Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 cocuk var ve tesvik cikmadi oyle mi??biz uzulmeyelim o zaman..neys gore verdiklerini de anlamadik..

Kızlar selamlar iki gündür okul temizliyorum çok yoruldum. Menulerim çok düzensiz gidiyor zaten istahim yok bir takım durumlardan dolayı. Her gün yuruyusum var yine 1bucuk saat 180 puan yani Ausencia
Kolay gelsin canım

Bende de bi rehavet spor yapmak gelmiyor icimden .
Evde plates leslie yapabilirim.
Bi tembellik var ustumde.
aeben abla sabah sabah yazdiklarini okuyunca utandim valla.
Ya 40li yaslara gelince bende oyle olur muyum ki.
4kilo domates var menemen yapilacak.
Bide aksama misafir gelecek.
Sunu da sorayim yeri gelmisken kabagi donrucuya nasil koyuyorsunuz.

Hoş geldin aramıza :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah

yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorum bugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama

öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .

@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrum sana birazdan özel yazacağım annem

ahu sorma ya bende aynı valla ya işi bitiremiyorum
eşim mübarek okadar yogunki daha çocukalaraa okul alışveirşi yapamadım düşün
kış temiligim duruyor annem gelir yardım ederim dedi ama gelir mi bilmem

dolapların hepsini döküp düzenlemem lazım
ay ama hiç o gücü bulamıyorum kendimde
çocuklar desen akşam yatmaz, sabah kalkmaz ay sinir oldum yaaa
diyet desen o biçim 7 lere dogru yol aldımmm

kolay gelsin kışında mis gibi yeniliyor işte

Çiğden , onu kavurmuyorum . Çünki kabak çiçegi ve semiz otuyla karışık koydum . Birde kızartmalık ınce dildim ama henüz onun sonucunu bilmiyorum bu sene ilk koydum kızartmalık kabak çok olunca

nehirnil111 takımda çok aktifmiş kendisi de onayladı Ausencia kaptanım.. kendisine talibim.. kırmaz bence

Nehir hafta içi hep burdadır canım hatta begümle sabah biraz geç gelsinler gözlerimiz arar ..

ama akşam ve hafta sonu ara ki bulasın

Evet evet aynen durumumuz bundan ibaret hafta sonları ve akşamları yokuz onun dışında her an buradayız hatta bugün girmeye geç kalmışım begum75 geldin mi Begüşüm Bizimde gözlerimiz sizleri arar

Azcıkmı ? gitmemişmiydin daktıra ausum ya .

Bu arada cancazım sen hakkını helal et senin daha çok geçti , bizden yana helali hoş olsun :60;

bi geçmişe göz gezdireyim ... yeni bir arkadaş katılmış önce ona yazayım da sonra da kaçak bir nisa gördüm sanki

dandini2017 hoş geldin ... seni anımsıyorum zaten , bir iki mesaj muhabbetimiz olmuştu önceden biri beni durdursun da sanki bu hafta itibarıyla kaptanı değişmiş , taze kan taze can @MiuLego ile yola devam edecek olan 7.takıma hoş geldin ...
Aus ben :) diyet bölüm editörü , emekli 7.takım kaptanı buralardayım hep .. destek ve motive için

Yaşlarımız yakın 38 den ayrılmaya 5 ayı kalmış , 40 dayadığı merdivine nanik yapan bir kadın bende ... 100 lerden 90 lara ...oradan 80 lere ... 80 lerden sonra burada takımımla 50 li kilolara gelmiş biri işte

günaydın demeyi unutmuşum ahu ile bergene bagladık biz

acıların kadını bergen

Ayyy banu kibariye ...bergennn ... sonunu hiç iyi görmüyorum yavrum
Azcıkmı ? gitmemişmiydin daktıra ausum ya .

Bu arada cancazım sen hakkını helal et senin daha çok geçti , bizden yana helali hoş olsun :60;

gitmedim kuzum ya .. acı macı yok diye .

kendime bulduğum isim güzel mi emekli kaptan

öperim seni kocaman

kaptanım o kadar zaman çekilirmi o acı neden direndin
ifil ifil elbise iyidir geçene kadar dayancan biraz

geldim kuzucum bedenim burda ama ruhum yatakta kaldı,zombi gibiyim bugün4 te uyandım sonra uyur gibi oldum bi uyu bi uyan serseme dönderdi beni
sen naptın?

@MiuLego Günaydınlar kuzum dün ki menüm efenim

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Öğle; 12:45 - 1 porsiyon mantarlı tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 paket altınbaşak form
Ara; 20:30 - 100 gr ton balığı + 1 orta boy marulun çeyreği

Akşam dışarıdaydık eve dönerken bayılacaktım açlıktan eti form en kolayıydı paketi parçalayıp yiyişime inanamazsınız eve gidince de ton balığımı yaptım Yürümek çok yordu sanırım eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmadı 10 gibi uyuyakalmışım

Sporlarım; 20 dakika tempolu yürüyüş + 1,5 saat normal yürüyüş = 150 point

Günaydınlar güzellikler @Ausencia begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_

Kaptanlarin sahi hakkini helal et.
O kadar emegin var ki uzerimde.
Gr gr ilmek ilmek...
Benim bi hakkim yoktur sende varsa da helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…