- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Mesajını spordan sonra gördüm. Teşekkür ederim datlım. spor az kendime getirdi beni.Sagol canim her yerde baklava borek soz konusu internette canim tatli istedi simdi t.kahvesinin yaninda 2 parca bitter ve soda tukettim. Insallah haftaya 67ye duserim. Bu gunlerim yorucu geciyor biraz. Kendi hizima yetisemiyorum.
Kendine neden boyle stres yaptin ki. Incelmek daha onemli tarti her zaman dogruyu yansitmiyor zaten. Asiri spor da + ya sebep olabilir. Bugun bi kacamak yapmis olabilirsin. Kacamagin icin 100 jumping jack yap bedelini ode ve yoluna devam et bencekendine de haksizlik etme. Cunku iyi gidiyorsun
Maydanoz suyunu iyi hatırlattın bak. Yarın bir deneyeyimBelki bi maydonoz suyu tek ihtiyacin olan seydirigdedali m .
Teşekkürler canımmmmbence yaz hayrişim. cıssss da olsa yaz. bak ben de yazacağım. ben de yedim bugün yalan değil. hatta öğlen tutamadım kendimi fazla yedim. ama söz verdim dün hem size hem kendime. ne yersem yiyeyim yazacağım.
moralini bu kadar bozma. gerek yok. neden diyeceksin? çünkü sen kaç haftadır zaten düzenli şekilde gayet güzel kilo verdin. daha da vereceksin. vücudun ara vermek istemiş tatlım. bu normal. yine de 400 gr vermişsin. ayrıca ödem de var. sabit veya artı değilsin ki. 2 paket margarin gitmiş vücudundan daha ne olsun.
bugün de tatlı ya da hamurişi çikolata yediysen yemişsin. afiyet olsun ne var yani. akşama telafi edersin. deli gibi spor yapıp kalbini yorma. normal yap.
afiyet olsun canımBende bugün biraz ciger yedim özlemişim
Alirim bende bi bardak ondanTartı artıydı sabah. Yürümeye çıktım. Ödem de vardı. Sabah 6 'dan beri ara ara maydanoz suyundan içiyorum. Düşmeye başladı çok şükür. Yalnız bu maydanoz suyunu nası yapıyorsunuz?
Annem mutfak robotundan geçirdi sabah. Üstüne de limon ve 1 maden suyu ekleyip o şekilde içiyorum. Doğrusu nasıl?
Internette de oyle yaziyor canim ama ben kaynattim robottan cekmedim suyunu suzup limonla ictim. Faydasi olmustu. Bol su icmeyi ihmal etme amaTartı artıydı sabah. Yürümeye çıktım. Ödem de vardı. Sabah 6 'dan beri ara ara maydanoz suyundan içiyorum. Düşmeye başladı çok şükür. Yalnız bu maydanoz suyunu nası yapıyorsunuz?
Annem mutfak robotundan geçirdi sabah. Üstüne de limon ve 1 maden suyu ekleyip o şekilde içiyorum. Doğrusu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?