Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi inşaallah

4. Sınıf erken ama evde sen gelene kadar başıboş kalacaklarsa yani ilgilenecek kimse yoksa baska yoluda yok sanırım
Fiyatina gelince maalesef pahalı ama sanırım piyasası böyle istersen biraz daha soruştur
ecemavi hazırmısın mortim. Bayramda bile kilo veren bir eflal var burda , senden ne haber
Haberler felaket ama cumaya görüşelim başlayalım hem spor hem diyet
Çocuklarına ve sana geçmiş.olsun ayrıca bayramda bile kilo almadığın için tebrikler

canım evet fiyat biraz fazla olabilir ama kafan rahat edecek akşama ödev ders derdi olmayacak birlikte biraz zaman geçirirsiniz sonra çocuklar uyur ...etüt hocalarından da sık sık bilgi alırsın ... etütte tekrarlar yapılıyor eve ödev bırakmıyorlar.... çocuklar sabahçı ise gelince en geç 21,30 gibi uyurlar... o arada sende gerilmemiş olursun sadece gününüz nasıl geçti neler yaptınız muhabbet olur....

ayyyy ne güzel heyecanlar darısı başımıza bizde yarın başlıyacağız kreşe ben çook heyecanlıyımmmmmm

çamaşır makinası servisi bekliyorummmm offfff bir sepet beyazlar birikti ayyyy bi gelselerde baksalar atsam çamaşırlarımı misler gibi sersem toplasam karşı sitedekiler çamaşır seriyor topluyoorlar çoook imreniyorummmm

Eylül geldi beş gün oldu sen gelmez oldun @Nevreste

canım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş

Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır

sana haftalık 500 gr yeter

spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu

Nasıl olacak o ki bende versem iyi olur cumaya kadar 1,5 benim kilo oranıma gör zor olmamı bu sabah gelenimle ben versem anca hedefime ulaşırım

Bak bi sopalık daha o 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem

Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere

Ama bence erken .

Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .

Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup

Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlar aaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı

cuma 73.5 dum hemi de

hani cuma tartılmamıştın sen

yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ...

Kizlarrrr regli oldum tey tey tey

ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler

Bugünkü sporum
30 dk. Yürüyüş bandı=60
30 dk. Kondüsyon bisikleti=60
30 dk.eliptik=90
30 dk. Eğzersiz=90
Toplam 300
Ausencia

300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr

ayy bi geliyorum aklımdakileri yazıp yazıp çıkıyorum

çamaşır asarken aklıma geldi ... Bonus yüzde ikiye bölünüyor demiyeceksin elbette ama teşekkürler ben almayayım diye diye bitecek bu yol ... hayır demenin dayanılmaz hafifliğini bi yaşa hele ... demişsin de zaten ... bak bir daha hadi kırmayayım seni alayım der misin ?

He bi de .... Daydream- başladın mı portakala ?

Halloldu bile kaptanım bu sabah -200 idi çok şükür gitti ödemler zaten biliyordum çünkü bozmadım hiç

çamaşır mı astınnnn ne güzellllll keşkeeeee bende asabilsem makinam bozukkk

çamaşır mı astınnnn ne güzellllll keşkeeeee bende asabilsem makinam bozukkk

Ohhhh misler gibi hemi de söylemesi ayıp ... nevresimler ...bornozlar ..havlular
Ausencia kaptanım spor listesine beni de ekleyelim artık 21 günde yaglarimdan kurtulmayı planlıyorum da

tamamdır canım , şimdi takımları toparlayayım .
cumadan bugüne olan sporun varsa ekleyeyim söylersin

Aminnnn !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…