Sağol canım hemşomhemen özelden yazıyorum canım
Ben yeni eve geldim biraz dinleneyim dışarı cikacacagım okul alış verişi yapmamız lazımKimseler yok yaaa
Felaket uykum var ama oglum birakmaz .
Bi cis egitimi neymisss beee.
Byuk cisini yapiyor ortalik yere anne pis oldu cis yaptim diyor. ;((
bende kızımı babasıyla gönderdim öyle boşluktayım kiii bi proğram yapmam lazım yoğun regli oluyorum yoksa kalkıp spor yapacaktım halsiz gibiyim üstelemek istemedim bide spor yapınca bu hafta böyle oldu pek spor yapamadım artık cuma itibarı ile başlarım...Ben yeni eve geldim biraz dinleneyim dışarı cikacacagım okul alış verişi yapmamız lazım
canım sen çook spor yapıyorsun kasların ağırlaştı bundan dolayı tartı fazla oynamaz ama çook incelmişsindir kıyafetlerinden anlarsın...Benim tartı bu ara bana inatYarın 500 gr bile gitse sevinecegim bu şu wc işi haledersem sevinecegim
ciğer produr candır kabakta bağırsak dostudur.... bende bugün kabak yapacam sırf bağırsaklar çalışsssın hareket etsin sabaha eksi göreyim diyemenü danışma şeysi :)
sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
küçük 1 kase lor peyniri,beyaz peynir
domates salatalık soğan isotlu
limonlu yeşil çay
öğle 12.45
dört kaşık kapya biber ve soğan kavurması
bir kase yoğurt
yarım muz
akşam
şimdiiiii akşam için kabak kavurması veya ciğer seçeneklerim var.Sizce hangisi iyi olur bu menüye? İkisini de canım çekiyor ama bizde bir çeşit yemek yapılır akşam. Ne dersiniz?
42 beden giyorum ama tartıda tık yok çok sinir bozucucanım sen çook spor yapıyorsun kasların ağırlaştı bundan dolayı tartı fazla oynamaz ama çook incelmişsindir kıyafetlerinden anlarsın...
Annesi babası yok mu canım niye sizde?Hiç çekilecek bi adam değil gerçekten iki de çocuk var canım biri üniversiteye başlayacak biri lisede vallahi bilmiyoruz işte inşallah bulunur bi çare
Regli olunca insanın spor yapası gelmiyorbende kızımı babasıyla gönderdim öyle boşluktayım kiii bi proğram yapmam lazım yoğun regli oluyorum yoksa kalkıp spor yapacaktım halsiz gibiyim üstelemek istemedim bide spor yapınca bu hafta böyle oldu pek spor yapamadım artık cuma itibarı ile başlarım...
Al bendende O kadar bir dişi bir ciși bana ait bir anasözüKimseler yok yaaa
kolay gelsin canımmmm ayyy ben hiç öğrenmeyecek demiştim çok şükür bitiyor gerçi beniim kızım çişi 2,5 günde öğrendi geceli gündüzlü ama kakayı 2 ayda öğrendi çook kabız oldu yavrum çok tuttu ama geçiyor ...Kimseler yok yaaa
Ada 2.5 günde öğrense öpüp başıma koyacağım evet diğer durum zor olmuşkolay gelsin canımmmm ayyy ben hiç öğrenmeyecek demiştim çok şükür bitiyor gerçi beniim kızım çişi 2,5 günde öğrendi geceli gündüzlü ama kakayı 2 ayda öğrendi çook kabız oldu yavrum çok tuttu ama geçiyor ...
Ben olsam ciğer yerdim ciğerciyim benmenü danışma şeysi :)
sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
küçük 1 kase lor peyniri,beyaz peynir
domates salatalık soğan isotlu
limonlu yeşil çay
öğle 12.45
dört kaşık kapya biber ve soğan kavurması
bir kase yoğurt
yarım muz
akşam
şimdiiiii akşam için kabak kavurması veya ciğer seçeneklerim var.Sizce hangisi iyi olur bu menüye? İkisini de canım çekiyor ama bizde bir çeşit yemek yapılır akşam. Ne dersiniz?
bende tatile gidince eşimin teyzesi çook iltifat etti ada güzel olmuşşsun dedi ama o zaman 67 olmuştum şimdi 69,500 aldım kilo yaniii düğüne kadar sıkılaşmak için uğraşacam oda beni en az iki kilo zayıf gösterir42 beden giyorum ama tartıda tık yok çok sinir bozucubayramda herkesin ağzı acık kaldı nasıl verdinler iltifatlar tabi kvden eltiden halen tık yok
Biri eltime dönüp aaa ne güzel kilo vermiş dedi bende içimden tam adamına sordun dedim eltim yarım ağzıyla hımmm dedi
Kuzum çocuk kendini ne zaman hazır hisederse o zaman öğreniyor.az sabırİnat ya bir kere wc yapilmaz mı
Bende 24 Eylül tarihine kadar 52.5 kiloya geri düşmek istiyorum en azından 53 olsam da iyidir bence imkansız değil olursun canımbende tatile gidince eşimin teyzesi çook iltifat etti ada güzel olmuşşsun dedi ama o zaman 67 olmuştum şimdi 69,500 aldım kilo yaniii düğüne kadar sıkılaşmak için uğraşacam oda beni en az iki kilo zayıf gösterir) tek kozum o kaldı çünkü düğün 23 eylül
ama kakada çook zorlandık ececim , ne armtlar dutlar kayısılar yedirdim çocuk tutuyordu bazende çook küçük küçük donuna kaçırıyordu ayyyy sinir oluyordum en son bi ciddi kabız oldum 7 gün falan doktor lavman şart dedi eve gelip lavma yaptım çocuk kakasını yaptı ayyy anne çook basitmiş bu dedi ondan sonra alıştı bileydim önce lavman yapardım tabiii herkes aman yapma alışır falan dediler aman 1 kereden ne olur ki akıl işte korktum yapmamıştım dr şart deyince mecbur yaptım çocuk öğrendi gittiAda 2.5 günde öğrense öpüp başıma koyacağım evet diğer durum zor olmuş
Kendini kasma bence doğru yollundan şâşmazsan gider o kilobende tatile gidince eşimin teyzesi çook iltifat etti ada güzel olmuşşsun dedi ama o zaman 67 olmuştum şimdi 69,500 aldım kilo yaniii düğüne kadar sıkılaşmak için uğraşacam oda beni en az iki kilo zayıf gösterir) tek kozum o kaldı çünkü düğün 23 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?