Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemin ederim bi yanik kokusu aldim

Ne guzel biseymis o oyle senin cirpi bacaginda ne selulusu olur onuda anlamis degilim.
Ihtiyaci olanlanlarin onunden cekilin artik

yookkkkkkkkkkkk bak Ausencia gördü 10 gün önce bi foto koymuştum benim bacaklarım vücuduma göre kalın gerçekten yani ayy 50 kilo hatun bunun bacağından ne olcak denecek gibi bi bacak yok bende yani baya kalın bir bacağa sahibim

Kiz doverim seni gece gece ne kadar kalin olabilir te allam ya bana kendü bacagimi olcturecek simdi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Saatlerimiz 06:30 u gösterirken ... bir adet uyanmış kahvaltısını yapmış ... kahvesini içen austan

Peerşembeniz Cumaya yaraşır olsun lütfen .
Bugün amassn bi günden ne olur demeden , dinlenmeniz ... ödem için bir şeyler içmeniz ... sporu ağır yapmamanız ama en azından yürümeniz .... karbonu kesmeniz ... yeşilliklerle günü donatmanız ... ve çok önemli geç uyumamanız ! Yarına o kadar şeyi değiştirir ki tartıda ....
Lütfen güzeller bu yazdıklarımı kendiniz için canınız istemiyorsa da takımınız için Allahın bir perşembesi uygulamayı çok görmeyin e miii takımınıza

Az biraz geçmişe baktım ...

Nego Konuştuğumuz gibi kendini Eylül diye şartlandırma ... en azından eve dönünce başla ... ne yaparsan kardır ve en azından artı değildir böyle düşün

@Portakal Sulu Ordek Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin sıkıntı her ne ise ...
4 çiğ köfte marulla ...hmmmmm ... olabilir ...öğlen olur ... sürekli olmazsa olur ... kişiyi şişirmiyorsa olur .. üzerine yakacak spor yapılıyorsa olur... akşam daha hafif tutulursa olur .... bak oluyormuş

Sarayca Yavrum 55.8 den sabaha çok bişey inmemiştir , çünkü uykusuz kalıyorsun ... bu gece bi gececik uyu mezuniyet aşkına 55.6 desek .... saf pro ve dinlenme ile cumaya 55.2 55.3 duruyor burdan .... amaaaaa 55.0 olursa

GunesinKizi35 At kılı fırçan hayırlı olsun

Nare83 Banum sen bu menülerle neler başardın ... ve unutma sana en iyi gelen gece ki o mideden gelen guuur guuur senfoni orkestrası

White Lily Malum haftan .... birden gelen şişliklerde malum... bugün sabah yazdığım ilk mesajı uygula ... maydanoz sapı da kaynatıp iç.... lütfen üşenme bazı şeyler ufak önlemlerle düzelir .... ve uyku ... suspushanimcim Canım seninde artını okudum ... tamamen ödem ... bunu atmak için maydanız suyu ya da kiraz sapı kaynatıp tüm gün içmeli ... ve fazla ayakta kalmamalısın bugün vicdanla beraber ödemler vicdana gelecektir bugün ... bugün ne kadar indiğini yazar m7sın bana canım , morallenelim ErSeSi Canım sende detoks sonucu ne verdin yazar mısın canım ? Bugün lütfen ekstra dikkat

igdedali Kuzummmm ohhhmmmmmmm de halaya ohmmmmmmmmmmmm

Menüler gayet güzeldi ... sporlarda .... tek tek alıntılamadığım kimsecikler bu dönem kusura bakmasın lütfen .... ancak bu kadar oluyot geçmiş birikip vakit dar olunca ....

Şimdi harika bir perşembeye başlayalım inşallah

Çıktım ben ...çok öptüm de çıktım

Yazmaya alisik oldugum icin yaziyorum ben kimseye akil vermiyorum lutfen oyle anlamayin.
En problemli olarak kimseye akil vericek durumda degilimki zaten.

bonusss ben hiç öyle birşey anlamadım :)

Masumum biliyorum kiziyorsun ama 2 ogunlu diyet cok zor sürdürülebilir degil. Gel sen bunu 3 ogun yap. Bir dene.

Sahsen ben aksam yemesem bayginlik geciririm

beni yoran açlık ve menüler dgeil cnm
hayat telaşı iş yeri belirsizligi hayatımda olan
başka olumsuzluklar
yoksa ben ne veridmse iki ögünle verdim ve bana yarayan en iyi yöntem o,

diger meseleler cnm sıkıyor açlık degil de

Benim tontiş rakibim nerelerde, üşenmedim edebiyatımızda harika bir şiir uyarladım yarın için sana igdedali

Lunyammmmmmm durumlar nedir şekerparemmmm ..... gitti mi 2 kilo

Günaydın herkese

Günaydınnnnn tatlım
Dün okudum tartısını sevdiğimin triplisi :)
Denk gelemiyoruz çok , nasılsın bakayım

günaydın kızlarrr

Günaydınnnnnn banummmm

herkse gunaydin
dunku menum
sabah haslanmis yumurta
salata domates peynir
sonrasi iki saat arayla 4 kez ayran detoksu
2 yesilcay
3 lt ye ykin su
spor yok

Günaydınnnnn bu gün iyi sonuç aldın mı sedacım .... devam değil mi ?

Günaydın bacılar

Günaydınnnnn aebenim canımmm
Ayrı düştük bacımmmmm

Günaydınlar, sivasım serin iki gündür oh misss.

Günaydınnnnnnn Antalyanın sıcağındannn

Daydream-
White Lily
@Makbule007

Başka kim vardı Antalya da .... Nasipse yarın öğleden sonra begum75 le Konyaaltında buluşuyoruz biz ...

Hülyacım sen o tarafa geçemem dedin ama ben yazayım yine de .

Gelnek isteyene mekan bildirimini özelden yazarım .

Seçtik biz di mi begüm dadlu yiyip dadlu konuşaz

günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,

sanırım bu gün yola çıkar eşim, bende giderim büyük ihtimal..

bu sabah kilom 55.2 kg eğer yarın bildiremezsem diye yazıyorum. Ausencia

Fazla kaçırmadan dön aramıza şurada Eylül'e ne kaldı caaanımmm
diz kapağımda şişlik fark ettim.spor yapmadım esneme hareketleri yapıp kantaron yağı sürdüm ve sardım streçle dinleniyorum spor yapmadım igdedali
Geçmiş olsun canım ters bir hareket yapmış olabilirsin çok yormadan kendini yap
Yuzmeyi birakiyorum. Havuzda bir sey allerji yapiyor, resmen 2 gun salya sumuk hapsurukla geziyorum. Ramazandan once sorun yoktu bu sefer olustu. Hemde bu sicaklarda hic cekilmiyor dogrusu
Aa ne oldu acaba geçmiş olsun canım uzak dur bakalım bir süre geçecek mi
Bamya aldim ayikladim ilk defa yapiyorum. Bilmeden 1 kg daha sparis verdim yarin gelecek Sanirim bu son almam olacak. Ayiklamak hic bana gore degil. Hemde bamya yani
Afiyet olsun ama bamya ayıklamak işkence çok severim eşim sevse bende yapardım
Dolmaya yeni bir akim getirdim yarim bardak kuskusla yaptim pirincsiz
Afiyet olsun canım çok sağlıklı görünüyor
O nedir kız selülitlere iyi gelecek mi gelirse yaz buraya bizde faydalanalım seni deney olarak kullanalım şuan
Aahhahahaİnşallah fazla almamışsındır canım toparlayıp düzene girdiğinde daha da güzel olur inşallah
Günaydın herkese

günaydın kızlarrr

herkse gunaydin
dunku menum
sabah haslanmis yumurta
salata domates peynir
sonrasi iki saat arayla 4 kez ayran detoksu
2 yesilcay
3 lt ye ykin su
spor yok

Günaydın bacılar

Günaydınlar, sivasım serin iki gündür oh misss.
Günaydınlar efenim

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin çok üzüldüm asker miydi

Son düzenleme:
Aynen kaptanım datlu datlu konuscaz

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin size ailesine eşine, tarifsiz bir acı

Basiniz sagolsun sarayca uzuldum gercekten. Ne buyuk mertebe ne buyuk acı.
Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…