Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GunesinKizi35 cok gecmis olsun örtmenim daha kotusude olabilirmiş allah korusun.

Yalnız kendini zorlayip spor yapmana bir anlam veremedim ben. Cunku bi anlami yok.

kelebekolacam sanada cok gecmis olsun zordur oyle enfeksiyon kv gecirdi o durumdan 3 kere cok agir sekilde hemde.
Birisinde yılancık olmustu.
Cabuk duzelir insallah

Evet bilmemek kötü bende bekliyorum kendilerimi niye boyle oldu bu ay anlamadim kilo alinca ben adet olamiyorum ama oyle coook degil 2 ye yakin aldim bu etkilemez ki ... demir ilaci etkiler mi acep regliyi ???

7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması

Ahu060812
Efser
White Lily
igdedali
suspushanimcim
Triplimelek Megi
GunesinKizi35
Bonus
caytabagi
Munzevi Zencefil
nar_cicegim
saydin78
ada81
60kiloyum
@masumm
@eflalim
nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
Nefs
aeben

kelebekolacam
Sekercikiz
ecemavi

MuMu85
@daydream-
mimu88
@Lunya
ErSeSi
N Neshve
@Sherrysherrylady
Antepia27
roxen2303

@MorVampirella
koza16
@grill
Kajupi

Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...

Kaçmayanlarla kaçıp gelenlerle kaldığımız yerden devam ....

Okuyan bir durum bildirsin hele ...

Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun bence ama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .

Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsa ki yok ... Olmamalı !

Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...

Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .

Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !

Uzun sureler 69 civarinda gezindim kaptanim sanki 69 da oturdu kilom 7li rakamlari gormek beni uzerdi...bundan 8 gun once kilom 69.00 idi regliye bagliyorum..

Evet kizlar artik başlıyalım

Kaptanim spor listesinde olmaya devam edeyim spor bayramda bile elimden geldigince yaptim simdi duzenle daha cook yaparım )

BU mesajı hatırlatmayı çok seviyorum ... arada değişen tartı durumları var biliyorum ....

ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !

Ahu060812 66.5 (66)
Efser 74.5 (73.7)
White Lily 72.5 (72)
igdedali 60.5 (59.9)(revize)
suspushanimcim 65.8 (64.9)
Triplimelek Megi 60.9 (60)(revize)
GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi 60.8 (60.3)
Munzevi Zencefil 55.8 (55.5)

nar_cicegim 67 (revize)
saydin78 59
@masumm 65
@eflalim 72
@grill 72.5
@Makbule007 61.5(revize)
Nefs 54
aeben 66
Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
Antepia27 106.5
ada81 68
60kiloyum 78.5(revize)
nehirnil111 52.8
begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRiM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)

Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...

Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım

Aus bu üç gün ne yapalım? Ödem çaylarına mı sarılalım ayran aşı mı yapayım protein detoksumu yapayım? Regl bir hafta kaldı bende yol yorgunluğu şişkinliği mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…