dunku menum
sabah haslanmis yumurta
salata domates peynir
sonrasi iki saat arayla 4 kez ayran detoksu
2 yesilcay
3 lt ye ykin su
spor yok
Günaydın bacılar
Günaydınlar efenimGünaydınlar, sivasım serin iki gündür oh misss.
günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
sanırım bu gün yola çıkar eşim, bende giderim büyük ihtimal..
bu sabah kilom 55.2 kg eğer yarın bildiremezsem diye yazıyorum.Ausencia
Aynen kaptanım datlu datlu konuscazDaydream-
White Lily
@Makbule007
Başka kim vardı Antalya da .... Nasipse yarın öğleden sonrabegum75 le Konyaaltında buluşuyoruz biz ...
Hülyacım sen o tarafa geçemem dedin ama ben yazayım yine de .
Gelnek isteyene mekan bildirimini özelden yazarım .
Seçtik biz di mi begümdadlu yiyip dadlu konuşaz
günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?