- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
3 cocuk var ve tesvik cikmadi oyle mi??biz uzulmeyelim o zaman..neys gore verdiklerini de anlamadik..Bende dünya telaşından kendime adapte olamıyorum hep bi yerlere yetişme hep bi şeyleri yetiştirme.hiç sevmiyorum bu okulun ilk günlerini.okulun muhasebecisi de bana uyuz oldu.teşvikde çıkmadı herşey üst üste geldi.
Kolay gelsin canımKızlar selamlar iki gündür okul temizliyorum çok yoruldum. Menulerim çok düzensiz gidiyor zaten istahim yok bir takım durumlardan dolayı. Her gün yuruyusum var yine 1bucuk saat 180 puan yaniAusencia
Hoş geldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar, formu doldurup buraya kaydettikten sonra biraz kendimden bahsedeyim.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Şaheste
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 71 (Bu sabahki)
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İnsülin direnci ve Hipotiroidi tanısı konuldu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olabilmek, aynaya bakınca mutlu olabilmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Sabah 6' da kalkar, her işimi yapmaya çalışırım, yapamazsam da mutsuz olurum. Mesela ütü birikirse, gece kafama takarım, uyuyamam.
Biraz eski kafalıyım galiba. Çok konuşkan değilimdir. Ama burada sizlerle zamanla çok şey paylaşmak istiyorum :) Yavaş yavaş adapte olurum diye tahmin ediyorum.
37 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Evlenince kilo aldım. Hiç çok zayıf olmadım, zaten 50'li kiloları istemiyorum. Ama sağlıklı, fit olmayı istiyorum. 10 kilo alınca biraz korktum, gittiğim doktor bey kilo vermem gerektiğini söyledi. Biraz hipotiroidi başladığını ve insülin direnci olduğunu söyledi. Tiroid için ilaç vermedi, tekrar gelmemi istedi. Yaşım gereği artık biraz dikkat etmeyi istiyorum.
Su ve sporla çok aram yok ama hayatıma oturtmayı istiyorum. Zamanla inşallah başaracağım.
Ausencia
@MiuLego
Yok kız ne yırtması bizim iki çocuk kitaplar 1500 lira istediler ben de liste açıklaması istedim bedava olan üyeliklere bile para yazmışlar emin olmak için sordum.herkes kolay para kazanmanın derdine düşmüş herkes dolandırıcı herkes üçkağıtçı olmuş.bizim arabaya 3000 istediler tatile giderken bozulana bide çekici falan 500 o an Haybeden gitti daha önce başka usta ya 3000 vermişti zaten o usta değiştirdim dediği kalemleri sallamış öbürü ona atıyo o ona atıyo arada okul masrafı girdi e kredi ödüyoz 2500 dişçiye oğlanın 3000 lirası yeni bitti kıza tel takıldı 4500 e başladık ödemeye devlet Ankara da çocuklara 2 yıl gün atıyo mecbur özele yaptırıyoruz.benim adamın işçiler biz yokken bissürü zarar ettirdiler el elin eşeğini hesabı.bunaldık iyce.piyasadan alacaklarını almak ayrı dert.bu ara oynatmaya az kaldı modundayız anlıyacağın.
Bende dünya telaşından kendime adapte olamıyorum hep bi yerlere yetişme hep bi şeyleri yetiştirme.hiç sevmiyorum bu okulun ilk günlerini.okulun muhasebecisi de bana uyuz oldu.teşvikde çıkmadı herşey üst üste geldi.
Pazar günü 45 kilo domates aldık. Derin dondurucuya koymak için onları soyup torbalamaya koyuldum. Mis gibi domates koyuyor ev...sanki çocukluğumuzdaki gibi domatesler.
Ama zor bir işe soyunmuşum, bu saatte anlıyorum
Gerçi kışın çorbalara, yemeklere koyarken iyi ki yapmışım diyeceğim ama...
Dün de turşu kurdum. İlk kez kurdum, bakalım nasıl olacak...
Çiğden , onu kavurmuyorum . Çünki kabak çiçegi ve semiz otuyla karışık koydum . Birde kızartmalık ınce dildim ama henüz onun sonucunu bilmiyorum bu sene ilk koydum kızartmalık kabak çok oluncaBende de bi rehavet spor yapmak gelmiyor icimden .
Evde plates leslie yapabilirim.
Bi tembellik var ustumde.
aeben abla sabah sabah yazdiklarini okuyunca utandim valla.
Ya 40li yaslara gelince bende oyle olur muyum ki.
4kilo domates var menemen yapilacak.
Bide aksama misafir gelecek.
Sunu da sorayim yeri gelmisken kabagi donrucuya nasil koyuyorsunuz.
o zaman biz seninle birşeyler yapalım yaparız bence çok da güzel olur bence hadi yapalım
ben de ben deyememek için beynimi yemek üzereyim.. az kalsın dondurmaya yenik düşüyordum bugün ama @White1989 mortim sağolsun beni gaza getiriyor yemedim
nehirnil111 takımda çok aktifmiş kendisi de onayladı Ausencia kaptanım.. kendisine talibim.. kırmaz bence
Nehir hafta içi hep burdadır canımhatta begümle sabah biraz geç gelsinler gözlerimiz arar ..
ama akşam ve hafta sonu ara ki bulasın
Azcıkmı ?Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah
yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorumbugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama
öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .
@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrumsana birazdan özel yazacağım annem
günaydın demeyi unutmuşum ahu ile bergene bagladık biz
acıların kadını bergen
Azcıkmı ?gitmemişmiydin daktıra ausum ya .
Bu arada cancazım sen hakkını helal et senin daha çok geçti , bizden yana helali hoş olsun :60;
kaptanım o kadar zaman çekilirmi o acı neden direndinGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah
yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorumbugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama
öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .
@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrumsana birazdan özel yazacağım annem
Evet evet aynen durumumuz bundan ibaret hafta sonları ve akşamları yokuz onun dışında her an buradayız hatta bugün girmeye geç kalmışımbegum75 geldin mi Begüşüm Bizimde gözlerimiz sizleri arar
Kaptanlarin sahi hakkini helal et.Günaydınnnnnnnnnnnnnn
azıcık geç oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?